كمك فوري فوري در مورد winXP

با سلام
من متاسفانه فايل NTDETECT.COM از روي كامپيوترم حذف شده و الان كامپيوترم بالا نمي ايد.
من از ويندوز Xp (Home edition) استفاده مي كنم.
متاسفانه چون پارتيشن سي دستگاه من NTFS است هيچ راه دسترسي و كپي فايل مورد نظر را ندارم .
البته از سايت www.NTFS.com استفاده نمودم و ديسكت بوت با دسترسي به NTFS را پيدا نمودم ولي متاسفانه اين نرم افزار اجازه دسترسي به پارتيشن سي را كه NTFS است مي دهد و من نمي توانم فايل مورد نظر را از روي فلاپي يا پارتيشن ديگر كه FAT مي باشد كپي كنم .
لطفا دوستان راهنمايي كنند من شديدا لنگ هستم و نيازمند به راه اندازي دستگاه .

Peyman-Pop

Active Member
دوست عزیز دو راه دارید .

1. با سیدی بوت ویندوز خودتون بالا بیایید و فایل مورد نظر رو از شاخه I386 اون کپی‌ کنید .

2. راه دیگه اینکه سیدی ویندوز رو بذارید و ویندوز رو Repair کنید .

مشکل شما کاملا حل می‌شه .

موفق باشید.

پیمان

ممنون از اقا پيمان
من چون اطلاعات مهمي روي كامپيوترم دارم نمي توانم از سي دي recovery خود نوت بوك استفاده كنم ( چون هارد را فورمت مي كند و به حالت اول بر مي گرداند .
در مورد repair هم متاسفانه كامپيوتر اصلا بالا نمي ايد تا از سي دي ويندوز استفاده كنم

Peyman-Pop

Active Member
ببینید نیاز به بالا اومدن کامپیوتر نیست .

شما زمانی‌ که با یک سیدی یا دیسک بوت بالا بیاید هیچ کاری به هارد شما نداره و چیزی رو از روی اون نمیخونه، بعد از اینکه با دیسک بوت بالا اومدید میتونید سیدی ویندوز XP رو بذارید و از همون داس اونرو Repair کنید .

پیمان

با تشكر اقا پيمان
مشكلم حل شد و راه حلشم خيلي اسون بود
روي يك فلاپي سه تا فايل boot.ini & ntdetect.com& ntdlr را از روي يك دستگاه ديگر كه ويندوز Xp داشت كپي كردم و با اين فلاپي دستگاه را بالا اوردم . دستگاه با خود ويندوز اصلي خودش بالا امد و من فايل مورد نظر را مجدد در روت ويندوز كپي كردم

از لطف شما (اقا پيمان ) هم مجددا ممنونم

جدیدترین ارسال ها

بالا