كمك فوري راجع ب rpc

Ultra3D

Well-Known Member
خودم RPC 2011 رو دانلود کردم و نصب کردم
اونایی که عکسش رو گذاشته بودم مال 2010 بود که با 2011 یکمی فرق داره
اون دو تا که پس وند DLO داره رو تو بخش Plug in کپی می کنی و اون DLL رو تو بخش منتال ری که البته آدرسش یکمی فرق داره که تو عکسی که گذاشتم معلومه و فایل های انتخاب شده همون کرکی هستن که Paste شدن

پیوست ها

• 85455.jpg
    85455.jpg
    28.7 کیلوبایت · بازدیدها: 15
  • 87992.jpg
    87992.jpg
    45.3 کیلوبایت · بازدیدها: 15
چط.ری میشه از آبجکت های rpc که داریم تو مکس استفاده کنیم من plugine rpc رو نصب کردم اما نمیدونم چطوری ازش استفاده کنم میشه کمک کنین؟

nassrin24

Active Member
پلاگین رو که نصب کردی تو قسمت creat\geometry یک بخش rpc اضافه می شه .
اونجا دیگه مشخصه : روو rpc کلیک می کنی و پرسوناژ ها رو به صحنه اضافه می کنی.

nassrin24

Active Member
باید اون تک لینک که تو صفحه اول همین پست گذاشته شده رو دانلود کنی . بعد از اینکه نصب کردی طریقه کرک کردنش رو ultra3d توضیح دادند.(تو همین پست)
کرک که شد دیگه می تونی از آبجکت ها که دانلود کردی استفاده کنی.
گفتم اگه درست نصب شده rpc می یاد تو پنل creat/geometry .

shahsavari.h

New Member
1.بچه ها دانلود rpc و برای 3ds max Design 2009 رو کسی میدونه باید از کجا دانلود کنم این با تری دی مکس 2009 یه فرقایی داره ها !!!!!rps مکس معمولی و دانلود کردم و نصبم کردم و فایلهای کرکشم کپی کردم اما متاسفانه فولدر دیگه ای نبود که کپی کنم توی mentalray ????الان هم از geometery انتخابش کردم ولی ظاهرا انگار خالیه؟؟؟؟؟عکسهارو ببینید
http://4ax.ir/images/untitlctc.jpg
http://4ax.ir/images/untitlszs.jpg

من vray و توی setup material انتخاب کردم الان چندتا مشکل دارم
2.یکی اینکه توی قسمت متریال ادیتور وقتی vray و انتخاب میکنم بعد bitmap بعد هم شکل مورد نظرم گوی و رنگ میکنه ولی توی دادنش به حجم .حجم رنگ و بافت نمیگیره فقط تیره تر میشه چرا؟؟؟؟
3.دوم اینکه نور و دوربین توی vray به کجا اضافه میشن؟؟؟چرا در قسمت نور و دوربین من هیچی اضافه نشده؟؟؟
4.یه سوال دیگه اینکه نورپردازی با vray و دوربین با vray و چجوری باید بذارم؟؟؟نصب کردم vray , ولی چجوری واسه این دوتا موضوع ازش استفاده کنم؟کلا واسه نور پردازی بهتر نور کجا باشه نسبت به حجم وتنظیماتش چجوری باشه؟؟؟پیشاپیش از صبرو حوصله شما ممنونم

آخرین ویرایش:

khatam.0761

Well-Known Member
من rpc دانلود کردم
یک تعداد آبجکت آدم و ماشین هم دانلود کردم
حالا چطوری ب rpc مسیر فولدر این آبجکتها رو معرفی کنم
سوال بعد
ACM چیه؟
rpc مدام میگه ACM پیدا نکرده

Ultra3D

Well-Known Member
شما اون آبجکت هایی که دانلود کردید رو به مکس Path کنید ... فکر کنم تو صفه های قبل توضیح دادم ... یک بار پست ها رو چک کنید

جدیدترین ارسال ها

بالا