لت از کار افتادن show hiddens در ویندوز

SUNSET

Member
سلام
ببخشيد اين SHOW HIDDEN FIILS AND FOLDERS تو ويندوز xp كار نمي كنه يعني فايلهاي هايدنم رو نشون نميده با اينكه show hidden مسكنم اما بازم نشون نميده يعني كار نميكنه ميخواستم بدونم علتش چيه ؟

البته دوستان همین انجمن نظرشون بر ویروس بوده اما اینکه واقعا ویروسه یا نه و اینکه اگه ویروسه از چه نوعی هستش و اسم و کارش چیه و اینکه چطور می تونم بدون فرمت کردن اونو از بین ببرم رو توضیح بدین ممنون میشم . اگه ممکنه سریع تر چون خیلی مهمه البته اگه ویروس باشه ...ممنونم

bahman.psd

Member
سیستمت ویروسی نیست . یه نوع تروجانه که اسمش رو متاسفانه یادم نیست ولی چون خودش مخفیه SHOW HIDDEN FIILS رو از کار می اندازه تا مثلا پیداش نکنی با اکثر آنتی ویروسها یا آنتی تروجان های آپدیت شده می تونی پاکش کنی. در ضمن برای دیدن موقتی فایل های مخفی می تونی از برنامه acdsee استفاده کنی با زدن Ctrl + h فایل های مخفی ویندوز نمایش داده میشه .

SUNSET

Member
سلام ممنونم از راهنماییتون . خیلی مفید بود ولی ممنون میشم اگه یه اطلاعات نسبی در مورد تروجان مربوطه بدین که کارش چیه و چه کارایی انجام میده غیر این Show Hidden ایا خطر ناکه یا نه ؟

آخرین ویرایش:
اگه دنبال مشکلش هستید که قضیه جداست - اگر میخواید مشکل رو حل کنید یه کلید رجیستری هست که اگه اون رو ردیف کنید درست میشه ...
کلید رو پیدا کنم ؟

SUNSET

Member
سلام
ممنونم از راهنماییتون
راستش در مورد درست کردن شو هایدن که تونستم از ریجستری درستش کنم اما مشکلم با این کرم هستش من تونستم با avast 1÷یداش کنم به این مشخصات کسی اطلاعاتی در مورد این ویروس داره ؟alware name :win32:vb-cmx[wrm]
malware type : virus/warm
vps version :000702-1 2007/01/11

جدیدترین ارسال ها

بالا