اجازه میدین منم نظر بدم؟
دوست عزیز ویندوز 64 بیت نسبت به 32 سرعت عملکرد بالاتری داره و درضمن با استفاده از این ویندوز دیگه مشکل کم آوردن رم نداریم(استفاده در هنگام رندر VRay) یا هر موتور رندر دیگه و اما بعد...
مشکل اکثر ما ایرانی ها اینه که وقتی به خرید چیزی فکر میکنیم به موارد استفادش یا کاری که می خواهیم با اون انجام بدیم فکر نمیکنیم...(خودمونی بگم بیشتر دنبال کلاس بالاتریم یعنی فقط دنبال خریدن اونی هستیم که کلاس یا پرستیژ بالاتری داره).دوست عزیز لپ تاپ وسیله ای که برای موارد خاص ساخته شده نه برای انجام کارهای شرکتی و پروژه ای سنگین...
حالا شما خوبه که توی اجرای مکس متوجه شدی لپ تاپ کنده ولی هنوز به رندرهای چند ساعته و چند روزه نرسیدی...اونوقته که سیستم من با CPU cori7 و8 گیگ رم و گرافیک Quadro کم میاره (سال پیش دو میلیون و نیم براش ماسیدم) شما که لپ تاپه (راحت بگم CPU اونقدر داغ میشه که فکر کنم آب بشه)...
اما باز یه مسئله ی دیگه هم هست...اون مشخصاتی که شما از CPU وRAM روی لپ تاپ میبینی با مشخصاتی که همین قطعات داخل PC دارن زمین تا آسمون فرق میکنه...سرعت انتقال اطلاعات و پردازش داخل پی سی با همین مشخصات با یه لپ تاپ اندکی بالاتره...
شما پول برای کلاس لپ تاپ میدی در صورتی که می تونی با هزینه ی پایین تر یه PC با قدرت چند برابر خریداری کنی که به راحتی هر کاری که بخوای برات انجام بده...
من نمی دونم چرا قبل از خریدن هر چیزی به نیازمون فکر نمیکنیم...
شاید بعضی از دوستان بگن ما لپ تاپ داریم و مشکلی هم نداریم..ولی این امکان نداره اگه فکر کنن میبینن هزاران مشکل دارن اما چون عادت کردن دیگه اون مشکل خودش رو نمایان نمیکنه...
می تونی امتحان کنی...یه فایل با حجم بالا داخل لپ تاپ باز کن و تا باز شدن کاملش زمان بگیر(برنامه های اندازه گیر زیادی در این مورد وجود داره)
حالا همون فایل رو داخل یه PC که از لپ تاپ شما یه کم مدل پایین تره اندازه بگیر...متوجه میشی که لپ تاپ یعنی چی(هدر دادن سرمایه)
من ندیدم تریدی کارهایی که بگن با لپ تاپ کار میکنن واگه هم دارن باز داخل خونه یا محل کارشون PC مدل بالا دارن و از لپ تاپ بیشتر برای بازار یابی و نشون دادن کارهاشون و برای اینطرف و اونطرف رفتن و جابجایی فایلهاشون و بعضی مواقع برای باز کردن فایلها ,اما نه رندرش ,استفاده میکنن...
دوست خود من همین امسال 2300000 لپ تاپ ایسوز خرید اما وقتی دید جوابگوی کارش نیست مجبور شد 4000000 ناقابل برای PC بده و الان هم کاملا راضیه...(می خواستی ناراضی باشه!!!!!!!!!!!!!!؟)
تنها فرقی که کرده رندرهای دو ساعته وی ری رو کرده 30 دقیقه(به این میگن سرعت) اما دوست من کاری میکنه که باز این سیستم هم همون دو ساعت رندر بگیره به قول خودش میگه سیستم بالاتر باید کیفیت کار رو بالاتر ببره...یعنی کیفیت کارهاش رو بالاتر میبره...