كمك جهت Pass variables to a file

سلام
من یک صفحه دارم که لینکی به صفحه ی دیگر می دهد و آن را به صورت Popup باز می کند. که در صفحه ی Popup یک فایل فلش شروع به اجرای فایل صوتی می کند. این فایل فلش یک Play list به صورت XMLدارد که می تواند آن را اجرا کند
حالا من چند تا فایل صوتی دارم و می خواهم که با کلیک بر روی هر لینک همان صفحه باز شود ولی یک فایل دیگر را اجرا کند يعني شماره ي پلي ليست و آي دي موزيك را تغيير دهد.
من از نرم افزار Flash Av استفاده کرده ام
در پایین کد های جاوا یی که من استفاده کرده ام و همچنین صفحه ی Popup را می بینید
لطفا مرا یاری نمائید
كد صفحه ي حاوي فلش:
کد:
<PARAM NAME="movie" VALUE="av_aqua.swf?custom=true&autoPlay=1&autoLoop=1&id=&playlist=false&PLindex=2">
<PARAM NAME="quality" VALUE="high"><PARAM NAME="BGCOLOR" VALUE="#E6EBEC">
<embed src="av_aqua.swf?custom=true&autoPlay=1&autoLoop=1&id=&playlist=false&PLindex=2" width="290" height="240" quality=high 
pluginspage="http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash" 
type="application/x-shockwave-flash" bgcolor="#E6EBEC"></embed> </OBJECT>
كه در آن id= آيدي فايل صوتي است و PLindex= شماره ي Play list است

و كد جا وا اسكريپ
کد:
function playmet(album_id,track_id) { //v2.0
theURL='http://localhost/av/'+ album_id + ".php?track_id=" + track_id;
  window.open(theURL,'Music','scrollbars=yes,width=470px,height=325');
و بلاخره كد لينك به صفحه ي فلش:
<A href="javascript:playmet(3,2);">Music</A>

كه پارامتر اول شماره ي Play list است و كد دوم شماره ي موزيك است
هر Play list احتياج به يك صفحه ي جداگانه نياز دارد كه نام آن هم بايد شماره ي Play list باشد.
چگونه مي توانم با هربار كليك بر روي هر لينك شماره ي موزيك و پلي ليست را به صفحه ي پوپ آپ بفرستم
ر

آخرین ویرایش:

mazoolagh

Active Member
با وجود اين كه شما خيلي خوب مشكلت رو بيان كردي ولي نفهميدم كجا مشكل داري؟ كد باز كردن صفحه و ارسال متغير رو هم كه داري. پس چه كدي ميخواي؟

سلام
همانطور که گفتم برای اجرای فایلهای صوتی یک Play list مثلا یک خواننده لینکی به صفحه دوم داده میشود و برای اجرای هر یک از Track ها میتوان در قسمت ID شماره آن تراک را نوشت
حالا من می خواهم برای هر Playlist یک صفحه درست کنم اما برای هر Track از JS برای دادنID استفاده کنم. با کلیک بر روی هر لینک یکی از تراک ها اجرا شود
به طور مثال تراک اول از پلی لیست سوم : <A href="javascript:playmet(3,1);">Track 1</A>
و همینطور تراک دوم از پلی لیست سوم <A href="javascript:playmet(3,2);">Track 2</A>

اگر به این خط نگاه کنید یک پارامتر به نام ID دارد که من میخواهم با هربار کلیک برروی لینکها,آن ID داده شود:
کد:
<embed src="av_aqua.swf?custom=true&autoPlay=1&autoLoop=1&id=&playlist=false&PLindex=2"

mazoolagh

Active Member
اينطور كه حدس ميزنم شما ميخواي يك صفحه php كلي داشته باشي كه براي همه playlistها و بازاي هر ID كه بهش ميدي كار كنه نه اينكه براي هر playlist يك صفحه جدا داشته باشي (اگر اشتباه فهميدم بگو)

خوب - اين عملا ساده تر از اوني هست كه بنظر ميرسه. فرض كن اسم اين صفحه شما player.php هست و داخلش همون فايل فلشي هست كه قراره يك سري پارامتر رو شما بهش بدي (هر چي كه هست)

اين ميشه اون كد جاوااسكريپ براي ارسال id ليست و id آهنگ در ليست
HTML:
function playmet(pl_id,track_id) {
	theURL="http://localhost/av/player.php?pl_id=" + pl_id + "track_id=" + track_id ;
	window.open(theURL,'Music','scrollbars=yes,width=4  70px,height=325') ;
}

در داخل صفحه plyer.php هر جايي كه قرار هست اين پارامترها استفاده بشن فقط كافيه كه اون رو بصورت زير استفاده كني:
PHP:
<?=$_REQUEST['پارامتر']?>

فرضا اگر فايل فلش شما پارامتري بنام playerlistindex قبول ميكنه كه شما با كد جاواي بالا اون رو تحت عنوان پارامتر pl_id ميخواي واسش بفرستي شبيه به اين ميشه:
PHP:
<param name="playerlistindex" value="<?=$_REQUEST['pl_id']?>">

سلام و تشکر از راهنمائی شما
من کارهای را که گفتید انجام دادم و همانطوری که گفته بودید شد
ولی من با یک مشکل برخورد کردم!
هر دو پارامتر در <?=$_REQUEST['pl_id']?> قرار میگیرند. من می خواهم بین دو پارامتر pl_id وtrack_id یک کاراکتر & بگذارم یعنی به طور مثال این طوری شود : pl_id=1&track_id=1
زمانی که در کد جاوا من کاراکتر & را اضافه می کنم . کد کار نمی کند

لطفا من را راهنمائی کنید.

mazoolagh

Active Member
اون & براي جدا كردن متعيرهايي است كه به صفحه php ارسال ميشه. در كد جاوا چرا ظاهر بشه؟

سلام
اگر به صفحه ي پي اچ پي كه در اولين پست گذاشته ام دقت كنيد
ما بين هر پارامتر يك كاراكتر & وجود دارد
کد:
<embed src="av_aqua.swf?custom=true&autoPlay=1&autoLoop=1&id=&playlist=false&PLindex=2"
اما وقتي كه من در صفحه پي اچ پي آن پارامتر ها را درخواست ميكنم،هر دو پارامتر را دركنار هم و بدون & مي آورد
چگونه مي تونم اين كاراكتر رو هم بزارم

جدیدترین ارسال ها

بالا