لطفا کمک کنید که دارم دیوونه میشم

سلام دوستان عزیز. یه سوال داشتم . من تازگیا کامپیوترم رو فروختم و یه لپتاپ گرفتم که سیستمش خیلی بالاست. cpu 5هسته ای-رم 4- گرافیک 2. اما نمیدونم چرا برنامه مکس کند اجرا میشه. ویندوزمم سون 64 bit هستش . خواش میکنم کمک کنید:cry::sad:

max vray

کاربر VIP
سلام دوست عزیز مشکلش از خیلی چیزا میتونه باشه بگو چه چیزایی چک کردی؟
ببین چقدر از رمت در حال استفادست احتمالا نرم افزارای استارت اپت زیادن.

همه چیزاشو چک کردم . احتمالا ایراد از گرافیکش باشه آخه یه گرافیک پایه داره که intel 128 هستش و یه گرافیگ 2gig nvidia هم داره که باید سویچ اتوماتیک بشه اما نمیدونم چرا نمیشه

legendarp

Well-Known Member
مشکلت از پایه است جیگر از اینکه می گی سی پی یو 5 هسته ایی ما سی پی یوی 5 هسته ایی نداریم دوست من مدار های مجتمع به صورت زوج بسته و سویچ می شوند
گرافیک اینتل با 2 گیگ چیپ nvicia که نشد مشخصات
مارک لپ تاپ رو دقیق بگو یا با کافیک یا مارک رو مدل رو بگو چک کنم توی نت
اجرا نکردن مکس به همه چیز میتونه ربط داشته باشه شما کانفیگ رو بگو اون مشکل نداشته باشه بعدش میشه روی ویندوز فکر کرد
در ضمن ورژ«های مختلف مکس رو امتحان کن شاید مکسی که نصب می کنی خرابه دوست من
اگر مشکلهی بالا جواب نداد ویندوز سونی که نصب می کنی رو عوض کن و از توی بازار نخر سعی کن دانلود کنی

Elton John

Member
سلام دوستان عزیز. یه سوال داشتم . من تازگیا کامپیوترم رو فروختم و یه لپتاپ گرفتم که سیستمش خیلی بالاست. cpu 5هسته ای-رم 4- گرافیک 2. اما نمیدونم چرا برنامه مکس کند اجرا میشه. ویندوزمم سون 64 bit هستش . خواش میکنم کمک کنید:cry::sad:

این کمکت میکنه
http://www.p30source.com/?p=1123#more-1123

mhmmd_gh

Member
سلام
اگه از مکس 2012 استفاده میکنی ، یکم از بقیه توی اجرا کند تره .
مکس نسخه 32 است یا 64 ؟
سی پیو 5 هسته ای نداریم ، مدل پردازشگر شما احتمالا Core i5 ، که برای مکس مناسبه.
ویندوزی که نصب میکنی سعی کن مارک مشخصی اونو توی بازار داده باشه . و از ویندوزی که با نرم افزار های کاربردی نصب میشه یا در یک دیسک است استفاده نکنید.برای احتیاط نرم افزار های .NET 4 و C++ runtime , DirectX رو نصب کنید.
و یک نکته دیگه حتما درایودهای لبتاپ عللخصوص درایور کارت شبکه رو از روی دیسک خوده دستگاه نصب کنید چون احتمال خطا در نصب درایو ر ها توسط ویندوز هست و در صورت نیاز کارت شبکه رو از Device Manager غیر فعال کن...
انشالله جواب بگیری..........

benyamin_pc

Well-Known Member
احتمالا اون گراف nvidia درایورش نصب نیست
به display option یا Device manager برین ببینین درایورش نصبه؟
اگه نصبه احتمال ویروس هم هست , به task manager برین ببینین وقتی 3D-Max بالا هست و کاری نمی کنین باید cpu رو 0 درصد باشه و Ram هم حدود 1.2 گیگ پر باشه

HITMAN 47

Member
دوست عزیز ایراد از ویندوز 64 بیت هستش.
Max توی ویندوز 64 بیتی بیشتر رم و گرافیک میکشه منم همین مشکلو داشتم ویندوزم رو 32 بیتیش کردم حل شد.
موفق باشی

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
دوست عزیز ایراد از ویندوز 64 بیت هستش.
Max توی ویندوز 64 بیتی بیشتر رم و گرافیک میکشه منم همین مشکلو داشتم ویندوزم رو 32 بیتیش کردم حل شد.
موفق باشی

از اون حرفا بود ها ویندوز 32 بیتی بیشتر از 3 گیگ نمیتونه از ویندوز استفاده کنه

asa.graphic

Well-Known Member
سلام
منم یه لپ تاب HP دارم مشخصاتش همینه فقط گرافیکش 1 اما ازش خیلی راضیم . یا کارت انقدر حجمش بالاست که طول میکشه یا باید بری تو تنظیمات کرافیکت یادت باشه وقتی سویچ کردی رو گرافیک 2 گیگت کلیک راست کن برو تو تنیماتش یه اپلی کن واسه منم بعضی موقعا ایطوری میشد ! اگه کارت تی ری دیه و میخواستی حرفه ای کارکنی چرا pc نگرفتی ؟ با همون قیمت میتونستی که کامپیوتر خیلی قوی تر بخری ؟

hsib2

Member
من راهنمایی های دوستان را خواندم
ولی یه نکته خیلی طریف هست اون هم اینه که ممکن پیش فرض درایور گرافیکی مکس dirct 3d باشه که باعث میشه کلس سرعت پائین بیاد
حالا شما درایور را به open gl تغیر بده وبرنامه را دوباره اجرا کن . امیدوارم جواب بده

benyamin_pc

Well-Known Member
من راهنمایی های دوستان را خواندم
ولی یه نکته خیلی طریف هست اون هم اینه که ممکن پیش فرض درایور گرافیکی مکس dirct 3d باشه که باعث میشه کلس سرعت پائین بیاد
حالا شما درایور را به open gl تغیر بده وبرنامه را دوباره اجرا کن . امیدوارم جواب بده

اینم از اون حرفا بود
دایرکت X باعث نمیشه سرعت پائین بیاد و اونم کلی!!! (اکثر بازی هارو باهمین میسازن و قرار بود سرعتش پائین باشه اصلا به درد نمیخورد)
دایرکت ایکس درست همتای opengl هست و دستورات پایه ایه هر دو تو کارت گرافیک هستند و اینی که جفتشو مکس داره واس خاطر اینه که اولا رو هر سیستمی اجرا شه(دایرکت ایکس فقط رو ویندوز هست) دوما بعضی کارتها بعضی دستورات opengl نداره و بعضی کارتها بعضی دستورات دایرکت ایکس و اینی که پیش فرض رو دایرکته چون اکثرا ویندوزی هستن مشتری ها و بهترین گزینه دایرکت ایکسه و اکثر کارتها از آخرین دایرکت ایکس پشتیبانی دارن اما از opengl کمتر

آخرین ویرایش:
آقا من تو برنامه 3dmax وقتی گرافیکش رو دایرکتیکس 9و10 تنظیم میکنم از گرافیک intelاستفاده میکنه اما وقتی رو openGL تنظیمش میکنم از nvidia استفاده میکنه ولی نمیدونم چرا خیلی بدتر کند میشه. لطفا راهنمایی کنید.

benyamin_pc

Well-Known Member
آخرین درایور کارتتونو از سایت geforce دانلود و نصب کنین بعد اگه از آخرین دستورات دایرکت ایکسی که استفاده میکنین پشتیبانی کنه رو دایرکت ایکس نهایت سرعتو خاهید داشت

Miladbat

Well-Known Member
hsib2 درست میگه opengl هم تست کن
یکی از دوستان هم دقیقا یه چنین مشکلی با سیستم داشت سیستمش هم خیلی قوی بود نمی دونم آخرش چه کار کرد
ذقیقا همین مشکل رو بعضی از سیستم ها با مایا دارن

جدیدترین ارسال ها

بالا