لطفا کمک : مدیریت ....

سلام

من می خوام وسط صحفه وب م رو مدیریت کنم
می خوام اخبار باشه

اخبار هم ساعت به ساعهت تغییر بدم

یکی از دوستان این پیشنهاد رو کرد :

سلام
برنامه هاي مختلفي وجود داره که این کارو انجام می دی
بعضي با ديتا بيس و بعضي (فكر كنم در حال حاضر "صفر") بدون ديتا بيس.

من بدون دیتابس رو می خوام کی می تونه کمک کنه

ممنون میشم کمک کنید دوستان

bamshad

Well-Known Member
(فكر كنم در حال حاضر "صفر")
همینطور که ایشون گفتند صفر!! یعنی همچین چیزی هنوز ساخته نشده!!!

اگه همچین چیزی هم وجود داشته باشه ، مطمئن باشید به خطر امنیتیش نمی ارزه! چون باید از فایل txt استفاده بشه و در اون صورت شما باید CHMOD رو روی 777 قرار بدی

آخرین ویرایش:

iman_ebru

Active Member
همینطور که ایشون گفتند صفر!! یعنی همچین چیزی هنوز ساخته نشده!!!

اگه همچین چیزی هم وجود داشته باشه ، مطمئن باشید به خطر امنیتیش نمی ارزه! چون باید از فایل txt استفاده بشه و در اون صورت شما باید CHMOD رو روی 777 قرار بدی

بامشاد مطمئنی؟

میتونم بگم با اینکه تا حالا نخواستم ولی تصادفا با خیلی از وب افزار ها مواجه شدم که اطلاعات رو در جایی بغیر از دیتابیس ذخیره می کنند! بایه گوگلینگ ساده میتونی خیلی اطلاعات پیدا کنی.

ضمنا مجبور نیستی حتما با فرمت txt ذخیره کنی! فایل شما میتونه هر فرمتی که دوست داری باشه! حتی یه فرمت جدید! مثل name.iran و ...

بعد اینکه هیچ خطر امنیتی وجود نداره! چون قطعا بعضی اوقات لازم هست که اطلاعات در فایلی ذخیره بشن. ذقیقا وقتی که مثلا بخوای هر چند وقت یه بار از یه مطلب یا اطلاعاتی پشتیبان بگیری و رو سرور ذخیره کنی!

پس حالا هیچ اجباری هم نیست فایل متنی که بانک اطلاعاتی شما هم هست، در اتیار عموم باشه. میتونید در جایی که مشکلی پیش نیاد قرار بدید. مثل یه شاخه بالاتر از public_html/. یا ...

حتی میتونی تو همون شاخه بزاری ولی توسط تنظیمات وب سرور کاری بکنی که بجز یک ip یا یک کاربر (شاید owner بهتر باشه) یا هر روش و شخص دیگه ای بهش دسترسی نداشته باشه.

خلاصه راه زیاده!

همیشه شعار من این بوده! چیزی که برنامه نویس ها رو از هم متمایز میکنه، خلاقیت اونهاست...

ایمان

بامشاد مطمئنی؟

میتونم بگم با اینکه تا حالا نخواستم ولی تصادفا با خیلی از وب افزار ها مواجه شدم که اطلاعات رو در جایی بغیر از دیتابیس ذخیره می کنند! بایه گوگلینگ ساده میتونی خیلی اطلاعات پیدا کنی.

ضمنا مجبور نیستی حتما با فرمت txt ذخیره کنی! فایل شما میتونه هر فرمتی که دوست داری باشه! حتی یه فرمت جدید! مثل name.iran و ...

بعد اینکه هیچ خطر امنیتی وجود نداره! چون قطعا بعضی اوقات لازم هست که اطلاعات در فایلی ذخیره بشن. ذقیقا وقتی که مثلا بخوای هر چند وقت یه بار از یه مطلب یا اطلاعاتی پشتیبان بگیری و رو سرور ذخیره کنی!

پس حالا هیچ اجباری هم نیست فایل متنی که بانک اطلاعاتی شما هم هست، در اتیار عموم باشه. میتونید در جایی که مشکلی پیش نیاد قرار بدید. مثل یه شاخه بالاتر از public_html/. یا ...

حتی میتونی تو همون شاخه بزاری ولی توسط تنظیمات وب سرور کاری بکنی که بجز یک ip یا یک کاربر (شاید owner بهتر باشه) یا هر روش و شخص دیگه ای بهش دسترسی نداشته باشه.

خلاصه راه زیاده!

همیشه شعار من این بوده! چیزی که برنامه نویس ها رو از هم متمایز میکنه، خلاقیت اونهاست...

ایمان

اقا ایمان اگه چنین چیزی رو پیدا کردی یه پی ام بده اوکی
salim2062003@yahoo and gmail.com

NabiKAZ

Well-Known Member
سلام ،
دوست عزیز اون جمله ای رو که اون بالا نقل کردید ، جمله یکی از دوستان در یکی از همین تاپیک های اطراف بود که اتفاقا منم همونجا جواب دادم ... نیازی به تاپیک جدید نبود ! میتونستید در همونجا بحث رو ادامه بدید.

به هر حال من اونجا هم گفته بودم که چند سال پیش یه Cms پایگاه خبری که از بانک اطلاعاتی استفاده نکرده بود و تماما از فایل استفاده کرده بود دیدم ولی متاسفانه آدرسش یادم نیست و سازندش هم که از دوستان قدیمی بود یادم نیست.

ضمنا شما چه اصراری دارید که از بانک اطلاعاتی استفاده نکنید و از فایل استفاده کنید ؟! به نظر من خیلی منطقی نیست اینکار...

iman_ebru

Active Member
ضمنا شما چه اصراری دارید که از بانک اطلاعاتی استفاده نکنید و از فایل استفاده کنید ؟! به نظر من خیلی منطقی نیست اینکار...

نبی جان من میخوام بدونم دلیل این حرف شما چیه؟

ایمان

iman_ebru

Active Member
مجتبی جان به این مثال که نوشتم توجه کن:

PHP:
<?php
$filename = '/home/user/file.ext';
$somecontent = "Add this to the file\n";

// Let's make sure the file exists and is writable first.
if (is_writable($filename)) {

// In our example we're opening $filename in append mode.
   // The file pointer is at the bottom of the file hence
   // that's where $somecontent will go when we fwrite() it.
   if (!$handle = fopen($filename, 'a')) {
         echo "Cannot open file ($filename)";
         exit;
   }

// Write $somecontent to our opened file.
   if (fwrite($handle, $somecontent) === FALSE) {
       echo "Cannot write to file ($filename)";
       exit;
   }

echo "Success, wrote ($somecontent) to file ($filename)";

fclose($handle);

} else {
   echo "The file $filename is not writable";
}
?>

حالا شما میتونی متغیرها رو از یه فرم بگیری. یعنی بجای $somecontent از GET_$ و POST_$ استفاده کنی و اطلاعاتت رو به این صورت در فایل ذخیره کنی.

NabiKAZ

Well-Known Member
نبی جان من میخوام بدونم دلیل این حرف شما چیه؟

ایمان

قبول دارید هر چیزی رو برای هدف خاصی ساختن ؟!
شما بگو DataBase رو برای چه هدفی ساختن ؟!
فکر کنم جوابتون رو بگیرید.

با این وجود دلایل شخصیم ، سرعت ، امنیت ، کارایی بالا و سهولت استفاده databse است.

iman_ebru

Active Member
کاملا حرف شما درسته. ولی میشه بگی معنی DataBase یعنی چی؟ هر چیزی که توش اطلاعات ذخیره بشه میشه بانک اطلاعاتی. چه یه فایل ساده و چه یه بانک مثل MySQL

ایمان

NabiKAZ

Well-Known Member
کاملا حرف شما درسته. ولی میشه بگی معنی DataBase یعنی چی؟ هر چیزی که توش اطلاعات ذخیره بشه میشه بانک اطلاعاتی. چه یه فایل ساده و چه یه بانک مثل MySQL

ایمان
پارکینگ یعنی جایی برای پارک کردن ، چه یه ماشین ساده باشه چه یه هواپیما چه یه کشتی یا حتی یه فرغون !!!
شاید برای اینکه اون برداشت های غلط بالا نشه ، بهتر بود پارکینگ رو ترجمه میکردیم محل پارک کردن اتوموبیل ... ولی آیا لازم بود؟!

بانک اطلاعاتی اسمی است برای database ولی شما باید خصیصه های اون رو در نظر بگیرید.

از طرفی شاید در مورد اطلاعات کم یک فایل بتونه نیازتون رو برآورد کنه ولی قطعاً در مورد اطلاعات بسیار بسیار بزرگ به مشکل برمیخورید.

امیدوارم تونسته باشم قانعتون کنم

نبی

iman_ebru

Active Member
40.gif
حق با شماست نبی جان. پارکینگ یعنی جایی برای پارک کردن!

ایمان

جدیدترین ارسال ها

بالا