كمي درد دل ...

itsnotme

New Member
سلام به همه مجيدآنلايني هاي باحال...

ببخشيد كه با اين آي دي حرفمو مي گم...

با توجه به اينكه اخيرا موضوع تبليغات سايتهاي ديگه رو توي اين انجمن زياد ديديم ، ترسيدم منم مورد اتهام قرار بگيرم كه دارم براي جاي ديگه تبليغ مي كنم...

اما از همه دوستان تقاضا مي كنم زود قضاوت نكنن و اين مطلب رو تا آخر بخونن...

آقا مجيد آقا بابك ما قدر زحمات شما رو مي دونيم ولي اگر گاهي اوقات حرفي زده شده كه به جنجال كشيده فقط از روي سوء تفاهم بوده و حالا كه قصد دارين تغيير و
تحولاتي اساسي توي انجمن بديد بهتره يه نگاهي هم به كارها و راه حلهايي كه توي ساير انجمنهاي داره پياده ميشه داشته باشين...

من و امثال من توي همون مدت كوتاهي كه چه به عنوان مدير و چه به عنوان كاربر معمولي در خدمت بچه ها بوديم خيلي ايده ها به ذهنمون مي رسيد ولي گاهي اوقات به خاطر بيان غلط و گاهي اوقات به
خاطر كم لطفي بعضي از دوستان به مشكل برخورد مي كرديم...

حالا بعضي از چيزهايي رو كه نتونستم اون زمان مطرح كنم مي بينم داره توي يك سايت ديگه پياده و اجرا ميشه و صادقانه بگم بد جوري دارم مي سوزم... چون حيف
از مجيد آنلاين كه با اين همه اقتدارش نتونست اين نظم رو پياده كنه...
البته يه نكته رو بگم سايتي ك مي خام يه خورده زير نظر بگيرينش از لحاظ طراحي به پاي مجيد آنلاين نميرسه و منطورم از مطرح كردن اين تاپيك بيشتر نظم حاكم بر اونجا بود

دوباره تاكيد مي كنم اين تاپيك يك تبليغ نيست ... و من هم ويزيتور سايت مورد نظر نيستم... حتي توي اون سايت عضو هم نيستم..
من الان فقط به مدت دو يا سه ماه كه از افتتاح اون سايت مي گذره از طريق يك كتاب با اون آشنا شدم و كارها و برنامه هاشونو زير نظر گرفتم ...

و به اين نتيجه رسيدم كه مدير اين سايت بافت سنتي و متداول ساير انجمنها رو بهم ريخته ... و ديسيپلين جالبي به اونجا حاكم كرده

آقا مجيد ‌،
آقا بابك
آقايان مدير
اعضاي دوست داشتني مجيد آنلاين...
لطفا كمي روي سرفصل بندي ، مديريت ، كنترل و ... مطالبي كه توي اين انجمن مطرح ميشه تامل كنيد...

بعد بيايم با هم روي كارهايي كه ميشه تو سايت خودمون انجام داد طرح بديم و آقا مجيد و آقا بابك بعد از امكان سنجي اونو به راي گيري بذارن تا انشاا... جو صميمي كه
سابقا بر انجمن حاكم بود دوباره زنده بشه ...

itsnotme

New Member
اولين موضوعي كه توي اين انجمن نظرمو جلب كرد اين بود كه به جاي گذاشتن همه موضوعات ( برنامه نويسي ، طراحي ، شبكه ، انيميشن و ... )توي يك سايت
اومدن و 5 تا دومين مجزا در نظر گرفتن كه فعلا يكي شون به نام Sohail2d.com و براي نرم افزارهاي طراحي دوبعدي فعال شده...
http://www.sohail2d.com

موضوع دوم بخش آشنايي با اعضاي جديد بود. لطفا به اين نكته توجه كنيد. وقتي ما يه بخشي مثل اين توي سايتمون داشته باشيم تا حدودي مي تونيم از اعضا شناخت بدست بياريم و وقتي
كه مي خايم مسئوليتي رو به دوشش بذاريم بعد از پروفايل سري هم به معرفي اين شخص از خودش مي زنيم و به قول روانشناسا يك شناخت 50% از او بدست مياريم...
http://www.sohail2d.com/forum/viewforum.php?f=4

موضوع سوم صدور كارنامه و عملكرد اعضا حتي بعد از يك دوره سه ماهه است كه توي اين انجمن انجام شده...
http://www.sohail2d.com/forum/viewtopic.php?t=478

همه مي دونيم كه وقتي يك فروم تازه تاسيس ميشه معمولا تا 2 يا 3 ماه سوت و كوره و كلي بايد زحمت كشيد تا به اون رونق داد ( آقا مجيد روزاي اول يادت مياد...)
ولي بعد از اينكه يك فروم راه افتاد معمولا خيلي از كارها غير ضروري به نظر مي رسه ...

اين ماييم كه با ارزيابي عملكرد اعضامون به اونا بها مي ديم و بهشون مي گيم مطالبي كه شما پست مي كنين اهميت داره...و به عبارتي اهميت مسئوليت در قبال پست مطلب رو به اعضا تاكيد مي كنيم
فكر مي كنم اگه ريشه يابي كنين متوجه مي شين كه علت تمام بحث و جدلها بي مسئوليتي در قبال پست مطلب بوده ...بنابراين روي اين مطلب كمي تامل كنين

چهارمين موضوعي كه توي اين انجمن به نظرم جالب اومد ، دمكراسي حاكم بر اونجا بود...
مخصوصا براي انتخاب مدير
اونا بعد از ارزيابي و صدور كارنامه اعضا اومدن يك ليست از كساني كه مي تونن توي انتخابات مديريت شركت كنن ارائه كردن...
بعد براي ثبت نام بازه زماني تعيين كردن
بعد براي تبليغات انتخاباتي اومدن يك محدوده زماني 10 روزه تعيين كردن (‌ 10 روز آخر پاييز )
جالبه كه كار كمي تفنني هم شده يعني كانديداها مي تونن براي خودشون پوستر و بروشور و ... طراحي كنن و قدرت طراحي خودشونو حين كار نشون بدن...
و بدين ترتيب مدير هر بخش با راي اكثريت اعضا و نه به صورت فرمايشي انتخاب ميشه...
http://www.sohail2d.com/forum/viewforum.php?f=16

البته قبول دارم هميشه يك نفر هست كه جنجال به پا كنه و بخاد نظم هر انجمني رو بهم بريزه ولي تورو خدا ببينيد با يه مورد بي نظمي كه فرد خاطي مدام توي پستهاش
خارج از بازه تعيين شده تبليغ كرده چه برخوردي كردن...
اينو مخصوصا به خودم و ساير اعضايي كه توي مجيد آنلاين مدير بودن مدير هستن يا مدير خواهندشد تاكيد مي كنم...
بريد توي بخش فتوشاپ اين انجمن و تاپيك
چند چشمه از تكنيك هاي نيلو جون رو بخونيد!
http://www.sohail2d.com/forum/viewtopic.php?t=553&start=0

البته موارد زيادي توي اين انجمن هست كه ذكر تك تك اونا حوصله همه رو سر مي بره ... پيشنهاد مي كنم يه نگاهي به اين فروم تازه تاسيس بندازيم ...
شايد تو بعضي مسائل بتونيم راه حلهاي اونا رو بهينه كنيم و براي خودمون استفاده كنيم.

خيلي جالبه كه بدونين اين انجمن تنها براي 130 عضو كه شايد 40 يا 30 تاشون فعالن اين كارها رو انجام ميده ...
به اين ميگن برنامه ريزي پايه اي...

ببخشيد كه صحبتام طولاني شد

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
آقا كاره جالبي بود ممنون

ولي شما خودتون اعلام كردين 30 يا 40 نفر كاربره فعال كه اين كاربرا تا حالا به هم رابطه نزديكي پيدا كردن به حده كافي همديگرو مي شناسن

شما در نظر بگير اگه دو نفر مي خواستن تو مجيد آنلاين همچين رقابتي كنن خيلي ميومدن اين وسط نظر مي دادن (يكيش خودم . خودم گفتم چون واسه همه دوستان احترامه خاصي قايلم بي احترامي نشده باشه ) اون موقع مسير تايپيك عوض مي شد و به اون هدف و نتيجه مورد نظر نميرسيد

اونجا رقابت كه تموم شد نظرات و حمايتهاي دوستان از كانديداي منتخبشون شروع شد ولي اينجا امكان داره تو طوله اين رقابت اينطور نظرات و حمايت يا انتقادات يا حرفاي ديگه كه باعث ميشه مسير تايپيك به كلي عوض بشه بوجو بياد چون اينجا انجمن بسيار بزرگي هست و در عرض يكروز كاربرانه زيادي عضو مي شن نمشه چون امكان داره دوستان از موضوع بي اطلاع باشن وبيان نظر يا حمايت يا هر حرفي بزنن كه باعث ميشه مسير تايپيك به كلي تغيير كنه

مديريت اينجا با اونجا خيلي فرق مي كنه شما در نظر بگيريد 30يا 40نفر كاربر فعال كجا خداتا كاربره اينجا كجا ومديريت اين كاربرانه عزيز كجا و مديرت اون كاربران كه تقريبا همديگر رو مي شناسن كجا

ولي در كل نظراتتون جالب بود من به شخصه خوشم اومد ولي اگه يكم سبك سنگين كنيم نظراتتون رو مي بينم شايد نشه اينجا اعمال كرد

اين نظره من بود نبايد هم نظر مي دادم تصميم اصلي بر عهده مديرانه اينجاست حالا نميدونم نظره درستي دادم يا نه ولب به شخصه نظره خودم دادم اميدوارم سو تفاهم هم بوجود نياد

ممنون پيشنهادات قشنگتون

مرسي

يا علي

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام

پيشنهاد و كلا مطلب جالبي بود اما منم با علي موافقم ! نميشه اينجا پياده اش كرد .

به آخرين سطور حرفهاي خودتون اشاره ميكنم كه فرموديد : ... به اين ميگن برنامه ريزي پايه اي..!

ولي نميشه اينجا پياده اش كرد چون اينجا خيلي وقته كه پايه ريزي شده و اعمال كردن همچين تغييراتي ممكنه كه باعث بشه انجمن به حالت معلق و نيمه تعطيل در بياد براي مدتي (حتي يك هفته !).

بنظر من جالبه كار اين دوستان ! مخصوصا قرار دادن دومين هاي جدا ! چون من براي سايت خودم هم كه در دست طراحي هستش همين كار را كردم و انجمن هاي را از هم جدا كرده ام !

تشكر بابت مطالب جالب و مفيدتون
(فقط خودتون را معرفي نكرديد ! ;) )

موفق باشيد
سايان

iman.prs

Active Member
همه ي چيزايي كه سايان گفت (به جز :"خودتون رو معرفي نكرديد!")

itsnotme

New Member
از همه دوستان ممنونم ... و بابت انتقال موضوع هم ببخشيد من در جريان نبودم

اما بچه ها هيچكدوم قبول ندارين حداقل مي شه روي يكي دوتاش تامل كرد ؟

من نمي گم دقيقا همونا رو اينجا پياده كنيم ... من مي گم بعض كاراشون قابل تامله ....

يه خورده روش كار و بعد اجرا بشه ...

مثلا بخشهايي مثل معرفي اعضا...
http://www.sohail2d.com/forum/viewforum.php?f=4
اينكه كار زياد پيچيده اي نيست و لطمه اي هم به برنامه هاي جاري نمي زنه ....

نظرتون چيه

متشكرم و منتظر

moein273

Member
راستش من توي بسياري از انجمن هاي دنيا عضو هستم اين سيستم تا زماني كه كاربران محدود هست ميتونه كارايي داشته باشه و انجمن هاي بزرگ به هيچ وجه نميتونن از اين گونه كارها بكنن شما يك انجمن با 27000 كاربر رو در نظر بگير تا متوجه منظور من بشي.

Ghamnevis

Well-Known Member
من به نظرم جالب مياد ! اما كم و بيش بچه ها با هم آشنا هستند ! و تقريبا با هم در ارتباطند.

به هر حال شايد بشه روش كار كرد !

من موافقم

moein273

Member
در ضمن اين سايت رو ديدم بيشتر اهالي چت هستند و تخصص درشون كمتر ديدم.

moein273

Member
ghamnevis گفت:
من به نظرم جالب مياد ! اما كم و بيش بچه ها با هم آشنا هستند ! و تقريبا با هم در ارتباطند.

به هر حال شايد بشه روش كار كرد !

من موافقم
سايان جان اين كار زياد عملي نيست ميدوني كه چي ميگم اونهايي كه تجربه فروم با كاربر بالاي 2000 نفر رو داشتن خوب ميدونن.

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام معين جان

بله ميدونم كار زياد درستي نيست ! اما بنظرم اگر بتونه جلوي آف تاپيك را بگيره خوبه و ممكنه بدرد بخوره.

به هر حال كاملا منظورت را ميفهمم معين جان

سايان

moein273

Member
ولي به نظر من توي سايت هاي بزرگي مثل اينجا بايد يه بخش براي آف تاپيك باشه .

Mandana

Active Member
اينو ما يه عمره به پاچه مديرا آويزون شديم ميگن نه.حق هم دارن.چون اينجا فقط براي مسايل گرافيك و وب هستش.

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام

معين جان منم منظورم همين بود ديگه !

منظورم اين بود كه جلوي آف تاپيك ها را در ساير تاپيك ها و بخشها بگيره ;) (نه اينكه كلا هم آف تاپيك نباشه ها نه ! فقط از ميزانش كمتر بشه !)

اين طوري آف تاپيك ها بجاي اينكه در تاپيك هاي علمي سر باز كنند ميرن توي اين قسمت ;)

منم مسشم مدير آف تاپيك و طي تي ميكشم ! آبتين هم چايي مياره ابوذر هم گردگيري ميكنه ;)

(ببين معين جان اين پست من هم شد آف تاپيك !)

موفق باشيد
سايان

iman.prs

Active Member
كل پست هاي منو بگرديد فكر نكينم پست ردست و بدردبخور پيدا كنيد؟!‌همش آف تاپك بوده(اينم يكيش!)

جدیدترین ارسال ها

بالا