همه مشارکت کنید ... قانون برای نظم بیشتر ... اختناق ننننننننننننننننننننننننن نننه ...
saalek گفت:
پاسخ به استرانگر عزيز....
براي افتتاح هر تاپيك جديد ، در همين تاپيك بايد بحث بشه روي آن. ( يا افتتاح يك تاپيك نظرات و پيشنهادات)
و بعد بحث اساسي ، در نهايت نويد جان اجازه گشايش تاپيك را مي دهد.
تاپيك باز شده مسلما از اين فيلتر مي گذرد(توسط مديريت و استارترهاي تاپيكهاي قبلي) كه باعث تقويت باشه نه تضعيف.
ولي اين نبايد جلوي طرح ايده هاي جديد را بگيره.
محور مديريته. استارترها مي توانند اعتراض بدهند براي كار جديد ولي نظر نهايي را مديريت به عنوان قاضي محكمه مي دهد.
در اين تاپيك يا تاپيك ((نظرات و پيشنهادات )) مفتوحه احتمالي ... كاملا قضيه بحث ميشه و تمام نكات بيان ميشه.
من خودم طرفدار حركات جديدم. و تمام حرفام براي جلوگيري از ايجاد اختناقه.
اگه قانون اساسي خفقان بار بياره. من ترجيح مي دهم شورشي باشم تا يك شهروند خوب.
و همه دوستان به غير شما و آقا حميد و آيرا خانم الان دارند همين كار را مي كنند. يعني شورش خاموش.
مواظب كساني باشيد كه خاموشند . نيروي اصلي اونجاست. و اگر توجه نشه .... كار كلا آوار ميشه روي سر ما چند نفر.
.
من فکر میکنم شما اصلا این بخش از نوشته ی من رو نخوندید که من دقیقا بهش اشاره کردم :
" اما یک پلان کاری هم میخواهیم که همه بهش احترام بذارند که هرج و مرج نشه . یعنی مثل قانون اساسی یک کشوره که باید به همه چیز شکل بده و در عین حال جلوی نوآوری و خواسته های دوستان جدید رو نگیره. "
...
یک قانون که جلوی نو آوری رو نگیره، چون اگر بگیره شورش میشه ... ( دقیقا حرف خودتان هستش )
نگاه کنید الان کارها داره شکل میگیره، یعنی همه چیز داره انجام میشه ... من این کار رو نمیکنم. خودتون دارید پیشنهاد میدید. من فقط نظر دادم.
الان من حرف شما رو پسندیدم، وقتی میگی استارتر ها میتونند اعتراض کنند اما نظر نهایی با مدیره. این از نظر من که شورای مدیریتی بود خیلی بهتره
چون خود شورا میتونه با خودش دیکتاتوری بیاره اما این جوری یک سری حق اعتراض دارند و مدیر هم که تایید میکنه. در ضمن ممکنه اعضای شورا غیرفعال بشوند که بعد به مشکل میرسیم و ...
من نه به دنبال اختناق هستم نه چیز دیگه، تنها به دنبال این هستم که اینجا درست شکل بگیره ... مثلا نگاه کنید الان به یک سری نتایج رسیدیم که عبارتند از :
1. 3 تاپیک با نام های "آموزش - C و خانواده ی آن " ، "مسئله - طرح مسائل ++C " و "پرسش و گفتگو"
نظرات : نوید،شهاب (Stranger) ، حمید و فکر کنم که Saleek هم موافقه.
2. افزودن تاپیک با تایید مدیریت انجام میشود. ( استارتر ها حق اعتراض دارند )
نظر Saleek، من ( شهاب ) هم موافقم
3. تاپیک هایی که افزوده میشوند باید دارای پیشوند باشند تا اهدافشان مشخص باشد، مثلا برای بحث های آموزشی پیشوند "آموزش - .... (نام تاپیک ) " و برای حل مسئله پیشوند "مسئله - ... (نام تاپیک) " و برای مقالات به صورت " مقالات - ............" .
نظر حمید . من هم موافقم .
4. تایید علمی مقالات سایت توسط نوید .
نظر من . نوید هم موافقه .
5. مرجع ما کتاب آموزش ++C قلزم هستش.
نظر من . آیرا.
-----------------------------------------------------
خوب این یک سری از موارد این قانون اساسی هستش که تا به حال بهش دست پیدا کردیم. اما نه کامل هستش، نه بی نقص ... پس نظر بدید. اگر پیشنهادی دارید بفرمایید(از اسم تاپیک ها گرفته تا ... ). چون الان زمان اظهار نظر هستش ... برای اینکه بعدا کسی دلخور نشه همه نظر بدید .
پس با توجه به مطالبی که بالا بهش رسیدیم. اگر کسی اشکالی توش میبینه یا نظری داره که میتونه بندی به این قانون اضافه کنه لطفا بگه
باز هم تاکیید میکنم. توی این قانون باید راه برای نوآوری باز باشه ... که اگر نباشه همانطور که saleek گفت افراد زده میشوند و میروند یا مشارکت نمیکنند.
در پایان با اجازه ی دوستان من موارد توافق شده رو ثبت می کنم و در پایان یک نظر سنجی برای تاییدش برگزار کنیم
با سپاس از همه ی دوستان فعال .
شهاب.
در ضمن من استارتر هیچ تاپیکی نیستم و حق اعتراض ندارم ...