كم حجم ترين سيستم مديريت محتوا

guilanict

Member
خسته نباشيد.
من رفتم و عضو شدم و جالبه تو صفحه اول من رو مي شناسه و خوش آمد مي گه - اما وقتي به بخش دانلود مي رم دوباره تبديل به ميهمان مي شم.
مي شه لطفا راهنمايي كنيد؟
متشكرم.

spsgorgan گفت:
آقا يه مشكل جالب !
من وقتي فايل ها رو آپلود كردم و تمام شد آدرس سايت رو زدم صفحه مديريت اومد با كلي وارنينگ . من در زير اونها ر ميزارم لطفا بگيد مشكل از كجاست ؟

Warning: fopen(data/members.txt.lock): failed to open stream: Permission denied in /home/gup/public_html/sps/data/class.php on line 873

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/gup/public_html/sps/data/class.php on line 874

Warning: fopen(data/online.txt.lock): failed to open stream: Permission denied in /home/gup/public_html/sps/data/class.php on line 873

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/gup/public_html/sps/data/class.php on line 874

Warning: fopen(data/online.txt): failed to open stream: Permission denied in /home/gup/public_html/sps/data/class.php on line 110

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/gup/public_html/sps/data/class.php on line 112

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/gup/public_html/sps/data/class.php on line 114

Warning: fopen(data/stats.txt.lock): failed to open stream: Permission denied in /home/gup/public_html/sps/data/class.php on line 873

Warning: fopen(data/count.txt.lock): failed to open stream: Permission denied in /home/gup/public_html/sps/data/class.php on line 873

Warning: fopen(data/pages.txt.lock): failed to open stream: Permission denied in /home/gup/public_html/sps/data/class.php on line 873

Warning: fopen(data/pages.txt.lock): failed to open stream: Permission denied in /home/gup/public_html/sps/data/class.php on line 873

Warning: fopen(data/pages.txt): failed to open stream: Permission denied in /home/gup/public_html/sps/index.php on line 56

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/gup/public_html/sps/index.php on line 67

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/gup/public_html/sps/index.php on line 73

سلام دوست عزيز

خوب براي حل اين مشكل كافي است تمام پوشه ها و محتويات داخل پوشه هاي مربوط به سيستم مديريت محتوا را سطح دسترسي شون را روي 777 ست كني.
توجه كنيد فقط كافي پوشه ها و محتويات اونها رو رو 777 ست كنيد .. فايل هاي روت را كاري نداشته باشيد.

guilanict گفت:
خسته نباشيد.
من رفتم و عضو شدم و جالبه تو صفحه اول من رو مي شناسه و خوش آمد مي گه - اما وقتي به بخش دانلود مي رم دوباره تبديل به ميهمان مي شم.
مي شه لطفا راهنمايي كنيد؟
متشكرم.

سلام
دوست عزيز اين مسله بيشتر علتش ميتونه تنظيمات مربوط به ISP شما باشه ... به هر حال شما اگر در صفحه دانلودها كليد F5 را بزنيد مشاهده ميكنيد كه كماكان در سيستم كاربري هستيد .

در ضمن از تمامي شما دوستان عزيز خواهش ميكنم .. كه مشكلات و مسايل خود با اين سيستم را در انجمن هاي خود سايت مطرح كنيد تا در آينده دوستان ديگر با استفاده از اطلاعات و راه حل هاي مربوطه موجود در خود سايت مشكلشان را برطرف كنند.

spsgorgan

Active Member
سلام دوست عزيز

خوب براي حل اين مشكل كافي است تمام پوشه ها و محتويات داخل پوشه هاي مربوط به سيستم مديريت محتوا را سطح دسترسي شون را روي 777 ست كني.
توجه كنيد فقط كافي پوشه ها و محتويات اونها رو رو 777 ست كنيد .. فايل هاي روت را كاري نداشته باشيد.

ميشه يه نموره بيشتر توضيح بدي ؟

دوست عزيز ....

در اينجا نحوه تعويض سطح دسترسي را با استفاده از برنامه CuteFTP براتون توضيح ميدم

بعد از اتصال به سرور FTP خودتون ابتدا كليه پوشه ها را انتخاب كنيد سپس با استفاده از كليد سمت راست ماوس گزينه CHMOD را انتخاب كنيد. سپس عدد مقابل Manual را 777 قرار دهيد. همين عمل را براي فايل هاي داخل پوشه ها نيز انجام دهيد.

ليست پوشه هايي که بايد تغيير دهيد بدين شرح است :

articles
data
files
forum
images
language
pages
txt
براي بالا بردن امنيت سايت خود با استفاده از فايل htaccess. به آدرس زير مراجعه كنيد :
http://cms.best-electrik.com/forum.php?do=viewtopic&cat=6&topic=2

yaghi

Member
سيستم خوبيه !
روي سرور خودم گذاشتم خوب كار ميكنه
ولي اگه با ديتابيس اينجور چيزا كارميكرد بهتر بود . امنيت بالا تر !
بعد من در اين سيستم چطوري ميتونم قسمت هاي ديگه جز اين چيزايي كه داره اضافه كنم ؟

yaghi گفت:
سيستم خوبيه !
بعد من در اين سيستم چطوري ميتونم قسمت هاي ديگه جز اين چيزايي كه داره اضافه كنم ؟
سلام دوست عزيز

من فكر نميكنم هر سيستمي كه با ديتا بيس باشه معنيش اينه كه امنيت اون بالاتره .... به هر حال هنوز هيچ گزارشي مبني بر وجود حفره يا ضعف امنيتي خاصي در اين سيستم گزارش نشده ... اگر نكاتي كه در مورد امنيت گفتم رعايت كنيد مسلما با مشكلي مواجه نخواهيد شد.

در مورد اضافه كردن قسمت هاي جديد هم كافي است از قسمت <مدیریت صفحات> كنترل ژنل مديريت سايت استفاده كنيد. صفحه مورد نظر خود را ايجاد كرده سپس لينك آنرا در قسمت <ویرایش منو (فهرست) >> اضافه كنيد... توجه داشته باشيد تمام صفحه هاي ايجاد شده مي تواند از كدهاي PHP يا HTML و يا متن مطلق استفاده كنيد. صفحات ايجاد شده همگي از استايل اصلي سايت پيروي ميككند و لازم نيست كه در فونتها يا رنگ متن و يا لينك آنها تغييري ايجاد كنيد.
اگر صفحه آماده داريد مي توانيد از قسمت <مدیریت فایل ها> نيز براي ارسال آن اقدام كنيد و لينك آنرا قرار دهيد.

yaghi

Member
dark_angel گفت:
پروژه هايي كه در دست ساخت است براي اين سيستم مديريت محتوا :

ايجاد آلبوم تصاوير براي اين سيستم مديريت محتوا
فرم ارسال ايميل بصورت كاملا فارسي با امكان سوييچ زبان
چت روم و شات باكس
ايجاد قالب هاي مختلف و متنوع

پروژه هاي فارسي سازي ديگر :

فروشگاه آنلاين فارسي بدون نياز به بانك اطلاعاتي (PHP)
تاپ سايت
سايت جك (PHP+MYSQL)
سايت ارسال كارت تبريك (PHP+MYSQL)
خدايي اگه ساختين ما رو بي نسيب نزارين حتما ما رو هم خبر كنيد

sinakhan

Member
با سلام

مي بخشيد ايا اين امكان وجود داره كه فقط كاربران سايت توسط مدير سايت انتخاب شوند

متشكرم از زحمات شما

sinakhan گفت:
با سلام

مي بخشيد ايا اين امكان وجود داره كه فقط كاربران سايت توسط مدير سايت انتخاب شوند

متشكرم از زحمات شما
سلام

دوست عزيز بله اين امكان وجود دارد كه كاربراني كه عمل ثبت نام را انجام ميدهند با تاييد مدير سايت به عضويت در بيايند.
براي اينكار در كنترل پنل مديريت گزينه <تنظیمات کلی کاربران> را انتخاب كرده و <آیا تایید مدیر سایت برای اعضا فعال باشد> را روي <بله> قرار دهيد

كم حجم ترين سيستم فروشگاه آنلاين

yaghi گفت:
خدايي اگه ساختين ما رو بي نسيب نزارين حتما ما رو هم خبر كنيد

همينجا ميخواهم اين مژده را به شما بدهم كه كار فارسي سازي فروشگاه آنلاين در حال اتمام است ... كليه ترجمه ها و تغيير تاريخ انجام شده است و فقط اديتور HTML و بعضي گزينه هاي كنترل پنل مديريت آن باقي مانده است ... به احتمال زياد اگر عمري باقي بود در چند روز آينده نسخه نمايشي آن و همچنين فايل دريافت آن در دسترس دوستان قرار خواهد گرفت :idea:

خلاصه از اين پس همه چيز كم حجم ترين خواهد بود.

عنوان فروشگاه : كم حجم ترين سيستم فروشگاه آنلاين

yaghi

Member
dark_angel گفت:
yaghi گفت:
سيستم خوبيه !
سلام دوست عزيز

من فكر نميكنم هر سيستمي كه با ديتا بيس باشه معنيش اينه كه امنيت اون بالاتره .... به هر حال هنوز هيچ گزارشي مبني بر وجود حفره يا ضعف امنيتي خاصي در اين سيستم گزارش نشده ... اگر نكاتي كه در مورد امنيت گفتم رعايت كنيد مسلما با مشكلي مواجه نخواهيد شد.

در مورد اضافه كردن قسمت هاي جديد هم كافي است از قسمت <مدیریت صفحات> كنترل ژنل مديريت سايت استفاده كنيد. صفحه مورد نظر خود را ايجاد كرده سپس لينك آنرا در قسمت <ویرایش منو (فهرست) >> اضافه كنيد... توجه داشته باشيد تمام صفحه هاي ايجاد شده مي تواند از كدهاي PHP يا HTML و يا متن مطلق استفاده كنيد. صفحات ايجاد شده همگي از استايل اصلي سايت پيروي ميككند و لازم نيست كه در فونتها يا رنگ متن و يا لينك آنها تغييري ايجاد كنيد.
اگر صفحه آماده داريد مي توانيد از قسمت <مدیریت فایل ها> نيز براي ارسال آن اقدام كنيد و لينك آنرا قرار دهيد.
حالا از امنيتش بگذريم با ديتابيس بك آپ گيري هم سايده تر ميشه
ولي به هر حال خيلي سيستم خوبيه ممنون

yaghi

Member
Re: كم حجم ترين سيستم فروشگاه آنلاين

همينجا ميخواهم اين مژده را به شما بدهم كه كار فارسي سازي فروشگاه آنلاين در حال اتمام است ... كليه ترجمه ها و تغيير تاريخ انجام شده است و فقط اديتور HTML و بعضي گزينه هاي كنترل پنل مديريت آن باقي مانده است ... به احتمال زياد اگر عمري باقي بود در چند روز آينده نسخه نمايشي آن و همچنين فايل دريافت آن در دسترس دوستان قرار خواهد گرفت :idea:

عنوان فروشگاه : كم حجم ترين سيستم فروشگاه آنلاين[/quote]
خيلي باحالي .
من كه خيي هيجان دارم براي كامل شدن فارسي سازي برنامه هاي شما !
اميدوارم موفق باشيد

yaghi

Member
Re: كم حجم ترين سيستم فروشگاه آنلاين

yaghi گفت:

عنوان فروشگاه : كم حجم ترين سيستم فروشگاه آنلاين
خيلي باحالي .
من كه خيي هيجان دارم براي كامل شدن فارسي سازي برنامه هاي شما !
اميدوارم موفق باشيد

yaghi

Member
اشكال در كم حجم ترين سيستم مديريت محتوا ! :
اين مشكل رو ميگيره :
Parse error: parse error, unexpected '?' in /home/byvafa/public_html/test/data/page_footer.php on line 14
شما گفته بوديد به راحتي مي تونيد و با html و برنامه frontpage مي تونيد در طراحي تغييراتي بدهيد ولي من تغييراتي دادم ولي اين جوري شد !
ميشه راهنمايي كنيد ؟

سلام دوست عزيز

بله هنوز هم ميگم كه تغيير قالب به راحتي امكان پذير است ...
در ضمن فكر كنم در صفحه مديريت اين مسله را گوشزد كردم كه سعي در حذف كپي رايت سايت نكنيد ...

كدي كه براي قالب فوتر بكار گرفته ايد را اينجا مطرح كنيد تا اشكال آنرا براي شما برطرف كنم ....

كد اصلي فوتر سايت :
کد:
<!-- Content end --></td></tr>
</table></td></tr>

<!-- Help Siteman grow - please don't remove the code below here! -->
  <tr>
    <td align="center" class="back" width="100%" colspan="2">
      <table cellspacing="1" width="100%" cellpadding="2" align="center">
        <tr>
          <td class="g" align="center" width="100%">Powered by <a href="http://sitem.sourceforge.net" target="_blank" class="g">Siteman</a> personal website CMS 
          + Translated & Modified by <a href="http://bazidot.com" target="_blank" class="g">Bazi Dot Com</a></td></tr></table></td></tr>
</table><br /><center><small>Page generation time: <?php $Siteman->gentime(); ?> seconds<br />
Siteman Version 1.1.9</small></center>
</body>
</html>

به احتمال قريب به يقين شما تغييري در اين كد :
کد:
<?php $Siteman->gentime(); ?>
داده ايد و يكي از "<" يا ">" را حذف کرده ايد.

spsgorgan

Active Member
آقا من با يه مشكل مواجه شدم . من تمامي فايلها ري ريختم تو فضام . بعد از اتمام كار وقتي به مديريت رفتم و تنظيم كردم وقتي كاربري وارد ميشد بازم همون صفحه اولي كه براي من باز ميشد برايش ميامد . من هم فضاي رايگان دارم و هم پولي . ممكنه چون روي فضاي رايگان هست اين مشكل رو داره ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا