لطفا راهنمایی کنید

سرا

Member
باسلام بنده دو تا سوال دارم یکی اینکه وقتی با ابزار پن کار می کنیم با ریستیسایز کردن وقتی به لایه معمولی تبدیل می کنیم کیفیت تصویر
پایین می یاد یانه سوال 2 می خواهم بدونم براش های رنگارنگ مثل همانی که تو فتوشاب هست شکل پروانه چطور ساخته می شه با تشکر

+Mohammad+

Well-Known Member
یکی اینکه وقتی با ابزار پن کار می کنیم با ریستیسایز کردن وقتی به لایه معمولی تبدیل می کنیم کیفیت تصویر
پایین می یاد یانه
منظورتون اینه که با ابزار Pen یه شکلی رسم می کنید و بعد تبدیلش می کنید به یک لایه ی معمولی ؟

سوال 2 می خواهم بدونم براش های رنگارنگ مثل همانی که تو فتوشاب هست شکل پروانه چطور ساخته می شه با تشکر
ساخت براش توی فتوشاپ خیلی ساده هستش و فرقی نمی کنه که تصویر شما چه رنگیه .. براش ها همه سیاه و سفید هستند..
برای ساخت براش از منوی File گزینه ی New رو کلیک کنید ... توی پنجره ای که باز میشه بعد از اندازه و کیفیت و نام فایل ، در قسمت Background Contents حالت رو روی Transparent بگذارید و OK کنید
تصویر دلخواه خودتون رو ایجاد کنید و از گزینه ی Edit روی ...Define Pattern کلیک کنید .. یک اسم دلخواه برای پترن انتخاب و OK کنید ... حالا می توانید مانند سایر پترن ها از این پترن نیز استفاده کنید
**نکته : پترن خود را تا حد امکان بزرگ رسم کنید چون در هنگام استفاده از پترن اگر بخواهید پترن را بزرگتر از اندازه ی آن بکنید ... کیفیت اثر پترن پائین می آید.
موفق باشید.

سرا

Member
باتشکر از راهنمایی شما ولی من براش رنگارنگ می خواستم ساخت براش معمولی را خودم بلدم درمورد کار با ابزار پن هم منظور هم این بود Rasterizelayer

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
بر خلاف نظر آقا محمد من فکر کنم که بعد از اینکه لایه Shape رو به لایه معمولی (Rasterize) تبدیل کنید، تا وقتی که بزرگ نکردید کار رو، کیفیت تغییری نمیکنه، ولی اگه بخواهید بزرگترش کنید کمی افت کیفیت پیدا میکنه.
براش ها هم همشون سیاه و سفید هستن. فقط موقع استفاده میشه اونا رو با چند مرحله رنگی کرد. (آقا محمد هم از آموزش ساخت براش یه دفعه پرید تو ساخت پترن، :wink: هر چند دوتاشونم مراحل یکسانی رو دارن.)
یه روشی که من بلدم برای براش رنگی به این صورته:
اول براش مورد نظرتون رو اضافه کنید.

e7424_1.jpg

یه لایه گرادینت رنگارنگ ایجاد کنید.

n8538_2.jpg

در آخر هم دکمه Alt رو نگه دارید و نشانگر موس رو بین دو لایه (گرادینت و لایه براش) ببرید تا عکس دو تا دایره پیدا بشه و کلیک کنید.

o948_3.jpg

این یه روش بود که من میدونستم.
موفق باشید؛ یا علی :rose:

البته راه دیگش اینه که رو همون لایه براش دابل کیک کنی تا layer style باز شه
بعد تیک گرادینت رو میزنی که به این صورت هم سرعت کارت بالا میره هم میتونی گرادینت های متنوعی رو آزمایش کنی

جدیدترین ارسال ها

بالا