لطفا مشکل من با include رو حل کنید !!!!

alilahoori

Member
سلام دوستان
نمیدونم این مشکل از کجاست ولی هر فایلی که include میکنم حتی اگر فایل خالی باشد یک خط به مکانی که کد قرار گرفته اضافه میگردد. مثال زیر رو ببینید. لطفا سریعتر راهنمایی کنید..... خیلی توی کارام اختلال ایجاد کرده.

PHP:
 <?PHP
include('inc/config.php');
?>
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>.....Title ......</title>
<style>
body{
font:13px tahoma;
margin:0;
padding:0;
}
.text {
 border:1px solid black;
}
</style>
</head>
<body>
<div class="text">
Matn inja 
</div>
</body>
</html>

Webber

Well-Known Member
سلام
شما به جای include از require استفاده کرده اید؟

foranyone

Well-Known Member
منم به این مشکل برخوردم ! و خیلی وقته دنباله چاره ی کارم!

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
سلام دوستان
نمیدونم این مشکل از کجاست ولی هر فایلی که include میکنم حتی اگر فایل خالی باشد یک خط به مکانی که کد قرار گرفته اضافه میگردد. مثال زیر رو ببینید. لطفا سریعتر راهنمایی کنید..... خیلی توی کارام اختلال ایجاد کرده.

PHP:
 <?php
include('inc/config.php');
?>
<html>
<head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>.....title ......</title>
<style>
body{
font:13px tahoma;
}
.text {
 border:1px solid black;
}
</style>
</head>
<body>
<div class="text">
matn inja 
</div>
</body>
</html>
نمیفهمم منظورت از یک خط اضافه میشه چیه؟!!

foranyone

Well-Known Member
منم این مشکل رو دارم مثلا فایل کانفیگ رو که اطلاعات اتصال به دیتابیس رو توش نوشتم در نظر بگیرین

وقتی می نویسم:

کد:
[FONT=Courier New][COLOR=#007700]include([/COLOR][COLOR=#dd0000]'inc/config.php'[/COLOR][COLOR=#007700]); [/COLOR][/FONT]

با اینکه نباید چیزی چاپ شه ! یه <br /> تو خروجی نشون داده میشه:shock:

منظورم خود تگ br نیست منظورم اینه که یه خط خالی چاپ میشه!

Webber

Well-Known Member
سلام
شاید اگر انکودینگ صفحه ی config.php رو از utf-8 به ansi تبدیل کنید درست بشه.

موفقیت

foranyone

Well-Known Member
یعنی بازم مشکل اینکدینگ!!!

من یه بار میخواستم برا یه سیستم که نویشته بودم تائیدیه xhtml valid بگیرم یه warnig میداد که می گفت نباید از ut-8

استفده کنی!!!!!!!

هیچ وقت نتونستم این مکل رو حل کنم

کد:
Byte-Order Mark found in UTF-8 File.
The Unicode Byte-Order Mark (BOM) in UTF-8 encoded files is known to cause problems for some text editors and older browsers. You may want to consider avoiding its use until it is better supported

yakoza

Well-Known Member
یعنی بازم مشکل اینکدینگ!!!

من یه بار میخواستم برا یه سیستم که نویشته بودم تائیدیه xhtml valid بگیرم یه warnig میداد که می گفت نباید از ut-8

استفده کنی!!!!!!!

هیچ وقت نتونستم این مکل رو حل کنم

کد:
Byte-Order Mark found in UTF-8 File.
The Unicode Byte-Order Mark (BOM) in UTF-8 encoded files is known to cause problems for some text editors and older browsers. You may want to consider avoiding its use until it is better supported

در مورد این مشکل زیاد تو انجمن بحث شده

صفحتون رو با یه ادیتور hex باز کنید و چند کاراکتر اضافی که خط اول وجود داره پاک کنید

foranyone

Well-Known Member
در مورد این مشکل زیاد تو انجمن بحث شده

صفحتون رو با یه ادیتور hex باز کنید و چند کاراکتر اضافی که خط اول وجود داره پاک کنید

میشه بگین دقیقا اسم نرم افزار چیه تا دانلودش کنم؟

alilahoori

Member
حل شد ... حل شد ....
دوستان من امروز توی سایت های خارجی جوابم رو پیدا کردم اومدم برا شمام بزارم دیدم دوستان اینجا هم جواب دادن.
دقیقا این مشکل روی session ها هم وجود داشت. همونطوری که session ها باید در اول فایل قرار بگیرند و نباید هیچ کاراکتری قبل از آنها وجود نداشته باشه، این مشکل لعنی دوباره مارو به دردسر انداخت. (من مجبور شده بودم margin تمام قسمت هارو منفی کنم که خطی که به صفحه اضافه شده بود بطور معکوس برگرده) ولی الان اونم درست شد.
من خودم با cmd فایل ها رو باز کردم و دیدم این نرم افزار Expression web قبل از تمام صفحه های من یه چند تا کد چرت و پرت گذاشته بود.
اونها رو با edit cmd پاک کردم مشکلم حل شد.
پس دقت کنید که همونطوری که دوستان اشاره کردن از نرم افزار های hex برای چک کردن فایل هایی که مطمئن هستید از نظر کد نویسی مشکلی ندارن، ولی بطور صحیح عمل نمیکنن استفاده کنید.
بازم از همگی ممنون.....

foranyone

Well-Known Member
من وقتی با firefox کد هام رو local تست میکنم با اینکه هم فایل هام و هم تگ متا تاکید کردم که از اینکدینگ

utf-8 استفاده می کنم ولی بازم فایرفاکس (فقط در حالت لوکال) اشتباه نشون میده؟

جدیدترین ارسال ها

بالا