كمك فيلم هام خراب شد

wahid2003vj

Active Member
آقا پرهام سلام
آقا من این برنامه رو نصب کردم ولی هر چی باهاش ور رفتم نفهمیدم باید چی کارش کنم . مثلا چه option هایی رو هنگام نصب باید انتخاب کرد و یا اینکه بعد از نصب چطور از برنامه استفاده کرد .هر چی تو برنامه گشتم جایی برای وارد کردن مسیر فیلم برای codec پیدا نکردم اگر کمک کنی ممنون میشم .
با تشکر

Parham

Well-Known Member
نیاز به تنظیمات خاصی‌ نیستش اون فایل ها زمانی‌ که بر روی سیستم شما نصب بشن بدون تقیییرات خاصی‌ باید مشکل یا فایل که خونده نمی‌شه رو درست کنن تنظیمات برای کسی‌ هستش که امکانات بیشتری از برنامه بخواد و به صورت کلی‌ هستش برای این نیست که شما مسیر فایل به برنامه بدین ... اگر باز هم مشکل شما حل نشد به غیر از اینکه با اون برنامه Vlc ببینید یا ویندوز بریزین نمیتونم کاری بگم که انجام بدین چون به طور دقیق این مشکل رو نمیدونم از کجا ایجاد شده یا به خاطر نصب کدوم برنامه یا به روز رسانی‌ کدوم برنامه بوده

wahid2003vj

Active Member
با سلام
1)من قبلا هم خدمت شما عرض کردم که این مشکل زمانی بوجود آمد که من فایل هام رو بوسیله easy recovery باز یابی کردم ومشکل مربوط به سایر نرم افزارها نمیشه 2) زمان نصب برنامه مذکور نباید در option ها تغییری ایجاد کرد
با تشکر

Parham

Well-Known Member
راهی‌ به ذهنم نمیرسه ... تو چند تا سایت خارجی‌ هم مشکل شما رو مطرح کردم اما اونجا هم جواب درستی‌ ندادند اونجا هم میگن با نصب کردن Codec باید درست بشه یعنی‌ همون راهی‌ که من گفتم ، حالا بازم اگر راهی‌ به ذهنم رسید میگم

جدیدترین ارسال ها

بالا