لطفا اين Sample هارو باسم به 4.9.6 تبديل کنيد

aff - SEvEN

Banned
سلام اقا سيلور
سلام بچه ها ... يه خواهش کوچولو دارم ازتون
شماها همتون universal MMB player 2.0 رو حتما ديدين ... خيلي قشنگ و کامل هستش و حتمانم مي دونيد دو تا از فايلاش به صورت mbd هستش که تو temp ويندوز تو پوشه mmb وقتي اجرا ميشه قرارشون ميده که يکيش فلش پلير و اون يکيش نمايش دهندهء عکسه...
مشکل من اينه که نسخه mmb من 4.9.6 هستش و اينا باز نمي شن و نسخه بالاتري مي خان.
...
خواهش مي کنم يکي لطف کنه به من اين دو تا sample رو که تو پيوست گذاشتم براي 4.9.6 تبديل کنه
خواهش مي شه ...
mer29+1

آخرین ویرایش:

silvercover

کاربر متخصص
اين فايل ها توسط طراحش به صورت رمز دار در اومده و نميشه توي محيط طراحي MMB لودش كرد. اتفاقا اين ها با نسخه هاي پايين تر از 4.9.7 هم نوشته شدن.

فقط ميتوني با فرمان RunMBD فراخوانيشون كني.

Unknow-Man

Member
سلام
شاید بشه با برنامه هایی که سورس ها را دستکاری می کنن یه کار هایی کرد. باید یه امتحان بکنم.
شاید با winHex یا resource hacker بشه تغییراتی تو فایل داد.
در ضمن نمیشه از جایی سورس این پلایر را پیدا کرد ؟ اگه بشه که عالیه خیلی چیزا میشه از توش یاد گرفت.فک کنم خیلی وقته این برنامه ساخته شده. دیگه باید سورسشو بزارن.

Little-Demon

Well-Known Member
بدون شک با Resource hacker نمیشه ولی با اون یکی رو شاید .. . . .. .

کسی راه دیگه ای بلد نیست ؟

silvercover

کاربر متخصص
لطفا اگر تمايل به كرك كردن برنامه و يا فايلي رو دارين و همچنين مسائل پيراموني، از پيام خصوصي استفاده كنين و در پست هاي عمومي مطرح نكنين.

با تشكر.

aff - SEvEN

Banned
سلام اقا سيلور - سلام بچه ها
دستتون درد نکنه که زحمت کشيدين و فايلارو تست کردين
راستش من اين برنامه هارو که گفتين دارم ولي mbd رو اصلا نمي شناسن - اونا همشون با exe يا dll سر و کار دارن
-----------------------------------------
در مورد فلش پليرش فک کنم بشه سريع شبيهشو ساخت ولي نمايش دهندهء عکسش يه شاهکاره و خيلي تميز طراحي شده خصوصا تو حالت full Screen هم عکسارو يکي يکي اگه بخواييم نشون مي ده - هيف شد ولي من از استادم چن روز ديگه در موردش مي پرسم يعني هموني که يه زماني خاستم اداشو در بيارم و پليرشونو گذاشتم اينجا...
----------------------------------------
در مورد گوشزدتونم چشم اقا سيلور (اگه با من بودين) من مي خام خوب رفتار کنم و ديگه کسيم ناراحت نکنم
مي خام فعاليت کنم و ياد بگيرم - همين
mer30

جدیدترین ارسال ها

بالا