لطفا کمک کنید که دارم دیوونه میشم

animations

Active Member
فقط مکس کنده؟
دوست من یه سونی خریده بود و کند بود. بعد فهمید که مشکل از این بوده که تنظیم باتریش رو روی high performance نذاشته بوده!!

morgh66

Member
اجازه میدین منم نظر بدم؟
دوست عزیز ویندوز 64 بیت نسبت به 32 سرعت عملکرد بالاتری داره و درضمن با استفاده از این ویندوز دیگه مشکل کم آوردن رم نداریم(استفاده در هنگام رندر VRay) یا هر موتور رندر دیگه و اما بعد...
مشکل اکثر ما ایرانی ها اینه که وقتی به خرید چیزی فکر میکنیم به موارد استفادش یا کاری که می خواهیم با اون انجام بدیم فکر نمیکنیم...(خودمونی بگم بیشتر دنبال کلاس بالاتریم یعنی فقط دنبال خریدن اونی هستیم که کلاس یا پرستیژ بالاتری داره).دوست عزیز لپ تاپ وسیله ای که برای موارد خاص ساخته شده نه برای انجام کارهای شرکتی و پروژه ای سنگین...
حالا شما خوبه که توی اجرای مکس متوجه شدی لپ تاپ کنده ولی هنوز به رندرهای چند ساعته و چند روزه نرسیدی...اونوقته که سیستم من با CPU cori7 و8 گیگ رم و گرافیک Quadro کم میاره (سال پیش دو میلیون و نیم براش ماسیدم) شما که لپ تاپه (راحت بگم CPU اونقدر داغ میشه که فکر کنم آب بشه)...
اما باز یه مسئله ی دیگه هم هست...اون مشخصاتی که شما از CPU وRAM روی لپ تاپ میبینی با مشخصاتی که همین قطعات داخل PC دارن زمین تا آسمون فرق میکنه...سرعت انتقال اطلاعات و پردازش داخل پی سی با همین مشخصات با یه لپ تاپ اندکی بالاتره...
شما پول برای کلاس لپ تاپ میدی در صورتی که می تونی با هزینه ی پایین تر یه PC با قدرت چند برابر خریداری کنی که به راحتی هر کاری که بخوای برات انجام بده...
من نمی دونم چرا قبل از خریدن هر چیزی به نیازمون فکر نمیکنیم...
شاید بعضی از دوستان بگن ما لپ تاپ داریم و مشکلی هم نداریم..ولی این امکان نداره اگه فکر کنن میبینن هزاران مشکل دارن اما چون عادت کردن دیگه اون مشکل خودش رو نمایان نمیکنه...
می تونی امتحان کنی...یه فایل با حجم بالا داخل لپ تاپ باز کن و تا باز شدن کاملش زمان بگیر(برنامه های اندازه گیر زیادی در این مورد وجود داره)
حالا همون فایل رو داخل یه PC که از لپ تاپ شما یه کم مدل پایین تره اندازه بگیر...متوجه میشی که لپ تاپ یعنی چی(هدر دادن سرمایه)
من ندیدم تریدی کارهایی که بگن با لپ تاپ کار میکنن واگه هم دارن باز داخل خونه یا محل کارشون PC مدل بالا دارن و از لپ تاپ بیشتر برای بازار یابی و نشون دادن کارهاشون و برای اینطرف و اونطرف رفتن و جابجایی فایلهاشون و بعضی مواقع برای باز کردن فایلها ,اما نه رندرش ,استفاده میکنن...
دوست خود من همین امسال 2300000 لپ تاپ ایسوز خرید اما وقتی دید جوابگوی کارش نیست مجبور شد 4000000 ناقابل برای PC بده و الان هم کاملا راضیه...(می خواستی ناراضی باشه!!!!!!!!!!!!!!؟)
تنها فرقی که کرده رندرهای دو ساعته وی ری رو کرده 30 دقیقه(به این میگن سرعت) اما دوست من کاری میکنه که باز این سیستم هم همون دو ساعت رندر بگیره به قول خودش میگه سیستم بالاتر باید کیفیت کار رو بالاتر ببره...یعنی کیفیت کارهاش رو بالاتر میبره...

morgh عزیز این که جواب سوال من نبود. من بحثم سر یه چیز دیگه هست. در ضمن دوستانه بهت بگم که اسمتو عوض کنی بهتره آخه مرغم شد اسم؟؟؟؟:shock::wink:

morgh66

Member
اولا به اسم من گیر نده اینا فلسفیه شما سر در نمیاری...
دوما جواب مشکل شما اینه که چندبار مکس رو نصب کن یا سی دی نصب رو عوض کن و اگه مشکل حل نشد لپ تاپت رو بنداز اونور برو یکی دیگه بخر...(نه,شوخی کردم)
ببین ورژن مکست رو نگفتی و نگفتی در چه هنگامی کند عمل میکنه؟
مثلا اگه مکست 2012 یا 2011 باشه هنگام بالا اومدنش به طور طبیعی یه مدت طولانی طول میکشه و با سیستم شما فکر کنم این مدت بین 30-45 ثانیه ای باشه(یا بیشتر.مرتبط با نوع سخت افزار)...
قابل توجه بعضی ها---------> اصلا ربطی به ویندوز نداره...
و اگه باز با همون مکس 2012 و 2011 و در هنگام کار کردن داخل مکس با این مشکل روبرو هستی ممکنه به خاطر این باشه که مکس بعد از ورژن 2010 از یه سیستم نورپردازی و رندر ریل تایم استفاده میکنه (در هنگام کار داخل محیط مثلا در هنگام مدلسازی)که با دایرکت ایکس 10 به درستی کار میکنه و برای دایرکتهای دیگه کند عمل میکنه.این سیستم یک نوع از شیدرها مثل Wireframe یا surface عمل میکنه که به طور همزمان وقتی داری کار میکنی سایه و نور رو محاسبه میکنه و مثل زمان اجرای یک بازی محیط رو نورپردازی میکنه که با غیر فعال کردنش فکر کنم سرعتت یه کم افزایش پیدا کنه...
و اما اگه از ورژنهای پایینتر استفاده میکنی اون رو دیگه من نمیدونم...
و سعی کن با هر مشکلی کنار بیای و دیوونه نشییییییییییییییییییییییییییییییییییی
و اینکه بیشتر توضیح بده مثلا ورژن مکس و زمان کند عمل کردنش...اینجوری شاید دوستان بتونن بیشتر F1 بهت بدن...

آخرین ویرایش:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.بحث خیلی داغ شد.
به نظرم علی جان 2000 تا دلیل برای کندی یه فایل هست.
اولا مشخصات کامل مکست رو بگو.
همه فایل ها اینطور هست یا فقط فایل خاصی؟
توش از چه پلاگین هایی استفاده کردی؟
یه مورد در باره قدرت عجیب مکس 2012 و انجین نیتروس که فقط با Directx کار میکنه بگم توی مکس 2012 خودش نقاطی که لازم نباشه رو حساب نمیکنه توی محاسبات.
اما مکس های قدیمی همه روحساب میکرد.بنابراین خیلی کند میشد
امتحانش خیلی سادست.از یه درحت 40 تا کپی بگیر.توی مکس 2011 موس نمی چرخه! FPS‌به کمتر از 1 میرسه
اما توی مکس 2012 یه درخت(TREE- دار به زبان مازنی- ... ):lol: رو 80 تا کپی بگیر.FPS دست نمیخوره!!

آخرین ویرایش:

morgh66

Member

به نظرم علی جان 2000 تا دلیل برای کندی یه فایل هست.
اولا مشخصات کامل مکست رو بگو.
همه فایل ها اینطور هست یا فقط فایل خاصی؟
توش از چه پلاگین هایی استفاده کردی؟

وقتی میگم بیشتر توضیح بده منظورم اینه.ببین AREF چندتا سوال تو ذهنش میچرخه...:?:

یه مورد در باره قدرت عجیب مکس 2012 و انجین نیتروس که فقط با Directx کار میکنه بگم توی مکس 2012 خودش نقاطی که لازم نباشه رو حساب نمیکنه توی محاسبات.
اما مکس های قدیمی همه روحساب میکرد.بنابراین خیلی کند میشد
امتحانش خیلی سادست.از یه درحت 40 تا کپی بگیر.توی مکس 2011 موس نمی چرخه! FPS‌به کمتر از 1 میرسه
اما توی مکس 2012 یه درحت رو 80 تا کپی بگیر.FPS دست نمیخوره!!
از این کلمه های غلمبه سلمبه استفاده میکنی فکر ما هم باش عارف جان...
و اینکه سرعت تایپت بالاست مواظب کلمات فارسی باش درحت چیه دیگه دو ساعت ما رو سر کار گذاشتی حالا فهمیدم منظورت درخته...هرجوری خواستم بخونمش نشد که نشد و در آخر فهمیدم درخته...:lol::wink:

اول از همتون تشکر کنم که اینقد خوب توضیح میدید . دوم اینکه فک کنم morgh عزیز از دست من ناراحت شده که من قصد شوخی داشتم و اگه ناراحت شدی ببخشید:rose:. و اما سوم: من از مکس 2010 64 bit استفاده میکنم.در جواب سوال چه موقع کند میشه؟ تو صفحه اصلیش وقتی یه مدل رو load میکنم به مدت چند ثانیه با ریپ (به کندی ) کار میکنه و خدا نکنه پروژه یکم سنگین باشه. به نظر من مشکل اینه که از گرافیک intel 128 استفاده میکنه و گرافیک 2گیگ nvidia رو به آدم حساب نمیکنه.

benyamin_pc

Well-Known Member
من همچنان حس میکنم درایور جی فورس خانت نصب نیست , شما به دیسپلی آپشن رفتی ببینی نصبه یا نه ؟
از لحاظ ویروسی بودن یا نبودن چک کردی وقتی مکس بازه و هیچ کاری نکردیو چیزی لود نکردی تو تسک منیجرت سی پی یو رو 0 هست یا نه؟مقدار رمتم که پره بگو
بعد هم برای اطمینان بیشتر ی بازی مثل need for speed undercover یی gta iv یی چیزی که گرافیک میخاد نصب کن ببین سرعت چطوره؟

امروز که یه چک دوباره از سیستم کردم دیدم که گرافیک کامل نصبه. ولی از یکی از دوستان شنیدم که میگفت مشکل از رم هستش. حالا من اگه بخوام مقدار رمی که مکس استفاده میکنه رو بیشتر کنم باید چیکار کنم. اینم بگم که وقتی که تم ویندوز سون رو به ساده ترین حد درمیارم و کلاسیکش میکنم سرعت بیشتر میشه:-?

benyamin_pc

Well-Known Member
شما وقتی مکست ی آبجکتو باز کرده و هیچ کار نمی کنی ببین تو task manager قسمت cpu و ram چی نشون میده
میزان استفاده از رم هم شما نباید تعیین کنین و هر مقدار که برنامه به رم نیاز داشته باشه خودش بر میداره و اگه رمت پر شد میره سراغ ویرچوال مموری یا همون هارد که در این لحظه افت شدید سرعت دیده میشه و تا قبل این لحظه هرچیم که رمتون پر باشه فرق نداره و اگرم رمتون خالی داره هرچیم که رم بیشتری رو سیستم بذارین باز تو سرعت فرقی نداره

morgh66

Member
اول از همتون تشکر کنم که اینقد خوب توضیح میدید . دوم اینکه فک کنم morgh عزیز از دست من ناراحت شده که من قصد شوخی داشتم و اگه ناراحت شدی ببخشید:rose:.
نه دوست عزیز من, ناراحت نشدم و اگه خیلی می خوای بدونی مرغ یعنی چی حروف اول اسم و فامیلم رو به هم بچسبون تشکیل میشه(محمد رضا غ)و 66 آخرشم که دیگه میزنه همینطور توی چشم.میدونم شوخی کردی منم شوخی کردم فضا عوض بشه.
:wink:
و اما مشکلت...
کلا مکس 2010 رو پاک کن و از ورژنهای بالاتر استفاده کن یا پایین تر چون مکس 2010 به دلیل اینکه به یکباره محیط مکس خیلی متحول شده باگهای زیادی داره که در ورژنهای بعدی و الالخصوص 2012 بیشترش از بین رفته یا کمی بهتر شده.توصیه ی من نصب 2012 است.که اگه پستهای قبلی دوستمون AREF رو خونده باشی متوجه یکی از این تغییرات بسیار مهم میشی.
و اما اگه مشکل بازهم وجود داشت که احتمالش رو نمیدم,مدلت رو در مکس 32 باز کن ببین باز هم همین مشکل رو داری چون من چند سال پیش همین مشکل رو داخل مکس 64 بیتی 2009 داشتم و وقتی مدل رو داخل 32 بیتی باز میکردم خوب نشون میداد اما من توی انیمه ی فایل این مشکل رو داشتم که انیمه روون انجام نمیشد و مدل میپرید و وقتی با مکس 32 بیتی باز کردم این مشکل رو نداشتم.(اول بهتره راه حل دوم رو انجام بدی من برعکس گفتم.پاک کردن و نصب کردن مکس حالگیریه)
موفق باشی...:cool:
بی خبرمون نذار.بای.:paint::there: حل میشه انشاالله...

سلام. همه این کارارو کردم ولی فرق چندانی نداشت. البته وقتی مکس 2012 رو نصب کردم دیدم که گرافیک 2 گیگ رو شناخته اما بازم فرقی نکرده. پس نتیجه گرفتم که از گرافیک نیست. یکی از دوستام میگفت که اشکال از طرف رم هستش. حالا من این احتمال رو میدم که مقدار رم پایینی به مکس داده شده باشه.واسه همین میخوام بدونم که چطور میشه این مقدار رمو تغییر بدم. راستی یه چیز دیگه اونم اینکه تو مکس 2012 چطور میشه این سایه های حین کار رو غیر فعال کرد.:-?

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.خوبید.بچه ها همش داریم میگیم حسن کچل؛ کچل حسن ....
به نظرم تایپیک الکی داره ادامه پیدا میکنه.
1- نرم افزارهایی مثل مکس و مایا و کلا گرافیکی خودش بسته به فایل تشخیص میده که چقدر رم و cpu‌نیاز داره. پس من و شما نمی تونیم براش تعیین کنیم.
اگه تخصصی تر بشیم توی مکس تنظیمات وی ری جایی هست که میشه مقدار dynamic‌ memory رو به اندازه مقدار رم موجود توی سیستم قرار بدین.تازه تو صحنه های ساده اصلا تاثیر نداره اما توی پروژه های بزرگ با ابعاد بزرگ و کلی دیتیل کاملا نقش تعیین کننده داره.
اینطور مثال بزنم. حالت static مثل ماشین پژو هست. سرعت سریع اما جاده ناجور باشه مجبور آهسته بره
اما حالت داینامیک مثل تانک هست.همیشه اروم میره اما هیچ چیزی جلودارش نیست.
2- تنها کاری که باید بکنی اینه که مثل رم دستگاه رو افزایش بدی
3- سیستم عامل 64 بیت باید نصب باشه.اون هم نه xp و .... فقط seven 64 بیت.چون win7 64 بیت اولین سیستم عاملی هست بر پایه الگوریتم 64 بیت نوشته شده.بقیه فقط همخوانی دارند.
4- بار ها عرض کردم.بسته به فایلت داره.فایل باکس با یه فایل 10 میلیون پلی گون فرق داره.اگه همه فایل ها اینطور هست به نظرم سیستم رو ببر گارانتی .اما بعید می دونم قبول بکنن.
خواهش میکنم به مساله اینقدر ساده رو کش نیارین.جواب خیلی سادست.سیستم عامل 64 بیت نرم افزار های 64 بیت.
به اون دوست محترم بگین که رم و خرابی رم هیچ ربطی نداره. قطعات کامپیوتر صفر و یک هست.یا سوخته یا سالم و در مورد قطعه ای مثل رم نیم سوز نداریم.

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
در تکمیل حرفهای عارف بگم که شما میخوای از ژیان کار تراکتور بکشی یکم فکر بکن ببین منطقی یا نه ؟

morgh66

Member
با حرف aref جان به این نتیجه رسیدیم که مشکل ریشه داره و بحث در همینجا بسته میشه.بچه ها هرچی میدونستن گفتن.
و من هم برای آخرین بار میگم با یه چندی ضرر برو بفروشش یه pc بخر خودت رو راحت کن.دیگه از این مسخره بازی ها هم نداری.

جدیدترین ارسال ها

بالا