soleimanian
Banned
سلام
من یک صفحه دارم که لینکی به صفحه ی دیگر می دهد و آن را به صورت Popup باز می کند. که در صفحه ی Popup یک فایل فلش شروع به اجرای فایل صوتی می کند. این فایل فلش یک Play list به صورت XMLدارد که می تواند آن را اجرا کند
حالا من چند تا فایل صوتی دارم و می خواهم که با کلیک بر روی هر لینک همان صفحه باز شود ولی یک فایل دیگر را اجرا کند يعني شماره ي پلي ليست و آي دي موزيك را تغيير دهد.
من از نرم افزار Flash Av استفاده کرده ام
در پایین کد های جاوا یی که من استفاده کرده ام و همچنین صفحه ی Popup را می بینید
لطفا مرا یاری نمائید
كد صفحه ي حاوي فلش:
كه در آن id= آيدي فايل صوتي است و PLindex= شماره ي Play list است
و كد جا وا اسكريپ
و بلاخره كد لينك به صفحه ي فلش:
<A href="javascriptlaymet(3,2);">Music</A>
كه پارامتر اول شماره ي Play list است و كد دوم شماره ي موزيك است
هر Play list احتياج به يك صفحه ي جداگانه نياز دارد كه نام آن هم بايد شماره ي Play list باشد.
چگونه مي توانم با هربار كليك بر روي هر لينك شماره ي موزيك و پلي ليست را به صفحه ي پوپ آپ بفرستم
ر
من یک صفحه دارم که لینکی به صفحه ی دیگر می دهد و آن را به صورت Popup باز می کند. که در صفحه ی Popup یک فایل فلش شروع به اجرای فایل صوتی می کند. این فایل فلش یک Play list به صورت XMLدارد که می تواند آن را اجرا کند
حالا من چند تا فایل صوتی دارم و می خواهم که با کلیک بر روی هر لینک همان صفحه باز شود ولی یک فایل دیگر را اجرا کند يعني شماره ي پلي ليست و آي دي موزيك را تغيير دهد.
من از نرم افزار Flash Av استفاده کرده ام
در پایین کد های جاوا یی که من استفاده کرده ام و همچنین صفحه ی Popup را می بینید
لطفا مرا یاری نمائید
كد صفحه ي حاوي فلش:
کد:
<PARAM NAME="movie" VALUE="av_aqua.swf?custom=true&autoPlay=1&autoLoop=1&id=&playlist=false&PLindex=2">
<PARAM NAME="quality" VALUE="high"><PARAM NAME="BGCOLOR" VALUE="#E6EBEC">
<embed src="av_aqua.swf?custom=true&autoPlay=1&autoLoop=1&id=&playlist=false&PLindex=2" width="290" height="240" quality=high
pluginspage="http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash"
type="application/x-shockwave-flash" bgcolor="#E6EBEC"></embed> </OBJECT>
و كد جا وا اسكريپ
کد:
function playmet(album_id,track_id) { //v2.0
theURL='http://localhost/av/'+ album_id + ".php?track_id=" + track_id;
window.open(theURL,'Music','scrollbars=yes,width=470px,height=325');
<A href="javascriptlaymet(3,2);">Music</A>
كه پارامتر اول شماره ي Play list است و كد دوم شماره ي موزيك است
هر Play list احتياج به يك صفحه ي جداگانه نياز دارد كه نام آن هم بايد شماره ي Play list باشد.
چگونه مي توانم با هربار كليك بر روي هر لينك شماره ي موزيك و پلي ليست را به صفحه ي پوپ آپ بفرستم
ر
آخرین ویرایش: