لطفا کمک کنید. یک مشکل بزرگ در cms

یه سوال دیگه :
فایل زیپ شده رو میتوان از طریق file manager آپلود کرد و بهد اون رو باز کرد.؟

Pedi7Khat

Member
بله میشه.باید با کلیک روی فایل در منوی ظاهر شده در سمت راست بالا،گزینه Extract رو بزنید

YTERROR

Active Member
این کار رو انجام دادم . یه مشکل وجود داره و اون هم اینکه وقتی اون را آپلود می کنم . بیشتر فونتها مثل منوها ، خونده نمی شه .

وثتی می خواین از دیتا بیس بگ آپ بگیرید Unicod رو UTF کنید بعد بک آپ بگیرید درست میشه

وثتی می خواین از دیتا بیس بگ آپ بگیرید Unicod رو UTF کنید بعد بک آپ بگیرید درست میشه
این Unicod کجای صفحه است که باید روی utf تنظیم کنم چون تو قسمت export همچین چیزی نداره .اگه منظورتون unicod کل صفحه است (page) تاثیری نداره چون حالت پیش فرضش utf هستش ولی اینطوری میشه .

یه مشکل بزرگتر :
بعد از 3 روز وقت صرف کردن تونستم نیوک دیگه ای نصب کنم . از همون نوعی که گفتید . ولی یه مشکل بزرگی داره و اون هم اینکه تو پنل مدیریت هیچ کاری نمی تونم انجام بدم و این پیغام برام میاد

You have been blocked from entering this site.

You have attempted an unknown attack on this site.

All of the following information has been gathered to assist the webmaster should this need to be reported to local or federal law enforcement.

If you think this is a mistake you can contact the site webmaster at webmaster(at)yoursite(dot)com.

Be SURE to include the following information in any email!
User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322)
Remote Address: 217.219.75.147
Client IP: none
Forwarded For: none
Date Blocked: 2007-08-14 @ 21:59:50 IRDT GMT +0430
Block expires: Permanent

. چی کار کنم . احتمال داره چیزی رو اشتباهی پاک کرده باشم ؟

Pedi7Khat

Member
شما اولا نسخه 3.0.3 ایران نیوک رو باید نصب کنی نه 3.0.1 رو.مشهد تیم فکر کنم استفاده کنی بهتر هست.در ضمن آموزش هاش رو توی سایت هاشون می تونید ببینید.گذاشته شده.

شما اولا نسخه 3.0.3 ایران نیوک رو باید نصب کنی نه 3.0.1 رو.مشهد تیم فکر کنم استفاده کنی بهتر هست.در ضمن آموزش هاش رو توی سایت هاشون می تونید ببینید.گذاشته شده.

man hamin verjen ro nasb kardam.
ye moshkeli vojod dare va on ham file amniyatish fekr mikonam bashe ke ejaze dastrasi ro kam mikone

جدیدترین ارسال ها

بالا