كمك براي درست كردن ايكون مي خوام(فــــــــــــــــــوري)

lvlj

Member
سلام ..بچه ها كسي ميتونه تو درست كردن آيكون براي لينك دادن بهم كمك كنه ؟ مثل اين آيكون هاي ياهو كه تو صفحه پي ام هست ..ممنون ميشم :oops:

mamali132002

Active Member
بابا خوب بايد طراحيش كني ديگه !!!
يا ميتوني از آماده ها استفاده كني

lvlj

Member
بابا مگه طراحيش سادست؟ كه ميگي بايد طراحيش كني..اينارو احتمالا با ايلستيتور كار كردن كه من بلد نيستم :(

gollpesar

Member
lvlj گفت:
بابا مگه طراحيش سادست؟ كه ميگي بايد طراحيش كني..اينارو احتمالا با ايلستيتور كار كردن كه من بلد نيستم :(
آقا چقدر سخت مي گيري ! با فتوشاپ همه كار مي شه كرد. لامصبا يه جوري ساختنش كه واقعا به قول بچه ها معجزه مي كنه !

tabassom

Member
sps جان من همه جان ميبينم شما به دوستان كمك ميكني اگه لطف كنيد به من بگيد من چه جوري ميتونم كارامو مثل همه كه ميذارن تو اين قسمتها و بچه ها نظر ميدن منم چه جوري بايد بذارم و نظرات شما عزيزانو بخواهم ممنون ميشم مثلاٌ همين الان اگه بخوام فايلي بذارم و با اين ارسال كنم چيكار بايد بكنم؟
با سپاس : تبسم

tabassom

Member
sps جان ازاينكه به داد همه ميرسيد و با معرفتيد جاي خوشحاليه . ميشه به من بگيد من چه جوري ميتونم فايلهايي كه ساختم تو فتو شاپ با همين نوشته هام ارسال كنم و نظرات شما دوستانو بپرسم؟ممنونم ميشم اگه كمكم كنيد
با سپاس : تبسم

spsgorgan

Active Member
تبسم جان ميبخشيد نتونستم جواب شما رو بدم . چون اصلا اين تاپيك يادم رفته بود ؟ ماشاالله اينقدر اين فوروم وسيعه آدم توش گم ميشه .

شما براي ارسال مثلا يك آموزش در بخش فوتوشاپ كارهاي زير رو انجام ميديد .

1 . به بخش فوتوشاپ در فوروم وارد ميشيد .
2 . بر روي موضوع جديد كليك كرده و وارد صفحه ارسال ميشويد . ( عكس 1 )
3 . در جايي كه براي نگارش آماده شده متن خودتونو تايپ ميكنيد .
4 . براي ارسال عكس هم ميتونيد از بخش پاييني همون جا استفاده كنيد و عكس هاي آموزش خودتونو آپلود كنيد . يه حال ديگه هم هست كه شما مثلا يه فضاي رايگان و يا پولي تو اينترنت داريد . عكس ها رو اونجا آپلود ميكنيد و بعد از طريق دكمه ( عكس 2 ) آدرس آنها رو وارد كرده تا در صفحه ظاهر بشوند .
5. پس از اتمام كار هم دكمه پيش نمايش رو بزنيد تا اگه متن و يا اشكال داشتند مشاهده و رفع كنيد .
6 . سر آخر هم دكمه ارسال رو ميزنيد .

موفق و مويد باشيد

جدیدترین ارسال ها

بالا