لازم است تمام كاربران بخونند

وضعیت
موضوع بسته شده است.
3 بار دارم اين پيغام رو مي فرستم اما نمي دونم چرا ارسال نمي شه.
اقا سامان.
بابا تو ديگه كي هستي.!!!!!!!!!!!!! بي خيالي طي كن.بي خيلش.

يا علي.

باور كنيد من بي تقصيرم.فكر مي كردم كه ارسال نمي شه.در مجموع هر 4 تا ارسال نتيجه مي گيريم كه چي (بايد به سبك زن بامشاد بخونيد ) (شوخي) آقا سامان بي خيال شو.

يا علي.

hamid_b

Member
سامان جان اگه مي شه نرو داداش
:( :cry: :( :cry: :( :cry: :arrow: اين حال من بي توست :( :cry: :( :cry: :( :cry:

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
hamid_834.jpg

MnavidM

Active Member
با سلام.

سامان جان كجا ميري بابا ....

خيلي دوست داريم . آقا شما چرا مي خواي بري .

برو بچ (از جمله خودم) قول مي ديم ديگه چيزي به جوز

مطالب كامپيوتري اينجا ننويسم ....

بابا بي خيال شو ....

iRWEBDES

Active Member
Doste گفت:
با سلام.

سامان جان كجا ميري بابا ....

خيلي دوست داريم . آقا شما چرا مي خواي بري .

برو بچ (از جمله خودم) قول مي ديم ديگه چيزي به جوز

مطالب كامپيوتري اينجا ننويسم ....

بابا بي خيال شو ....
منم قول ميدم . مردونه . :cry:

مهرداد كوهي

iRWEBDES

Active Member
amir600 گفت:
بچه ها فكر كنم سامان رفته!
ديگه فايده اي نداره...
من مطمپنم سامان نميتونه بره
شايد تو انجمنها پاسخ نده و تو بحثها شركت نكنه اما با يك نام كاربري ديگه اينجا سر ميزنه و ميبينه ...

مهرداد كوهي

amir600

Active Member
سامان جون حالا نميشه كلا اون جريان رو بيخيال شي و برگردي؟؟؟
ببين آقا بابك هم كه برگشته...
حيفه كه شما از اين جا بري...

nokia

Member
iRWEBDES گفت:
amir600 گفت:
ديگه فايده اي نداره...
شايد تو انجمنها پاسخ نده و تو بحثها شركت نكنه اما با يك نام كاربري ديگه اينجا سر ميزنه و ميبينه ...

مهرداد كوهي

سلام دوستان
حرف شما كاملا درسته خوشبختانه سايت آقا مجيد اين خوبي داره كه آدم مي تونه آف لاين باشه و از اندوحته هاي ديگران بهرمند باشه و منم از اطلاعات و دانش شما عزيزانم بهره مي گيرم
اما علت آمدنم توجه شما را به نامه يكي از دوستان جلب مي كنم
واقعا دستش درد نكنه خجالتمون ميده ممنونم دوست عزيز
در ضمن نيازي نديدم اي پي نامبر شما را اينجا بنويسم اما در دفترچه ياداشتم دارم
بازم تشكر لطف كرديد اين نامه را فرستاديد از بس خوب بود گقتم دوستان عزيز مجيد آن لايني هم بخونند

iRWEBDES

Active Member
nokia گفت:
iRWEBDES گفت:
amir600 گفت:
ديگه فايده اي نداره...

مهرداد كوهي

سلام دوستان
حرف شما كاملا درسته خوشبختانه سايت آقا مجيد اين خوبي داره كه آدم مي تونه آف لاين باشه و از اندوحته هاي ديگران بهرمند باشه و منم از اطلاعات و دانش شما عزيزانم بهره مي گيرم
اما علت آمدنم توجه شما را به نامه يكي از دوستان جلب مي كنم
واقعا دستش درد نكنه خجالتمون ميده ممنونم دوست عزيز
در ضمن نيازي نديدم اي پي نامبر شما را اينجا بنويسم اما در دفترچه ياداشتم دارم
بازم تشكر لطف كرديد اين نامه را فرستاديد از بس خوب بود گقتم دوستان عزيز مجيد آن لايني هم بخونند
منم دارم كمكم نا اميد ميشم ببين ما توي اين سايت براي كيا دل ميسوزونيم ...
صبح تا شب اينجاييم تا شايد چيزي بلد باشيم به بقيه بگيم
البته خودمون هم خيلي ياد ميگيريم ولي آدمهاي نفهمي مثل اين بايد اينطوري بگند
من سن سامان رو نميدونم
ولي ميدونم بزرگتر از من هستش
من سامان رو مثل برادر بزرگم ميدونم و نميتونم نفهمي يك آدمي مثل اون كسي كه بهش ايميل زده رو تحمل كنم .
شما از اسلام چي ميفهميد؟
سر دينتون اينطوري ميكنيد؟
ميخوايد بگيد خيلي تعصب داريد؟
اگر اسلام اينه پس گور باباي هرچي اسلام و مسلمونه اما به خدا اين نيست
اين اسلام نيست
اگر جرات داري حرفت رو تو انجمنها بزن
من اين نامه رو به فارسي براي همه مينويسم :

-------------------------------------------------------
از طرف : Salma s , [email protected]
تاريخ : 3 مارس 2004 ساعت 10:14:04
به : [email protected]
موضوع نامه : براي تو

براي تاپيك شما در مجيد آنلاين در مورد امام حسين

من فكر ميكنم كه تو يك مسيحيه نفهم هستي
البته اين مطالبي كه شما نوشتي باعث تعجب نيست چون شما مسيحيها خيلي وقت است كه رو به فنا ميرويد حيف از مسيح كه پيرواني چون شما دارد
در نظرم انقدر پست و نالايق هست كه بيش از اين چيزي نمينويسم
اميدوارم كه تمام انسانهاي احمق به درك واصل شوند و تو و بهتر است كه از سايت مجيد بروي چون مجيد هم به حضور تو در سايت علاقه ندارد

خداحافظ
----------------------------------------------------
حالا ميبينيد؟
واقعا به اين آدم نبايد گفت نفهم؟
فكر كرديد ساماني كه حداقل 10 تا مشكل هر كدوم شما رو حل كرده پول ميگرفته؟
واقعا نميدونم به آدمهاي احمقي مثل ايشون چي بگم
منو ببخشيد اگر بد حرف زدم ولي خيلي كفري شدم ...

مهرداد كوهي

amir600

Active Member

Babak Sateli

Active Member
اينجا چه خبره ؟ چرا دعواست ؟ چرا به مسيح فحش دادند ؟ اين انجمن ها محل بحث و تبادل در رابطه با گرافيك و هنر آن است نه دعواي بين اديان مختلف !

من مثل آقاي علوي زاده مهربان و خونسرد نيستم و نمي گذارم هيچ كسي زحمتهاي ما را به موضوعات و مشكلات شخصي خودش خراب كند. افرادي مانند سامان حق بسزايي در به تحقق رساندن اين سايت دارند و من اجازه نمي دهم با يك سري پيغامهاي بيهوده اين انجمن ها پر شود. از دوست عزيزم سامان هم خواهش مي كنم برايم يك پيغام خصوص و يا ايميل بفرستند و مشكل را توضيح دهند تا من آن را حل كنم.

اين انجمن ها محل تبادل نظر و بحث در رابطه با گرافيك است ! نه اديان و يا مشكل شوره سر !!!
از اين پس تمامي ارسالهاي مربوط به موارد مختلف به غير از كامپيوتر حذف خواهند شد.

لطفاْ رعايت كنيد و مشكلات شخصي خود را در اينجا مطرح ننماييد.!

با تشكر

nokia

Member
amir600 گفت:
نه امير جان رفتن من به صلاح انجمن است در ضمن هر سوالي هم داشتيد اون آدرس ايميل كه در اول نام نوشته ام با كمال ميل در حد توانم اوني كه بلد پاشم مطمعنا پاسخ مي دهم بدون حضور در انجمن هم ميشه به سوالات عزيزان پاسخ گفت

اليته به اين آدرسي كه دوستمون جناب سلما برامن نامه داده اند سوالهاتون را نفرستيد جون نامه هاي هاست را يكي از دوستان در سان پدرو در امريكا مي خونه و اگر راجع بمن بود برام ميفرسته برا همين پاسخ به نامه هاي هاست كمي طول مي كشه
جا داره از آقا نويد Doste تشكر كنم نامه شون را خوندم

iRWEBDES

Active Member
nokia گفت:
amir600 گفت:
نه امير جان رفتن من به صلاح انجمن است در ضمن هر سوالي هم داشتيد اون آدرس ايميل كه در اول نام نوشته ام با كمال ميل در حد توانم اوني كه بلد پاشم مطمعنا پاسخ مي دهم بدون حضور در انجمن هم ميشه به سوالات عزيزان پاسخ گفت

اليته به اين آدرسي كه دوستمون جناب سلما برامن نامه داده اند سوالهاتون را نفرستيد جون نامه هاي هاست را يكي از دوستان در سان پدرو در امريكا مي خونه و اگر راجع بمن بود برام ميفرسته برا همين پاسخ به نامه هاي هاست كمي طول مي كشه
جا داره از آقا نويد Doste تشكر كنم نامه شون را خوندم
آقا سامانمن بازم ميگم بيخيال شو !
نميشه كه مشكات انجمنها يكدفعه حل بشه .
بعضيها بد عادت كردند و هر سپوالي ميكنند كه مادر پدرشون حال ندارن توضيح بدند اينجا ميپرسند
با آقا بابك هم مشورت كن ببين ميتوني كاري كني .
ميدونم تصميمي بگيري مصممي اما كوتاه بيا .

مهرداد كوهي

سامان جووون هركي دوست داري كوتاه بيا!!!!
واقعا رفتند يه پيروزيه براي اون ابلهايي كه چرند ميگن.
بمون تا اونا رو خوشحال نكني.
بازم دارم خواهش ميكنم.

با ديدن اين موضوع در انجمن جستجوهايى دادم كه به موضوعاتى رسيدم كه لايق و شايسته مجيد آنلاين نيستند
استخفاف و كوچك انگاشتن شعائر مذهبى ما شيعيان
آقاى nokia يا saman_sweden شما موضوعى را مطرح كرديد كه اگر مسلمان بوديد اصلا قادر به هضم و پذيرفتن طريقه بحث آن نبوديد.
امام حسين به ما آموخته كه به عقايد ديگران احترام بگذاريم، اما شما تا بحال كه سنى ازتان گذشته توانسته ايد پيرو راستين مسيح عليه السلام باشيد

مجيد آنلاين محل بحث سر اديان نيست كه شما موضوعات دينى مطرح مىكنيد، اى كاش در مورد دينى موضوع مطرح مىكرديد كه از آن شناخت داريد

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

اگر به گناهان خود اعتراف كنيم, او امين و عادل است تا گناهان ما را بيامرزد و ما را از هر ناراستي پاك سازد.
اول يوحنا 9:1

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

منتظر شما در مجيد آنلاين هستيم

pooya799

Member
سامان جان من واقعانمي دونم چي بگم بااينكه طرزفكرمون باهم مقداري درتضاده ولي من هرگزراضي نيسم كه شمابري آخه براي چي مگه چي شده اون پيغام خصوصي كه بهت زده بودند واقعاآدم فكرمي كنه توي عصرجاهليته بااين طرزفكرا
ما اون پيغام سلمارومحكوم مي كنيم ومعتقديم نبايدبه اين چيزاتوجه كني ببين من كاري ندارم كه قبلا چي شده معتقدم كه شمابايدبه اين همه ارادت مجيدآنلايني هانسبت به خودت كه همه ازته دل دوستت دارنداحترام بزاري ووقتي همه ازت مي خواهندبموني بهشون احترام بزاروبمون
مطمپن باش كه مجيدهم علاقه منده كه شمابموني وبهش كمك كني ببين اگه به نظرهمه احترام مي زاري اصلاحاتي رو كه موردنظرته براي همه مجيدآنلايني هابايدموردقبول باشه كه ماهم با اين كه مساپل غيركامپيوتري حذف بشه موافقيم حالامسايل ديگه روهم مطرح كن كه همه نظربدن واگه همه موافق بودن مجيدآقا لطف مي كنه وبه نظرهاي كاربري سايتش توجه مي كنه بارفتن كاري درست نمي شه ازت خواهش مي كنم كه بموني

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا