لرزش

javad.hitman

New Member
با سلام خدمت دوستان عزیز
یکسوال
می خواستم بدونم که تو اکثر کلیپ ها یک لرزش وجود داره که تصویر اینطرف و اون طرف می ره آیا از دوربینه یا افکته؟
من می خوام یک دوربین بگیرم که با هاش کلیپ درست کنم لطفا یه دوربین با کیفیت معرفی کنید؟
ممنون

khattesevom

Member
بازم سلام دوست عزیز
تو افتر افکت با دستور wiggle(15,5)
برای این کار میتونی کلید alt رو پایین نگه دار و در قسمت position لایه ای که میخوای بلرزه کلیک چپ و دستور
wiggle(5,5)​
تایپ کن

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
سلام دوست عزیز.
این لرزش ها معمولا کار نرم افزاری هست. برای افتر یه دستور (Expression) هست که اسمش Wiggle هست و به صورت
Wiggle (a,b)a
به کار میره که منظور از a یک عدد هست که میزان لرزش در ثانیه و b قدرت لرزش یا به عبارتی چند Pixel لرزش هست.a بیرونی رو برای به هم نخوردن فرم نوشتم.مثال:
Wiggle (2,50)a
2 بار در ثانیه و هربار 50 پیکسل تکون میخوره. که میشه گفت لرزش شدیدی هست.همچنین این Wiggleرو از طریق منوی Window و گزینه Wiggler هم میشه آورد.
سوالی بود در خدمتم.
موفق باشی:rose:

javad.hitman

New Member
من همه این کارا رو کردم ولی اینا یی که می گید من نمیبینم اون پنجره رو. که میارم همشون غیر فعالن کلیپم وارد کردم

khattesevom

Member
سلام دوست عزیز همان طوری که گفتم
لایه که می خوای بلغزد
در قسمت position بروی ساعت alt +left click کن و تایپ کن wiggle(15,5)
lمی تونی اعداد رو عوض کنی...!
اگه سوالی بود بپرس؟!

پیوست ها

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    100 کیلوبایت · بازدیدها: 35

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
من همه این کارا رو کردم ولی اینا یی که می گید من نمیبینم اون پنجره رو. که میارم همشون غیر فعالن کلیپم وارد کردم

دوست عزیز اون که غیر فعال هست برای این هست که شما لایه و خاصیت مورد نظرت رو انتخاب نکردی.
شما به Solid بساز. بعد P بزن. Position اش رو انتخاب کن اون فعال میشه و میتونی عددا رو وارد کنی.
برای کد نویسی هم khattesevom عزیز توضیح دادن.البته باید بگم که Wiggle فقط مخصوص Position نیست. میتونی به خصوصیت های دیگه هم بدی مثل Size یا Opacity یا ....
موفق باشی:rose:

Maxoya

Active Member
سلام

اگه پلاگین twitch رو تهیه کنی دیگه نیازی به Expression نیست
با این پلاگین خیلی راحت می تونی به تصویر لرزش بدی
اینم بگم که بعضی از لرزش هایی که شما تو کلیپ ها میبینی کار فیلمبردار هست و به هیچ وجه نمیشه اون لرزش ها رو تو نرم افزار ایجاد کرد

موفق باشی :wink:

www_3d_boy3

Well-Known Member
اما در مورد دوربییییییییییییییننننننننن هیچکی هیچی نگفت اما و
چقدر تومن داری ؟ بهترین گزینه z5 HDV
اما واسه مدلای پایینتر سری FX من باهاشون کار کردم عالی در ضمن z5 قیمتش 5/5 میلیونه

جدیدترین ارسال ها

بالا