كمك......... بابا به دادم برسيد..فوري

majid.y

Member
من هرچي تلاش كردم نتونستم گزينه aboout macromedia flash player 7 رو از راست كليك فلش پلير بردارم. هر كي ميتونه خواهشمندم كمك كنه كه چه اكشني بايد بنويسم . چون من هر كاري كردم نتونستم.(از طريق اكشن اسكريپت)

يا تو سايت جواب بدين يا ايميل كنين

ايميل من:[email protected]

با تشكر
:) majid.y

majid.y

Member
امیر آقا من خودم همچین چیزی دیدم ولی سورسشو نداشتم اما مطمئن باش که همچین چیزی هست .... سرکارتون نزاشتم فقط اگه کسی میتونه سریه جواب بده...
::majid.y::

phoenix

Member
امكان اين كار با استفاده از actionscript نيست. چون about macromedia جزپي از flash ActiveX هست و نمي توان با استفاده از برنامه نويسي خاصي اون رو حذف كرد فقط ميشه با استفاده از يك كلك JavaScript كل right click رو از داخل browser حذف كرد.

قبلا توضيح دادم:

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=17548

amir_s

Active Member
phoenix گفت:
امكان اين كار با استفاده از actionscript نيست. چون about macromedia جزپي از flash ActiveX هست و نمي توان با استفاده از برنامه نويسي خاصي اون رو حذف كرد فقط ميشه با استفاده از يك كلك JavaScript كل right click رو از داخل browser حذف كرد.

قبلا توضيح دادم:

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=17548
كاملا درسته ... با اكشن اسكريپت نميشه !

majid.y

Member
دوستان. از جوابهایی که دادید ممنون ولی من کدی رو که گفته بودی توی فلش زدم عمل نکرد ..هدف من هم این هست که این کار رو با اکشن اسکریپت فلش انجام بدم و در شدنی بودن کار یک درصد شک ندارم .... چون همچین کاری رو با فلش دیدم اما سورسشو نمیدونم از همه خواهشمندم تلاش خودشون رو بکنن چون با کد ساده فلش نمیشه این کارو کرد اما اگه یه با کد ها ور برید ومخلوطشون کنید یه چیزی ازش در میاد باتشکر......

majid.y

Member
سلام. متاسفانه آدرس سایت رو نمیدونم بعد هم اون کسی که این کار را کرده سورس رو نمیده......اگه خودم فایل رو داشتم خودم میتونستم پیداش کنم...شما اگه واقعا اکشن بلدید میتونید یکم با کد هاش ور برید....تلاش خودتون را بکنید با تشکر ...

phoenix

Member
من به ActionScript تسلط كامل دارم تقريبا تمامي undocumented features هاي flash player رو هم ميشناسم. به جرات به شما اطمينان ميدم كه امكان اين كار در فلش نيست!

majid.y

Member
بازم سلام من که دیگه کف کردم از بس گفتم اینکار شدنی است ............و من با این چشمهایم دیدم..........حالا شما بگین نمیشه ....
آقای phoenix شما هم اگه ادعات میشه که فلش کاری میتونی یه سی دی مالتی مدیا بدون هیچ نوع سمبلی در استیج وفقط با اکشن اسکریپت درست کنی بطوریکه قابل رقابت با بهترین سی دی های مالتی مدیا باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(یادت نره فقط با اکشن بای بای)بقیه بچه ها تلاش خودتون رو بکنید چون من خیلی به اون چیزی کهphoenix میگه شدنی نیست احتیاج دارم(مطمئن باشید شدنیه)....

amir_s

Active Member
majid.y گفت:
بازم سلام من که دیگه کف کردم از بس گفتم اینکار شدنی است ............و من با این چشمهایم دیدم..........حالا شما بگین نمیشه ....
آقای phoenix شما هم اگه ادعات میشه که فلش کاری میتونی یه سی دی مالتی مدیا بدون هیچ نوع سمبلی در استیج وفقط با اکشن اسکریپت درست کنی بطوریکه قابل رقابت با بهترین سی دی های مالتی مدیا باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(یادت نره فقط با اکشن بای بای)بقیه بچه ها تلاش خودتون رو بکنید چون من خیلی به اون چیزی کهphoenix میگه شدنی نیست احتیاج دارم(مطمئن باشید شدنیه)....
من به كار آقا كاميار ( فونيكس ) ايمان دارم !!!
آقا اين كار به هيچ وجه با اكشن اسكريپت شدني نيست ...
شما اگر اين همه اصرار داري مي توني توي هلپ فلش دنبالش بگري ... اطمينان داشته باش پيدا نميكني !

majid.y

Member
سلام دوستان من که گفتم این کار با یک دستور ساده شدنی نیست بلکه از ترکیب چند اکشن به وجود آمده ...اما مطمئنا شدنیست چون من همچین چیزی رو با چشمهای خودم تو فلش دیدم...پس انقر نگید نمیشه(باور کنید من شماها را سرکار نگذاشتم)پس انقدر نگید نمیشه ...این کد برای من واقعا مهم است ...پس تلاش خودتون را بکنید..اگربلد نیستید هم از بقیه بپرسید
فکر نکنید من از فلش سر در نمیارم اگه سوالی داشتید بگید..

amir_s

Active Member
majid.y گفت:
سلام دوستان من که گفتم این کار با یک دستور ساده شدنی نیست بلکه از ترکیب چند اکشن به وجود آمده ...اما مطمئنا شدنیست چون من همچین چیزی رو با چشمهای خودم تو فلش دیدم...پس انقر نگید نمیشه(باور کنید من شماها را سرکار نگذاشتم)پس انقدر نگید نمیشه ...این کد برای من واقعا مهم است ...پس تلاش خودتون را بکنید..اگربلد نیستید هم از بقیه بپرسید
فکر نکنید من از فلش سر در نمیارم اگه سوالی داشتید بگید..
من تا نبينم باور نمي كنم ...
اگر هم ببينم باور نمي كنم !!!!
در ضمن .... مجيد جان ... لطفا موضوع رو در همين تاپيك ادامه بديد ... تاپيك دوم شما رو به آرشيو منتقل كردم !

majid.y

Member
آقا امیر من که گفتم دیگه به اون فایل دسترسی ندارم و تازه اون کسی که این کار رو کرده سورس رو نمیده خوب حق حق داره میترسه کسی کامپایلش کنه........خواهش میکنم تلاش کنید..اگه تلاش خودتونو کردید ...منم سوالی داشتید جواب می دم(همین جا بنویسید)..........اگر سعی کنید ویک کم باهاش ور برید میشه ....تلاش کنید چون این مسوله برام خیلی مهم هست وگرنه انقدر اینجا نمینوشتم.....با تشکر ::majid.y::

amir_s

Active Member
majid.y گفت:
آقا امیر من که گفتم دیگه به اون فایل دسترسی ندارم و تازه اون کسی که این کار رو کرده سورس رو نمیده خوب حق حق داره میترسه کسی کامپایلش کنه........خواهش میکنم تلاش کنید..اگه تلاش خودتونو کردید ...منم سوالی داشتید جواب می دم(همین جا بنویسید)..........اگر سعی کنید ویک کم باهاش ور برید میشه ....تلاش کنید چون این مسوله برام خیلی مهم هست وگرنه انقدر اینجا نمینوشتم.....با تشکر ::majid.y::
فكر مي كنم منظورتون دي كامپايل بود !!!

چشم .. من ميگردم ... پيدا كردم ميگم ...

majid.y

Member
دستتون درد نکنه ...واقعا ممنون...همه بچه ها تلاش کنین ......منتظرم
اگه خواستید برام mailکنید اما اینجا هم بزارید ...مطمئن باشین پیدا میشه
با تشکر::majid.y::

phoenix

Member
1- من به حرفي كه ميزنم ايمان دارم و همونطور كه گفتم به ActionScript تسلط كامل دارم. منظورم ادعا كردن نيست فقط اطمينان ميدم كه اين كار با استفاده از ActionScript شدني نيست. كمي توضيح ميدم:

كليه method ها class ها و object هاي built-in درون فلش داراي يك index يا شماره گر در يك آرايه دو بعدي هستند كه مشخص كننده اون عملگر براي كامپايلر است. كامپايلر پس از دريافت شماره گر آن را به همراه پارامتر ارسال شده و ActionScript Keywords به كد مياني تحت عنوان bytecode تبديل ميكند و در انتها bytecode بدست آمده به PCode تبديل مي شود كه چيزي شبيه زبان ماشين است و فقط براي player قابل فهم است و اين همان swf بدست آمده است. مثال:

دستور زير را در نظر بگيريد:

;("trace("hi

دستور trace داراي شماره گر 100و 4 درون آرايه ASnative مي باشد. بنابراين دستر بالا معادل زير است:

;(["ASnative(100,4).apply(null, ["hi

اين كد موقع تبديل به bytecode به صورت زير تبديل ميشود:

;("bytecode__("960400006869002600__

هر كدام از 3 مدل دستور بالا را كه در نرم افزار فلش وارد كنيد نتيجه يكساني دارد. در آحر PCode ساخته ميشود كه به صورت زير است:

'push 'hi
trace
end

من تمامي جدول ASnative را مي شناسم به __bytecode__ هم آشنايي دارم. در فلش متد ها و كلاسهاي زيادي هست كه هنوز به صورت رسمي اعلام نشده و عده كمي از وجود اونها اطلاع دارند ولي بايد بگم كه دستوري براي حذف right click وجود ندارد!

2- متوجه نميشم كه سی دی مالتی مدیا فقط با اکشن اسکریپت چه ربطي به موضوع دارد! ولي آره البته اين كار رو ميتونم بكنم (گرچه field كاري من نيست)

3- در راهنماي flash و همچنين macromedia website صريحا ذكر شده كه اين كار شدني نيست:

the Settings and About items still appear, because they cannot be disabled

ببينيد flash player در چندين مدل ارايه ميشه:
- stand alone
- test movie
- embeded in an executive file
- browser plugin

در 3 مدل اول با دست بردن در فايل player با استفاده از يك hex editor ساده ميشه خيلي از كارها از جمله برطرف كردن right click رو انجام داد. اما در مدل 4 كه داخل web بدين صورت است اين كار به راحتي امكان پذير نيست و علتش محدوديتي است كه Flash ActiveX نصب شده روي كامپوتر بوجود مي آورد. Flash ActiveX نصب شده يك فايل ocx. هست كه در شاخه system32 از سيستم عامل windows قرار ميگيره. اگر اين فايل را با hex editor بررسي كنيد ميبينيد كه About و Settings جزوي از default context menu هستند و اصلا مربوط به player هستند و ربطي به فايل swf ندارند. البته امكان حذف و يا تغيير محتواي اونها هست ولي اين كار فقط player كامپيوتر شما را تغيير ميده در حالي كه player هاي بقيه افراد كه از macromedia website دريافت ميشه بدون تغيير باقي ميمونه!
در هر حال چيزي كه شما ديديد اگر درون browser بوده يا حذف right click با استفاده از JavaScript است كه قبلا توضيح دادم و يا دست بردن در فايل flash.ocx كه در اين صورت فقط كامپيوتري كه با اون كار مي كردبد را شامل ميشده.

4- در صورتي كه باز هم به حرف من شك داري بگو تا email مستقيم Gary Grossman خالق زبان ActionScript را بهت بدم. ميتوني ازش بپرسي كه آيا دستوري براي حذف مستقيم default context menu وجود داره يا نه:)

majid.y

Member
آقا من توضیحات تو را (فونیکس)خوندم کاملا درست گفتی اون کسی که این کار رو کرده بود هم گفت که توضیحات شمادرسته.........اما به من گفت که میتونه فقط با اکشن اسکریپت این کار رو کرده ویکم با اکشن ها ور رفته....اما سورس رو به من نمیده..............من میگم شما ها تلاش کنید اگه نتونستید هم از دیگران بپرسید فقط انقدر ناامید کننده حرف نزنید چون بقیه هم نا امید میشن..................(دراینکه که کار شما درسته هم شکی نیست......از توضیحات شما هم ممنون)برای چندمین بار میگم این کار شدنی هست ...(نمیخوام گمراهتون کنم.....تلاشتون را بکنید..هم حدس منرو هم امتحان کنید حدس من اینه که شاید از اکشن ها یه جوری فلش پلیر رو دستکاری کرده البته فقط یه حدسه شما هرکاری به فکرتون میرسه بکنید چون این امر برای من خیلی مهم است...باتشکر..خداحافظ

amir_s

Active Member
آخه مگه ميشه كه از طريق اكشن اسكريپت كه به كنترلر هاي ويندوز دسترسي نداره ... فلش پلير كلاينت رو دستكاري كرد !!!؟؟؟؟

جدیدترین ارسال ها

بالا