كمك/دسترسي به ادمين سايتم ندارم/ماژول ها همگي غيرفعال!

پس از هك شدن سايتم www.osho4iran.com توسط ايمان امپراطور بي معرفت، ماژول ها همگي غيرفعال هستند و دسترسي به مطالب نيست و امروز متوجه شدم كه حتي خودم هم ديگر نميتونم وارد ادمين بشم. البته ادمين سكيور نصب شده و نميدونم علت چيه كه راه نميده برم داخل مديريت نيوك.
نسخه 7.3 است/ از دوستان عزيزي كه اهميت سايت را از نظر فرهنگي درك مي كنند خواهشمندم قدري وقت براي اين مهم بگذارند و راهنمايي كنند كه چطور ميشه وارد سايت شد و س÷س چگونه اين نسخه 7.4 را كه دوست عزيز آقاي متفكر فارسي كرده اند بجاي نسخه قديمي مورد استفاده قرار داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قربون هرچي نابغه ي با معرفته
جهان هستي تمام هكرهاي بي مروت را به راه عشق هدايت فرمايد:
آمين

Dark Man

Member
احتمالا پسورد ادمين عوض كردن كه شما نميتوني وارد بشي٬اگه قبلا از ديتابيست Backup گرفته باشی مطالب تو از دست نمیدی!البته تا روزی که Backup رو گرفتي.اگر هم كه به مطالبت كاري نداشتم هكرهاي با معرفتي بودن!

aghahamidgol2

Active Member
سلام دوست عزيز خوبي؟
ببين وارد كنترل پنل سايتت شو و در بخش پي اچ پي ما ادمين فايل زير را ايمپورت كن

و بعد با يوزر نيم و پسورد زير مي توني لاگين كني وارد شدي مديريت را عوض كن به دلخواه

user : hamid
pass:hamid

aghahamidgol2

Active Member
کد:
INSERT INTO `nuke_authors` VALUES ('hamid', 'God', 'http://', '', '37fff357c237d67f2365eab6706bc898', 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 1, '');

آقا اين فايل را سيو كن تو نوت پد و بعد ايپورت كن مثل تضيحات بالا هر كاري كردم فايل را نفرستاد

aghahamidgol2 گفت:
کد:
INSERT INTO `nuke_authors` VALUES ('hamid', 'God', 'http://', '', '37fff357c237d67f2365eab6706bc898', 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 1, '');

آقا اين فايل را سيو كن تو نوت پد و بعد ايپورت كن مثل تضيحات بالا هر كاري كردم فايل را نفرستاد

سلام حميد آقاي گل:
درسته كه ما ناشي هستيم و چيزي حاليمون نيست
ولي اينطور كه معلومه ‌اگر من اينكارو بكنم شما ميشي ؛خدا؛ و بنده بايد بشم پيغمبرشما!
راستش صرف نميكنه!‌متشكرم
خوش باشي

aghahamidgol2 گفت:
سلام دوست عزيز خوبي؟
ببين وارد كنترل پنل سايتت شو و در بخش پي اچ پي ما ادمين فايل زير را ايمپورت كن

و بعد با يوزر نيم و پسورد زير مي توني لاگين كني وارد شدي مديريت را عوض كن به دلخواه

user : hamid
pass:hamid
سلام حميد آقا: گويا شما قبلاٌ‌ميخواستي از طريق ادمين خودم وارد سايت اوشو بشوي!
يادته گفتي به اسم حميد برات يوزر ايجاد كنم؟ من از شما هكر ها وحشت دارم.

كدام فايل زير؟

بدون آن فايل كه نميشه

nima_s

Member
mohsenjoon گفت:
aghahamidgol2 گفت:
کد:

سلام حميد آقاي گل:
ولي اينطور كه معلومه ‌اگر من اينكارو بكنم شما ميشي ؛خدا؛ و بنده بايد بشم پيغمبرشما!
راستش صرف نميكنه!‌متشكرم
خوش باشي

منظور حميد اين نيست كه شما فهميدي .حميد اينو گفته كه بتوني login كني بعد از login ميتوني بري و username - password رو عوض كني :wink:

من هم در اين تاپيك همينو توضيح دادم>>>
http://forum.majidonline.com/viewtopic.php?t=15404

aghahamidgol2

Active Member
آقا محسن واقعا برات متاسفم اين چنين فكر مي كني
من اين روش را از خود آقا ثار ... ياد گرفتم
و اصلا سايت شما را در حدي نمي بينم كه بخوام واردش بشم
كمي هم شعور تو زندگي خيلي خوبه

aghahamidgol2

Active Member
آقا نيما ممنون كه شما فرد با شخصيت و محترم منظور منو فهميدي بازم شعور شما دوست عزيز

aghahamidgol2

Active Member
mohsenjoon گفت:
aghahamidgol2 گفت:
کد:

سلام حميد آقاي گل:
راستش صرف نميكنه!‌متشكرم
خوش باشي

درسته شايد ناشي نباشي و كوتاه بين هستي خيلي زياد ببخشيد اگر اينجوري صحبت كردم يك سري اصلاارزش كمك ندارند البته امثال شما جسارت به بقيه نشه :arrow:

sarallah

Member
حميد جان ايشون خبر نداشتن كه از كنترل پنل هم ميشه پسورد رو عوض كرد ...
براي همين همچين فكري كرد

حميد جان بهرحال در اين جور مواقع بهتره خودمون رو كنترل كنيم تا موضوع براي طرف روشن بشه و به كسي توهين نكنيم

با تشكر
ثارا...

aghahamidgol2

Active Member
sarallah گفت:
براي همين همچين فكري كرد

حميد جان بهرحال در اين جور مواقع بهتره خودمون رو كنترل كنيم تا موضوع براي طرف روشن بشه و به كسي توهين نكنيم

با تشكر
ثارا...
خيلي شرمنده هستم آقا ثار ...

sarallah

Member
آقا محسن اون كدي كه آقا حميد به شما دادن فقط يه مدير به سيستم اضافه ميكنه كه شما ميتونيد با اون وارد سيستم بشيد و مديرهاي قبلي رو پاك كنيد و نام فعلي و پاسورد فعلي تون رو هم عوض كنيد

به هر حال ميدونم كه متوجه اشتباهتون شدين

با تشكر ثارا...

سلام بر ثاراله عزيز

sarallah گفت:
آقا محسن عزيز مشكلتون حل شد يا نه ؟؟

سلام آقا جون: خوشحالم كه دورادور هواي مارو داري.
قربونت/ هنوز كه حل نشده ولي آقا ساسان از تهران ميگه تا آخر هفته صبر كنم شايد خودش درستش كنه. ولي من نمي خواهم تا ابد متكي به عزيزان باشم و اگر ميشد كسي در عمل به من آموزش ميداد كه چه بايد بكنم خيلي سژاسگزار ميشدم/
يا اينكه اگر ميشد به كسي 100٪ اعتماد ميكردم كه نميخواد سايت را تحت كنترل خودش داشته باشه و ؛راسته حسيني؛ و براي رضاي خدا اين كار را ميكرد من هم ميتونستم كلي از ترجمه هايم را بهش هديه كنم تا حال كنه.
آيا راهي هست؟
من ميخواهم نسخه 7.4 را داشته باشم و يا نسخه اي ديگر را كه ادمين سكيور هم روش نصب باشه و خيالم از جانب هكرهاي نامحترم (مردم آزاري احترام نداره) راحت بشه.
كلي كار هست كه بايد انجام بدم و اين هم روش اضافه شده/ يا كسي مرا راهنمايي ميكنه و قدري وقت اينجا ميذاره يا بايد صبر كنم تا ببينم جهان هستي براي ما چه نقشه اي داره؟!

مرسي از همدلي:
قربون هرچه دوست با معرفته
صفاي همگي
محسن

aghahamidgol2 گفت:
sarallah گفت:
براي همين همچين فكري كرد

با تشكر
ثارا...
خيلي شرمنده هستم آقا ثار ...
سلام بر آقا حميد گل و آقا ثارالله:
آقا من اعتراف مي كنم كه زود قضاوت كردم و اشتباه قضاوت كردم.
مرا ببخشيد.
من مثل شما به همه چيز وارد نيستم و اطلاعاتم خيلي محدود است و اين ذهن شكاك هم همش طرف منفي داستان را نگاه ميكنه. من دوست جواني دارم كه خودش هكر است و هميشه از اينكه ماجراهاي هك كردن هايش را براي من تعريف ميكرد عذاب ميكشيدم (قبل از هك شدن سايت خودم). ژس از هك شدن سايتم هم مثل آدمي بودم كه نوزادش را به قتل رسانده باشند و چون سواد حسابي هم ندارم كه بدونم چي به چي است فكر كردم كه حميد آقا ميخواهد با اين روش خودش رد مسند ؛خدايي؛ بنشيند و مرا از آن بالا نگاه كند و به ريش ما بخندد!
مرا ببخشيد و اميدوارم اين نامه ها سبب آشنايي و دوستي بيشتر ما بشود.

من از اينكه همين دستورالعمل هاي شما را هم به كار ببرم مي ترسم چون ميدانم سوال زياد دارم و آنوقت كسي از من خواهد پرسيد ؛ آيا اصلاٌ‌ميدوني ماژول چيه؟؛ چون هنوز نميدونم!!
خلاصه شرمنده هستم و التماس بخشايش دارم. كار ذهن همينه ديگه فقط توليد مشكل ميكنه! ولي دلم پاك است و حرفم را راحت مي زنم و توي رو و اهل غيبت كردن نيستم.
توهين هم خواستيد بكنيد بفرماييد چون من به خودم نمي گيرم و مي دانم كه فقط يك سوءتفاهم است كه آمده تا تفاهم بيشتر بشود.
خلاصه چون خوانندگان منتظر هستند و ميخواهند به مطالب سايت دسترسي داشته باشند خواهشمندم اگر كسي حس و حال و علاقه و وقتش را دارد مردانگي كند و همراه با بنده وارد سايت شويم و آن را تعمير كنيم. من حاضرم به كسي اعتماد كنم كه قول بدهد مردانه عمل كند و فقط براي كمك به من و خوانندگان اين كار را بكند نه بخاطر منافع شخصي و نفساني.

بازهم ممنون از مدير انجمن كه نيت خير دارند و از حميدآقاي گل كه متوجه شده اند كه من از روي اطلاعات ناچيز و ترسم اين حرف را زدم و نظر شخصي با ايشان نداشتم (خوب شد نيما جان به من حق داد كه از ريسمان سياه و سفيد بترسم!)
با سپاس منتظر اعلام عفو خصوصي هستم.
شاد باشيد
اگر با ايميل برايم نامه بدهيد مي توانم برايتان نمونه ترجمه هايم از اوشو را بفرستم براي قدرداني و يادبود.
دوستدارتان:‌محسن
آدرس من براي فرستادن نامه
[email protected]
hhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

sarallah

Member
ممنون محسن جان که این این سو تفاهم رو بر طرف کردی ...
باور کن که آقا حمید فقط قصد کمک داشتن

اما برای این مشکل شما دو تا راه حل دارید :
1- همون کدی رو که آقا حمید داد رو امپورت کنید و بعد برید از کنترل پنل یوزر و پس رو عوض کنید
2- به جدول authors در phpmyadmin برید و این جدول رو empty کنید با این کار موقع رفتن به کنترل پنل نوک میتونین دوباره مدیر تعریف کنید ( انگار که اولین باره وارد نوک میشید )

راستی من امروز بعد از مدتها به سایتم رفتم و تازه پیغام شما رو دیدم بهرحال معذرت که دیر شد

جدیدترین ارسال ها

بالا