كمك در ساخت تيزر تبليغاتي

با سلام وخسته نباشيد
برادرا من ميخام براي يه شركت اسانسورسازي تيزر تبليغاتي درست كنم وزياد با پروژه هاي اماده سروكله زدم واز اونها الهام گرفتم وحالا ميخام با خلاقيت خودم تيزر رو مختص اين شركت درست كنم
و مشكلي كه الان من دارم نميدونم كلا با افتر و بصورت سه بعدي دربياد يعني هيچ عكسي و فيلمي از شركت تو تيزر نذارم ، يانه توي تيزر از عكسهايي و فيلمهايي از شركت توي اون تيزر هم به كار ببرم ، وخيلي برام سخته
از اون طرف چيزه خيلي خاصي هم تو ذهنم نمياد اگه كسي پيشنهادي در خصوص ساخت اين تيزر داره بهم كمك كنه ممنونش ميشم .
باتشكر از تمامي متخصضصان افترافكت.:rose:

foo0z0ool

New Member
افتر افکت Real 3D نیست و Virtual 3D هستش شما برای سه بعدی محض باید از برنامه 3d max یا امثال اون استفاده کنی

پروژه های اماده هم که محدودیت خودشون رو دارن باید حرفه ای باشی تا بتونی اونا رو دقیق تغییر بدی و کاراش رو انجام بدی

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
سلام،خوبید؟
نمیدونم در چه حدی با موشن گرافیک آشنایی دارید اخوی!
اما بهتون پیشنهاد میکنم اگر کارفرماتون حرفه ای هستن از نظر تبلیغات از کارهای شلوغ پرهیز کنید
یه نمونه واستون میذارم اگر بتونید تویه این سبک واسشون کار کنید فکر کنم به تناست موضوعی که داره فعالیتشون یه کار دلچسب از آب در بیاد
واسه رسیدن به امضا کار هم میتونید همون ستون آسانسور را مورف کنید و اسم شرکتتون را داخلش بنویسیدUntitled-1.jpg

در جواب بدوستمونsabalangraphic ممنونم ازشون: اينم يه ايده ي خوبي هست تو ساخت تيزر ومچكلم ازتون ،
در ضمن من بيشتر با افترافكت و اديوس ميتونم درست كنم
تري دي مگسم ي خورده بلدم

جدیدترین ارسال ها

بالا