سلام كسي مي دونه اين عكس را چطوري ساختند ؟:) فرض ميگيريم كه دست با path ساخته شده پيش زمينه چطور؟
SH_ZAHRA Member Sep 9, 2006 #1 سلام كسي مي دونه اين عكس را چطوري ساختند ؟ فرض ميگيريم كه دست با path ساخته شده پيش زمينه چطور؟
arashonline Well-Known Member Sep 9, 2006 #4 دوست عزيز ، شما عكسي نزاشتين ما ببينيم !! 3 تا پست خالي !
mostafa_az Well-Known Member Sep 9, 2006 #5 زهرا عکسا از رو دیتابیس پاک شده . اگه میشه دوباره آپشون کن . مخلصیم مصطفی
SH_ZAHRA Member Sep 11, 2006 #6 اهان... خوب من دقيقا نتونستم اون عكس را پيدا كنم اما مشابه اون را گذاشتم ببينيد اين عكسها را چطوري ميشه درست كرد يه حالت نوري مانند مثل دود رنگي و پيچ و خم دار ؟ پیوست ها 3247_700.jpg 85.2 کیلوبایت · بازدیدها: 14 delbarebahar.jpg 6.8 کیلوبایت · بازدیدها: 12
اهان... خوب من دقيقا نتونستم اون عكس را پيدا كنم اما مشابه اون را گذاشتم ببينيد اين عكسها را چطوري ميشه درست كرد يه حالت نوري مانند مثل دود رنگي و پيچ و خم دار ؟
arashonline Well-Known Member Sep 12, 2006 #7 چه جلب تو وبلاگ من هم هست اين عكس چه جلب !! آره چه طور !! ميشه ؟؟
saeid-xplod Member Sep 12, 2006 #9 اون عکسی که با دود هست که خیلی راحت میشه با smudge tool درستش کرد ! اگه نتونستی هم بگو بیشتر راهنمایی کنم ! اون یکی هم راه داره ! ولی وقت میبره !
اون عکسی که با دود هست که خیلی راحت میشه با smudge tool درستش کرد ! اگه نتونستی هم بگو بیشتر راهنمایی کنم ! اون یکی هم راه داره ! ولی وقت میبره !
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Sep 13, 2006 #11 فکر کنم با براش و تغییر مد بشه درستشون کرد.
SH_ZAHRA Member Sep 17, 2006 #12 ميشه سارا جان اما خيلي كار ميبره و حتما بايد حرفه اي حرفه اي حرفه اي باشي حتما يه راه ديگه اي كه ساده تر باشه داره من توي كارهاي آبتين ديدم از اين نمونه ها زده بود .... ولي نفهميدم چطوري؟
ميشه سارا جان اما خيلي كار ميبره و حتما بايد حرفه اي حرفه اي حرفه اي باشي حتما يه راه ديگه اي كه ساده تر باشه داره من توي كارهاي آبتين ديدم از اين نمونه ها زده بود .... ولي نفهميدم چطوري؟