كمك فيلم هام خراب شد

wahid2003vj

Active Member
با سلام خدمت دوستان
من بنا به دلايلي مجبور شدم هرچي فيلم داشتم بازيابي كنم كه در اثر اون فيلممام خراب شد (يعني فيلمام گير داره) حالا از دوستاني كه نرم افزاري در زمينه رفع گير فيلم دارن خواهش ميكنم اون نرم افزار رو به من معرفي كنند
با تشكر

Parham

Well-Known Member
ممکن هستش یه مقدار بیشتر توضیح بدی که منظورت از گیر کردن چی‌ هستش ؟

wahid2003vj

Active Member
منظورم این بود که زمان پخش فیلم یه جاهای از فیلم به مدت چند ثانیه ثابت میمونه و تصویرش تغییر نمیکنه و بعد از چند ثانیه و حتی یک دقیقه اون گیر بر طرف میشه و فیلم شروع به پخش شدن میکنه

Parham

Well-Known Member
فرمت فیلم های که داری چی‌ هستش ؟ avi , mpeg , mp4 ... اینم اگه بهم بگی‌ ... چون ممکن هستش نیاز به نصب Codec داشته باشی‌ ..

Parham

Well-Known Member
من یه برنامه بهت معرفی‌ می‌کنم که از محصولات شرکت Video Lan هستش که تقریبا می‌شه گفت توانائی‌ پخش کردن 99% فایل های تصویری و صوتی‌ با بهترین کیفیت را دارد اسم این برنامه VLC هستش که میتونی‌ از اینجا این برنامه رو دریافت کنی‌ امیدوارم که با استفاده از این برنامه مشکلت حل بشه دوست خوبم ...

wahid2003vj

Active Member
آقا ممنون از لطفت ولی من یه نرم افزار میخوام که با اون بتونم گیر های فیلم رو به طور کلی بردارم تا با هر برنامه ای بتونم اون رو پخش کنم و بعد اینکه من میخوام اون فیلم ها رو ادیت کنم اگه بتونی تو این زمینه بهم کمک کنی ممنون میشم
با تشکر

Parham

Well-Known Member
در مورد گیر کردن من درست نمیتونم منظور رو بفهمم من خودم با فیلم هایی‌ که از اینترنت یا بیرون میگیرم بعضی‌ موقع ها مشکل شما رو شاید داشته باشم اما با این برنامه هیچ مشکل دیگه ندارم ، لطفا در مورد اینکه ویرایش کنی‌ فیلم هارو هم بهم بگو که چه چیزی مد نظرت هستش که اگه بتونم یا اطلاع داشته باشم بهت کمک کنم

wahid2003vj

Active Member
منظور من از گیر کردن فیلم این هست که زمان پخش فیلم یدفعه فیلم خود به خود stop میشه و بعد از گذشت چند ثانیه دوباره راه میافته منظورم از ادیت کردن این هست که میخوام با استفاده از یه نرم افزار مثل move maker رو فیلم کار کنم وفیلم رو کم و زیاد کنم که متاسفانه با همون مشکل یعنی گیر کردن فیلم مواجه میشم . البته یه مطلب در مورد codec گفتی ولی ادامه ندادی اگر میشه اون رو توضیح بده

Parham

Well-Known Member
اگه میتونی‌ اون برنامه که اون بالا بهت لینک دادم بگیر از اون استفاده کن بهم بگو که وقتی‌ با اون هم فیلم رو میبینی‌ همون مشکل را داری یا نه ... فعلا بذار این مشکلت حل بشه تا بعد از اون برسیم به اون یکی‌ مشکلت ...

wahid2003vj

Active Member
مناون نرم افزار رو دانلود کردم با اون نرم افزار هیچ مشکلی نداشتم خیلی خوب تونستم که فایل ها رو ببینم وهیچ مشکلی هم وجود نداشت و فیلم ها گیر نمی کردن خوب حالا چی کار کنم

Parham

Well-Known Member
هیچی‌ مشکل از شما نیستش به علت نصب کردن یک برنامه یا بروز رسانی یک نرم افزار ممکن هستش که این مشکل ایجاد شده باشه بهتر هستش که از همون استفاده کنید ... مشکل از فایل های شما نیستش ، پس حالا خیال شما راحت هستش ... میتونید باز هم Codec ها رو نصب کنید اما ممکن هستش درست بشه یا بدتر بشه پس بهتر هستش که از همین نرم افزار استفاده کنید ...

wahid2003vj

Active Member
منظورت رو متوجه نشدم اگر میشه واضح تر توضیح بده در ضمن یه راه حلی برای اینکه فیلم ها در سایر برنامه ها گیر نداشته باشه بده
با تشکر

Parham

Well-Known Member
بهترین راهی‌ که به نظرم میرسه نصب کردن این Codec ها هستش ، علت هم ممکن هستش به علت نصب نادرست یک برنامه یا عوامل دیگری باشه دقیقا نمیتونم بگم که مشکل چی‌ هستش اما فکر کنم که با دریافت اون Codec ها مشکلت حل بشه .

wahid2003vj

Active Member
ممنونم باید برم خونه امتحان کنم
ممنون از لطفی که کردی انشا الله که جواب بده

جدیدترین ارسال ها

بالا