كمك......... بابا به دادم برسيد..فوري

majid.y

Member
آقا من که گفتم فقط یه حدسه...شما هر کاری میتونید بکنید اما من یادم میاد اون کسی که این کار رو کرده اون روزی که به من فایل رو نشون داد من اکشن هاش رو ندیدم اما دیدم که توی فریم یک یه اکشن نوشته وتو فریم پانزده هم یه اکشن دیگه (این روهم از علامتی که(@)روی فریم ظاهر میشه فهمیدم.......اما فریم ها خالی بود..باور کنید من سرکارتون نگذاشتم
پس بازم تلاش کنید این فایل تا یک هفته دیگه باید به دست من برسه......راستی بقیه بچه ها که هرچی تیکه داشتند به من انداختند حداقل شما بگید چطوری آرم خودم را کنار اسمم بزارم...
(باتشکر و آرزوی موفقیت)
اصلا اگه گمراه ميشيد من راهنمايي خودتون بيشتر از اين چيزها سردر ميارين............شايد هم موي كليژي داشته كه علاوه بر فريم روي اون هم اكشن نوشته......موفق باشيد
::majid.y::(باتشکر و آرزوی موفقیت)

آخرین ویرایش:

majid.y

Member
آقا من چه قدر بگم با فلش ....این کار با فلش شدنی ...چند نامه قبلی من را ببینید....من تا جایی که میدانستم به شما راهنمایی کردم....خواهشمی کنم اگر هم نمیدونید از بقیه کمک بگیرید و تلاش کنید....من بازهم میگم تا چند روز دیگه باید این فایل به دستمبرسد...با آرزوی موفقیت...(راستی اگه سایتی در این رابطه میشناسید بگید که در کنار تلاش شما من هم بیشتر تلاش کنم....خدا حافظ
::majid.y::

mahdiflash

Member
حالا چه فرقی میکنه !!
شاید اونیم که شما دیده اید با جا اسکریپت بوده
شاید exe بوده

majid.y

Member
هرچی من میگم با فلش هست بازم میگن....نه نه نه........بابا تورا به خدا تلاش کنید همش نگید نمیشه .......
حالا موفق باشید.......::majid.y::

amir_s

Active Member
majid.y گفت:
آقا من که گفتم فقط یه حدسه...شما هر کاری میتونید بکنید اما من یادم میاد اون کسی که این کار رو کرده اون روزی که به من فایل رو نشون داد من اکشن هاش رو ندیدم اما دیدم که توی فریم یک یه اکشن نوشته وتو فریم پانزده هم یه اکشن دیگه (این روهم از علامتی که(@)روی فریم ظاهر میشه فهمیدم.......اما فریم ها خالی بود..باور کنید من سرکارتون نگذاشتم
پس بازم تلاش کنید این فایل تا یک هفته دیگه باید به دست من برسه......راستی بقیه بچه ها که هرچی تیکه داشتند به من انداختند حداقل شما بگید چطوری آرم خودم را کنار اسمم بزارم...
(باتشکر و آرزوی موفقیت)
اصلا اگه گمراه ميشيد من راهنمايي خودتون بيشتر از اين چيزها سردر ميارين............شايد هم موي كليژي داشته كه علاوه بر فريم روي اون هم اكشن نوشته......موفق باشيد
::majid.y::(باتشکر و آرزوی موفقیت)
از توي پروفايلتون ميتونيد آواتار بذاريد ...

دوست من ! من بازم ميگم ... نميشه ... با اين كه مطمين بودم اينقدر گفتي كه شك كردم ... ولي گشتم و پيدا نكردم ...

majid.y

Member
از اینکه گشتید ممنون ولی من باز هم می گم به خدا این کار با فلش شدنی است....شاید بگید چرا خودم نمیگردم..باید بگم که من نه
سایتی را میشناسم نه تو سایتهایی که رفتم پیدا کردم....اما....اگه پیدا کنید خیلی با حالید اگر هم سخته براتون و زحمت زیادی داره من هم تنها کاری که می توانم برای جبران کار شما بکنم اینه ک.ه جواب سوالات مهم شما را بدهم ........اگه سوالی داشتید هم همینجا بنویسید جواب می دهم ....اما خواهش میکنم تلاش کنید من هم تلاش خودم رو میکنم......موفق باشید.....::majid.y::

majid.y

Member
.......... كمك ...كمك.. كمك كنيد

چرا يه نفر جواب من رو نميده بابا به خدا من اين چيزي كه گفتم را ب جفت چشمام ديدم فرصت من هم براي نشون دادن اين كار 1 شهريور تموم ميشه پس خواهش ميكنم كمكم كنيد چون...واقعا به اين كد ناز دارم با .....(راستي يكي از دوستان گفته بودن كه ايميل خالق زبان اكشن اسكريپت رو مي دونه ....پس برام بزاره)با تشكر:.majid.y::

جدیدترین ارسال ها

بالا