كندي سايت تك ديزاين (كمك)

NAVIDAHWAZ

Member
سلام دوستان عزيز

لطفا سايت تك ديزاين را تحليل كنيد

در مرحله آزمايشي قرار دارد ولي خيلي كند و بد بالا مي آيد

اگر كمك كنيد ممنون

www.TakDesign.Net

NAVIDAHWAZ

Member
سایت را بازبینی کردم چند عکسی که لود نمی شه را چک می کنم

نظرتان در مورد ظاهر سایت چطور است

نظری دیگری در مورد بالا بردن سرعت سایت به من بدید ممنون می شم

NAVIDAHWAZ

Member
دوستان سايت را تقريبا درست كردم سرعت آن بهتر شده ولي تنها چيزي كه مونده اينه كه زماني كه شروع به بارگزاري ميكند اگر اسكرول بار را بالا يا پايين ببريم همه نوشته ها تا زمان بالا آمدن كامل سايت بهم مي ريزند

لودينگ هم گذاشتم ولي باز اين شرايط رو دارد

دوستان حتما اگر كد اشتباهي دارد مرا راهنمايي كنيد

ممنون

bahy_my

Active Member
سلام
واقعاً عاليه ولي بالاي سايت كمي رنگاوارنگه.
ارتفاع لوگكو رو هم كمتر كنيد به نظر من بهتر ميشه.

NAVIDAHWAZ

Member
حتما روي اين قضيه هم كار مي كنم

نظرتان را هم در مورد سرعت آن براي من بنويسيد

با تشكر

Hamid2day

Active Member
من دیدم
لود صفحه که خوب هست...
فقط گرافیک ها رو کم حجم تر کن...
به حال کار قشنگی هست
همین جوری با قدرت برو جلو...
من هم تو همین راه هستم..

hamedfardin

Member
سلام..منم چند مورد به نظرم رسيد كه بهشون اشاره مي كنم
1- به نظر منم بهتر صفحه index رو با فلش كار مي كردي كه پوياتر به نظر مي رسيد..اون صفحه چون فقط يه راهنماست..حجم بالائي هم نمي خواد و عالي ميشه
2-رنگهاي دكمه ها با پس زمينه نمي خوره..به نظر من اگه كمي ملايم تر باشه بهتره...چون چشم بيننده رو زود اذيت مي كنه..و از ادامه دادن باز ميمونه...(بيننده ها بدون اينكه بدونن به رنگ بندي براي بيشتر موندن يا دوباره اومدن اهميت ميين...
3-در قسمت لينكهاي اصلي سعي كن خط زير لينكها رو از بين ببري...اين ظاهر براي فونت هاي انگليسي زيبائي داره و بس...
4-سعي كن يه صفجه به عنوان نقشه سايت داشته باشي و همه لينكهاي موجود در سايتت رو دقيقا به همون صورت داخلش تايپ كني كه اين رتبه تو رو در ياهو بالا مي بره...
5-به نظر من قسمت مسنجرت رو بردار..و يه صفحه ديناميكي تماس با ما بذار...چون تو يه سايت داري..و اگه در قسمتي از اون خودت رو زير مجموعه كوچلي از ياهو بدوني...يه مقدار از قدرت سايتت كم مي كنه...پس اگه ممكنه آ دي رو بردار
6- به نظرم اين سايت براي انگليسي زبانها طراحي شده..چون قسمت لينكهاش سمت چپ هست..البته فرق چنداني نداره..فقط اين مهمه كه فارسي بودن سايت به بازديدكننده هاي شما اعتماد به نفس مي ده
7-سعي كن براي غير حرفه ايها هم امكاناتي در سايت خودت بذاري...مثل دانلود رايگان موسيقي و نرم افزار..
8-در قسمت title سايت هم اگه در كنار نام انگليسي سايت..فارسي اون رو درج كني هم به كاربران محبت كردي هم به سايتت در رتبه بندي ياهو
دوست عزيز جسارتهاي منو ببخش..كه قصد من فقط راهنمائي بوده..موفق باشي

NAVIDAHWAZ

Member
حميد جان ممنون
هميشه به من لطف داشتيد

حامد جان از نظر ها و پيشنهاد هاي شما استفاده كردم
خيلي عالي هست
حتما اين كارها را در آينده اعمال مي كنم

با تشكر

Unity

Member
درباره كندي سايت كه دوستان گفتن ولي كيفيت تصوير ابتدايي سايتت پايين هست !

NAVIDAHWAZ

Member
Unity جان درسته .
يك اينترو درست كردم خفن جايگزين صفحه اول مي كنم.

NAVIDAHWAZ

Member
Hamid2day گفت:
من دیدم
لود صفحه که خوب هست...

با راهنمايي هاي دوستان روي سايت كار كردم در حال حاظر سرعت سايت خوب هست ولي آمار سايت ضعيفه كه در حال حاظر بيشتر سعي مي كنم روي اين قضيه كار كنم

با تشكر

جدیدترین ارسال ها

بالا