كند شدن زمان لود ناك

sasan4u

Member
سلام نمي دونم چرا بعضي اوقات شبانه روز زمان لود شدن ناك روي هاستم خيلي كند مي شه چند ين بار ديتابيس رو باسازي كردم بعد از باسازي نسبتا بهتر شده ولي بازهم كند مي شه
مثل سايت همسران
http://hamsaran.com

izone

Active Member
ساسان جان

با اينكه من اينترنت خيلي پر سرعت دارم ولي نزديك به 2 دقيقه صبر كردم تا اين سابت همسران باز بشه كه نشد. فقط رنگ زمينه اومد.

ماژول جديدي تازگي ها نصب كردين؟

izone

Active Member
ساسان جان

ميتوني سروري كه روي آن تارنما داريد را ping كني ببيني كه اشكال از اونجا نباشه!

www.dnsstuff.com

sasan4u

Member
با تشكر من در صفحه www.dnsstuff.com قسمت ping وقتي www.hamsaran.com يا hamsaran.comرو مي زنم نتيجه اين مي شه

Pinging hamsaran.com [66.98.156.52]:

Ping #1: * [No response]
Ping #2: * [No response]
Ping #3: * [No response]
Ping #4: * [No response]

Done pinging hamsaran.com!

(to do an IPv6 ping for a domain name, add a ':' before the domain name)

در همچين مواقعي كه زمان لود شدن كند مي شه وقتي در cpanel روي Server Status كليك مي كنم قسمت Server Load قرمز رنگ نشون مي ده برخلاف بقيه قسمت ها كه سبز هستن و عدد بيشتر از يك از يك cpu رو نشون مي ده
1.52 (1 cpu)
وقتي ديتابيس رو بهينه مي كنم كمي بهتر مي شه
جالب اينه وقتي اينترنت رو در همچين مواقعي قطع كنم صفحه اول سايت كه تا قبل از قطعي فقط رنگ زمينه نشون مي داد كامل نمايش داده مي شه
در مورد ماژول جديد هم من چيز جديدي نصب نكردم و با همين ماژولها قبلا سريع بود

nemesis

Member
سلام آقا ساسان
آقا من فكر كنم سايت شما را فيلتر كردن. چرا كه سايت من هم با اين مشكل روبرو شد .
براي همين من با فيلتر شكن هم سايت شما را چك كردم ديدم همه چي درست كار ميكنه.
پس به احتمال زياد مشكل شما از فيلتر هستش.

چند وقت پيشها سايت من با اين مشكل روبرو شده بود.
شما حتما بايد با كسي كه به شما سرويس داده سريعا تماس بگيريد و موضوع را پيگيري كنيد.

sasan4u

Member
مرسي از راهنمايي منظور شما از فيلتر يعني ISP فيلتر كرده البته سايت من به دليل اينكه موضوعش مربوط به بزرگسالان هست وقتي از اون بازديد مي كنيد در مرورگر علامت چشم كه روي اون تابلو ورود ممنوع قرار گرفته اين مسله رو به بازديد كننده گوشزد مي كنه

من سايت www.iranpresent.com رو هم خيلي از كارهاش رو انجام دادم براي اون هم يه زماني همين مشكل وجود داشت الان دست كسي ديگه اس اين سايت دوستيابي داره و شرايطش مثل سايت منه و بازديد اون خيلي بيشتر از سايتم اما خيلي سريعتره

izone

Active Member
nemesis جان

وقتيكه به قول شما فيلتر ميكنند از ايران و تنها براي ايرانيهاي ايران اينكار را ميتوانند انجام بدهند. من از اينجا هم براي ورود به اين تارنما مشكل داشتم.

ساسان جان من اگر به نتيجه اي رسيدم كه توانست شما را كمك كنه به شما همينجا خبر ميدم.

izone

Active Member
sasan4u گفت:
مرسي از راهنمايي منظور شما از فيلتر يعني ISP فيلتر كرده البته سايت من به دليل اينكه موضوعش مربوط به بزرگسالان هست وقتي از اون بازديد مي كنيد در مرورگر علامت چشم كه روي اون تابلو ورود ممنوع قرار گرفته اين مسله رو به بازديد كننده گوشزد مي كنه

من سايت www.iranpresent.com رو هم خيلي از كارهاش رو انجام دادم براي اون هم يه زماني همين مشكل وجود داشت الان دست كسي ديگه اس اين سايت دوستيابي داره و شرايطش مثل سايت منه و بازديد اون خيلي بيشتر از سايتم اما خيلي سريعتره

راستي ساسان جان

هر دو اين دو روي يك سرور و هاست هستند؟

من فكر ميكنم كه اشكال از سرور باشه نه از سايت شما.

زماينكه كه من اين فوروم را پينگ ميكنم اين مياد:

Pinging forum.majidonline.com [69.93.110.26]:

Ping #1: Got reply from 69.93.110.26 in 37ms [TTL=48]
Ping #2: Got reply from 69.93.110.26 in 36ms [TTL=48]
Ping #3: Got reply from 69.93.110.26 in 36ms [TTL=48]
Ping #4: Got reply from 69.93.110.26 in 36ms [TTL=48]

sasan4u

Member
باز اين سايتم كند شد از sinakhan پشتيباني سايت iranpresent.com پرسيدم چيكار كرده كه اين سايت نسبت به موقعي كه دست من بود سريعتر شده گفتن كار خاصي نكرده با هاست هم تماس گرفتم گفت ping نمي تونه دليل مهمي باشه
گفتن performance لينوكس هاست پايي اومده قرار چك كنن شما راهي بنظرتون مي رسه يا اينكه دليلش چيه كه گاهي اوقات اين قدر كند مي شه

sasan4u

Member
الان در قسمت تنظيمات ناك تنظيمات رو روي حداقل ها گذاشتم سرعت بنظر بهتر شده اگه ممكنه شما سايت همسران رو ببينيد كه براي شما چطوره؟

izone

Active Member
ساسان جان

من الآن كه آزمايش كردم خيلي خوب بود. سريع بالا اومد. اميدوارم درست شده باشه.

شاد و پيروز باشيد.

sasan4u

Member
مرسي دليل سريع شدن حذف كليه javascript هاي مربوط به تبليغات و آمار بازديد روزانه و به حداقل رسوندن گزينه ها در تنظيمات ناك بوده

جدیدترین ارسال ها

بالا