كمك كنيد جبران ميكنم

پریسا

New Member
سلام. لطفا راهنمايي کنيد
بنده PHP-NUKE ايران ناک را روي کامپيوتر خود نصب نمودم. 2عدد مشکل دارم:
1-پيام در صفحه ي اول نصب:
Notice: Undefined index: step in d:\program files\easyphp1-8\www\irannuke_inp\irannuke_inp\html\install\index.php on line 483
در صفحه ي سوم بعد از اينکه مرحله ي نام کاربري ديتابيس را وارد کردم:
Notice: Uninitialized string offset: 434 in d:\program files\easyphp1-8\www\irannuke_inp\irannuke_inp\html\install\index.php on line 162

Notice: Undefined variable: txterror in d:\program files\easyphp1-8\www\irannuke_inp\irannuke_inp\html\install\index.php on line 218
بعد از صفحه ي ورود به سايت:
Notice: ob_end_clean(): failed to delete buffer. No buffer to delete. in d:\program files\easyphp1-8\www\irannuke_inp\irannuke_inp\html\mainfile.php on line 61

Notice: import_request_variables(): No prefix specified - possible security hazard in d:\program files\easyphp1-8\www\irannuke_inp\irannuke_inp\html\mainfile.php on line 82
?و خلاصه در هر صفحه از سايت که وارد مي شوم در بالاي آن, دو سه خط ارور نشون مي ده
2-و از همه مهمتر اينکه وقتي وارد مديريت ميشوم و مي خواهم قسمتهاي مختلف سايت را تغيير بدهم يک صفحه باز ميشه که نام کاربري و پسورد رو ميخواد ما هم حرف گوش ميکنيم اما دوباره به همون صفحه ي اصلي مديريت بر ميگردد
کمک کنيد
3-شايد اينستالر و فايل اس کيو ال بنده با برنامه php-nuk ايران ناک همخواني نداشته باشد. لطفا لينک اي دو (اينستالر و فايل اس کيو ال) را برام بنويسيد.mer30

سلام
این مشکل از سرویس شماست :easy php

من هم این مشکل را داشتم قابل حل و باید 1بعضی از فایل هایت را ادیت کنی
راه ساده تر اینه که از Wamp استفاده کنی که من خودم اینو بهت پیشنهاد میکنم

izone

Active Member
پريسا خانم

ما در ايران نيوك هم پاسخ شما را داديم. البته اونجا با نام mohsenkhan پرسيده ايد. :D

awt

Member
آريايي

izone گفت:
پريسا خانم

ما در ايران نيوك هم پاسخ شما را داديم. البته اونجا با نام mohsenkhan پرسيده ايد. :D
سلام دوست عزيز من چطوري مي توانم ناك جديد رو از شما بگيرم - راستشو بخواش خيلي لازمش دارم

جدیدترین ارسال ها

بالا