لطف کنید پیشنهاد بدید ! برنامه نویسا !

jigartalaa

Member
سلام بر دوستان میخواستم بدونم شما پیشنهادی اگه برای یک سیستم مدیریت محتوا جامع و کامل دارید اعلام کنید !

اگه میشه در مورد مطالب زیر هم نظر بدید !

1 . من یک کلاس سبد خرید نوشتم برای سیستم مدیریت محتوای خودم ! حالا میخوام بدونم به نظر شما سبد خرید بر اساس IP باهش بهتره یا نام کاربری کاربر و درج در لیست خرید محصولات در بانک کاربر { امیدوارم واضح گفته باشم }

2 . شما دوستان راهی برای لایسنس گذاشتن دارید که هر کسی نتونه نال کنه سیستم رو !؟ و اینکه هر کسی نتونه استفاده کنه ! اگه راهی سراغ دارید بگید شاید از راه من بهتر و منطقی تر و دارای امنیت بالاتری باشه !

3 . به نظر شما سیستم مدیریت محتوا رو چند زبانه کنم !؟ امکان داره به کار مشتری بیاد ؟ یا یک کار اضافی هست ؟ !

ممنون میشم ! اگر پیشنهاد دیگه ای دارید حتماً بگید و دریغ نکنید !

خدانگهدار ! :rose:

be099

Member
به نظر شما سبد خرید بر اساس IP باهش بهتره یا نام کاربری کاربر و درج در لیست خرید محصولات در بانک کاربر
و درج در لیست خرید محصولات در بانک کاربر بهرته

شما دوستان راهی برای لایسنس گذاشتن دارید که هر کسی نتونه نال کنه سیستم رو !؟ و اینکه هر کسی نتونه استفاده کنه
:cool:

به نظر شما سیستم مدیریت محتوا رو چند زبانه کنم

حتما

jigartalaa

Member
سلام . ممنون از جواب !

اما یکی از دوستان به من گفتن هر کسی واسه خرید از فروشگاه نمیاد عضو شه و حرفه ایش اینه که با IP کار کنه واس همین با IP نوشتم !

واسه لایسنس جوابی نمیدید :-1 به خدا دارم دیوونه میشم . نمیدونم چیکار کنم هر کسی نتونه استفاده کنه چندین راه دارم اما فکر نکنم راه خوبی باشه !

انشاءالله اگر بشه چندین زبانه میکنمش !

ممنون از پاسخت !

در ضمن در سبد خریدم Session ip کردم و برای قاطی نشدن با سشن ورود کاربر یک متغییر Session@cart معرفی کردم !

موفق باشید !

be099

Member
آخه همه ip ها که unique نیستن اگه میخوای عضویت نداشته باشه با cookie کار کن

آخرین ویرایش:

parsiteam

Member
اصولی ترین راه برای طراحیه ی سبد خرید استفاده از سژن هستش . برای هر بازدید کننده یک سژن ساخته میشه با آیدی سژن کار میکنی . اگر خرید انجام شد به طور کامل اونوقت وارد بانک داده میکنی .

درمورد قانون کپی رایت برای php هم یک اینکدر خودم نوشتم که میاد سورس رو کاملا کد میکنه و یک فایل به فایلای پرتال اضافه میکنم واسه کامپایل کردن و بعد اجرای برنامه . تا حالا چند نمونه استفاده کردم و خوشبختانه تا حالا کسی نتونسته نال کنه . اگر خواستید پیام خصوصی بدید در خدمتم .

موفق باشید .

جدیدترین ارسال ها

بالا