كمك فوري در مورد php البته خيلي خيلي ساده

Mikhak

Active Member
من مي خوام يه دكمه بسازم و وقتي روش كليك مي كنم يه كاري رو انجام بده البته خاصيت
onclick رو امتحان كردم ولي هر كاري مي كنم جواب نمي ده اگه بخواين فايلي رو هم كه نوشتنم رو براتون بدم

اگه زودتر لطف كنين خيلي ممنون مي شم يا اگه پيشنهاد بهتري دارين بازم ممنون مي شم

houtanal

Member
onclick مربوط به سمت خدمات گيرنده است بايد فرمي تهيه كنيد كه اطلاعات شما رو به برنامه php كه در سرور اجرا مي شود بدهد.

houtanal

Member
بله بايد يه برنامه php بنويسي و اون برنامه رو بايد بر روي يك وب سرور كه مي تونه سيستم خودت يا هر سيستم ديگه اي كه توانايي تفسير php رو داشته باشه بريزي و با فرم ايجاد شده با html اطلاعات رو به اون بفرستي

Mikhak

Active Member
بابا من سرور هم نصب كردم آلان توي سيستمم phpnuke راه اندازي كردم حالا مي خوام يه ماژول بنويسم مي خوام يه دكمه درست كنم بهدش كليك اين دكمه رو به يه تابع ربط بدم

houtanal

Member
دکمتو درست کن و در فرمت قرار بده و به برنامه php ارسال کن در اونجا اطلاعات رو بگير و به تابع بده.

Mikhak

Active Member
آخه من تازه كارم
هنوز يه هفته بيشتر نيستش كه php كار ميكنمالبته قبلانا Cكار كردم اگه يه مثال ساده بدي خوب مي شه
نوكرتم

houtanal

Member
صفحه 2.php شامل فرم
کد:
<FORM action="1.php" method="GET">
<INPUT type="text" name="name">
<INPUT type="submit">
</FORM>

صفحه 1.php شامل برنامه php
کد:
<?PHP
echo "Hello ".$_GET['name'];
?>
حالا اگر صفحه 2.php رو اجرا كني و اسمتو بهش بدي در صفحه 1.php بهت سلام مي كنه!

Mikhak

Active Member
نمي شه يه دكمه درست كنم كه تو همون صفحه يه كاره ديگه اي انجام بدهنره يه صفحه ديگه

Mikhak

Active Member
بابا يكي نيست جواب مارو بده اگه من دو تا دكمه داشته باشم بعدش بخوام توي همون صفحه هر دو تاشم اجرا بشه نه صفحه ي ديگه چي كار كنم
---------------------------
سينا

جدیدترین ارسال ها

بالا