كليپ حقيقت نماز

سلام
يه كليپ ساده از نماز درست كردم ، دفعه ي اولم هست با برنامه ي اديوس
حقيقتش الان يه چند ماهي هست كه وبلاگ مذهبي زدم
كه اخره اين كليپه مذهبي رو آدرسه وبلاگمو نوشتم با ايميلمو
خواهشا ايراداشو بهم بگين كاملا اين كليپ رو اسمشم گذاشتم حقيقت نماز
ولي تو متناش دوستم بهم كمك كرد به خاطره همين نوشتم تهيه شده توسط گروه عشق مهدي
اين آدرس وبلاگم : جديدترين خبرهاي آخرزمان
اينم كليپي كه ساختم : حقيقت نماز
البته حجمش خيلي زياده چيزي حدود 88 مگابايته
اميدوارم سرعته اينترنتتون بالا باشه سريع دانلود كنين
ممنونم ياعلي

آخرین ویرایش:

khoushechin

Well-Known Member
جالب بود!
دفعه بعد خواستی کلیپ بسازی منم میام کمکت!
افتر افکت بلدم!

khoushechin

Well-Known Member
خیلی بیش از حد از عکی استفاده کرده بودی
فونتش هم خیلی ضایع بود.

والا چي بگم :cry:
اخه اون موقع افتر اشنايي نداشتم
ولي الان باز يه خورده افتر بلدم
.ميخام كليپ بعديمو بسازم اگه كمكم كنين ممنون ميشم
كليپ بعدي به سه بخش تقسيم ميشه در مورد سخنراني هاي استاد رائفي پور هست

massomeh1

Member
:)سلام من کلیپ شما رادیدم اما عیوب کار از نظرمن : 1- عکسهایی که استفاده شده گاهی اینقدر زوم صورت گرفته که کیفیت عکس رو خراب کرده بهتر است یا از عکسهای باکیفیت بالا استفاده کنی که امکان زوم زیاد داشته باشی و یا در حدی که کیفیت عکس اجازه می ده زوم کنی .2 - از عکسها خیلی به سادگی و بدون ایده ایی خاص و بدون خلاقیت استفاده شده می تونستی عکسها را با نتظیم رنگ و کنتراست و اضافه کردن بعضی افکتها یا فیلترهای زیبا و یا کلیپهای آماده که بصورت آلفا هست مثل ذرات نورانی و یاستاره های درحال حرکت ظریف و زیبا به کار حال و هوای معنوی و دلنشین بدی به نظرمن در کار کلیپ اگر عکس به سادگی استفاده بشه زیاد جالب نمیشه مگر درموارد خاص مثل مستندسازی یا..
3 - فونتها به قول دوستمون خیلی دفرمه بود و جالب نبود و البته کمی هم فرصت خواندشون کم بود.
مزایا : در کار شما به نظر می رسه ایده هست اما خوب و شسته رفته از آب درنیومده مثلا اون قسمتهایی که بین تصاویر جملات به شکل خاصی روی صفحه می آد و نوشته میشه مثل تایپ جالبه و من خوشم اومد اما نوشته ها اگر با صدای تایپ همراه باشه هم جالب میشه و اینکه می تونه به شکلی که بستگی به خلاقیت شما داره با تصاویرتون تلفیق بشه و یا روی زمینه ایی غیر از مشکی باشه و یا می تونید اگر براتون میسر باشه از تلفیق فیلم و عکسهای باکیفیت استفاده کنید و یا حتی خودتون اقدام به فیلمبرداری کنید بصورت مستند و بعد با جملات تلفیق کنید به هرحال خیلی کارها میشه کرد تا جالب و زیبا بشه و در نتیجه تاثیر گذارتر باشه در اینجا مجال گفتن نیست به شما پیشنهاد می کنم کار زیاد ببینید کلیپهای تلویزیونی و یا مستند و یا تیزرها و عکس که البته عکسها رو می تونید با خلاقیت خودتون اجزاء اون رو متحرک کنید یا از ترکیب بندی و قالب اون برای اجرای کلیپ خود استفاده کنید. هرچی کار بیشتر ببنید ایده های بیشتری به ذهنتون می آد و الهام می گیرید البته منظور کپی ایده دیگران نیست اما وقتی از هر کاری چیزهایی یاد بگیرید و با خلاقیت خود یک کار ایجاد کنید که وقتی کنار کار دیده شده قرار دهید کاملا متفاوته و عین اون نیست فقط ممکن شباهتهایی بین اون و کار الهام گرفته شده وجود داشته باشه یا حتی ممکن هیچ شباهتی هم نداشته باشه و یک کار کاملا نو متولد شده باشه که البته این کار اسمش کپی برداری نیست این کار خودتون حساب میشه. درضمن صداگذاری و ترکیب صدا خوب بود مخصوصا اون قسمتی که سخنرانی به نماز تاکید می کرد تاثیر گذار بود انتخاب صداها خوب و به جا بود اما کیفیت سخنرانیها و صدا ها هرچقدر بهتر باشه کار تاثیرگذارتر میشه صداهای 64 بیتی به بالا بهترین کیفیت هست برای این کارها البته صداگذاری و ترکیب صداها و انتخاب نوع موزیک و افکتهای صوتی بازهم بهتراز این هم می تونه باشه . خلاصه خیلی جای کار داره . اما به شما تبریک می گم همین که دغدغه نماز ستون دین را داری و برای ترویج آن کار می کنی و به یکی از معضلات مهم جامعه امروز پرداختی تحسین برانگیز هست و اجر معنوی داره هرچند کار ضعیفه ولی چون رگه های استعداد این کار رو در شما می بینم می تونی آینده خوب و روشنی در ادامه دادن این حرفه داشته باشی . راستش از شما چه پنهون من خودم هم اوائل کارهام در همین حد بود ولی با پشتکار و علاقه خودم کارم رو دنبال کردم و پیشرفت کردم شما هم می تونی موفق باشی.
:rose:

آخرین ویرایش:
اول خيلي سپاسگذارم كه كاملا عالي راهنماييم كردين
دوم اينكه حقيقتش دوربين ندارم وگرنه خيلي فكر ها اومد تو ذهنم و كارمو بيشتر و بهتر كنم
سوم در مورد عكس هايي كه تو كليپ جا گذاشتم كاملا موافقم زياد با كيفيت نبودش ولي روي تك تك اين عكسها خيلي فكر كردم وگذاشتم به همين راحتي نزاشتموشن
چهارم حقيقتش من اصلا كليپ اماده يا از عكس هاي متحرك ندارم اگه ميشه ولطف كنين برام اپلود كنين چندتايي كه خيلي پر كاربرده اون رو ممنون ميشم ازتون
پنجم در مورد فونتهايي كه تو استفاده كردم خداييش هركاري كردم تو اديوس نتونستم فونت هاي ديگه اي استفاده كنم ، يكي از دوستام گفت بايد از فارسي ساز مريم استفاده كني ماهم نصبش كرديم ولي اصلا جواب نداد ، خيلي ناراحت بودم به خاطره فونتاش ، خيلي ضايع بود ولي ديگه مجبور شدم
ششم تك تك اهنگهايي كه انتخاب كردم به نوعي روي اونا فكر كردم گفتم كدومش تاثير گذارتر باشه اونا رو انتخاب ميكردم و كيفيت صداشونو بالا ميبردم و استفاده ميكردم
هفتم تو اون سخنراني كه گذاشته بودم وشما گفتيد كه در واقع كيفيت صدا زياد خوب نيستش اينو باهاتون موافقم ، ولي من عمدا كيفيت صداشو اوردم پايين و اونو از افكتهاي صوتي استفاده كردم وبه نوعي جوري كه انگاري از ته چاه ودر واقع سخنراني واسي خيلي سالها پيش به نظر برسه وبه مراتب اينجوري تاثير گذاريش بيشتر ميشه ، اينجوري و از اين ديد من نگاه كردم
نهم سينك صدا وتصوير تو بعضي جاهاش شده بود ، ولي بعضي جاهاش اگه سينك ميشد عالي ميشد ، حقيقتش زياد اون موقعه اي كه داشتم ميساختمش با اديوس چندان اشنايي نداشتم ، نه كلاس رفته بودم ، نه آموزشي چيزي تو اينترنت باشه كه من استفاده بكنم ، دوستم اومد ي چند تا ترفند بهم ياد داد ، ديگه بقيشو خودم رفتم خوب خيلي تمرين وغيره كردم كه همين اشنايي رو با اديوس تونستم به مقدار كمي ياد بگيرم
دهم ديگه خوب چون كاره اولم بود خيلي ايرادها واشكالات داشت وخيلي هم برام جالب شده بود ولي تو قسمتهايي كه در واقع متن داشت خيلي وقتمو ميگرفت خييييلي
از همتون سپاسگذارم و مچكلم
:rose:

massomeh1

Member
سلام درباره کلیپ آماده که متاسفانه چون حجم هرکدوم تقریبا زیاده و برای آپلود وقت گیر هست و تعداد این کلیپها هم زیادهست نظرم این هست که اگر با جدیت می خواهی ادامه بدی و حرفه ایی بشی بهتره هزینه کنی و اگر مایلی اینها رو خریداری کنی .
درباره فونتها هم من فقط منظورم مدل و نوع فونت نبود منظورم بشتر روی دفرمه شدن یا خیلی جمع شدن و عریض شدن فونت بود یعنی خیلی انگار اونو با ترنسفرم جمع کرده بودی و حروف توی هم رفته بود البته نوع فونت هم خود مریم و میرعماد (خوشنویسی) و قلم برتر (تایپوگرافی) فونتهای بسیار زیبا و متنوعی داره من که با قلم برتر و میرعماد داخل ورد تایپ می کنم بعد تو فتوشاپ داخل یک فایل جدید پیست می کنم بهتره بگم وقتی در ورد تایپ کردی باید کلید ترکیبی alt+C رو بزنی یک پنجره کوچک می آد دکمه کپی رو می زنی بعد تو فتوشاپ یک new باز می کنی و ctrl+V رو می زنی یک پنجره می آد ok می کنی . متن تو به راحتی وارد فتوشاپ شده بعد رو لایه متن راست کلیک کرده رسترایز رو کلیک می کنی و متن حالا آماده است اگر خواستی تغییر بدی مثلا کلمات رو بهم نزیدکتر کنی یا جای اونها را تغییر بدی با ابزار select دور اونو انخاب کرده و با ابزار move حرکتش می دی . امیدوارم خوب تونسته باشم توضیح بدم . بعد این فایل رو بصورت psd با بک شطرنجی یا ترنسپرنت ذخیره کرده که میشه آلفا حالا توی افتر یا ادیوس واردش کن و استفاده کن.با مریم هم که توی ادیتور مریم تایپ کن و بعد ابزار متن فتوشاپ رو تو صفحه کلیک تا لایه متن ایجاد بشه بعد ctrl+V رو بزن .اللبته از فتوشاپ cs6 ورژن شرقی که فارسی هست میشه استفاده کنی.
البته نرم افزاری هم هست که مخصوص تایپ در برنامه های ادوبی هست که با اون هم به راحتی می تونی تایپ کنی و در افتر یا فتوشاپ پیست کنی. اسم برنامه هست Farsi_Typer For Adobe
که در همین انجمن در بخش نر م افزار افترافکت توسط آقا سهیل قرار داده شده دانلود کن و استفاده کن.برنامه مریم هم برای ادیوس در بخش ایجاد تایتل تایپ کن فکر کنم مشکلی نباشه .به هرجال کن پیشنهاد می کنم با افترافکت کارهاتو انجام بده یعنی تصاویر و متن را که بصورت موشن گرافیک هست با اون ایجاد کن بخشهای مختلف کلیپ رو اونجا درست کن بعد تک تک خروجی بگیر و بعد همه رو با صداهای مناسبی که انتخاب کردی وارد ادیوس کن و مراحل سینک و صداگذاری اینجا انجام بده من اینطوری کار می کنم و راحتم اما اگر بخوام صددرصد کلیپم رو با ادیوس درست کنم چون امکانات و افکتها و انیمیت کردن در ادیوس محدود هست اذیت میشم و کار زیاد جالبی هم از آب درنمیاد ولی در افتر افکت خیلی کارهای زیبایی میشه انجام داد به راحتی بهتره سعی کنی افترافکت cs5 یا cs6 رو یاد بگیری و با اون کار کنی که خیلی لذت بخشتر هست .

آخرین ویرایش:
حقيقتش سيستم من 32 بيتي هست افتر cs5 يا cs6 براي 64 بيتي هست
در مورد توضيح فونت كه دادين عالي بود خيلي ازتون سپاسگذارم

آخرین ویرایش:

massomeh1

Member
بازهم سلام اول اگر میشه لطف کن مشخصات سیستمت رو بگو درضمن به پ . خ مراجعه کن اونجا کامل توضیح دادم . :rose:

رم دوگيگ DDr2
گرافيك يه گيگ ، 9500 جيفورس
cpu 7400 ، دوهسته اي ، 2.8ghz
هاردم 500گيگ

ممنونم بايت راهنمايي
ولي اين كليپ هاي اماده رو اگه ميشه و ممكنه برام بزن
خوت ديگه از من بهتر ميدوني كليپ هاي اماده از كوه صخره دريا مخصوصا اسمان باشه من توي كليپ هايي كه ميسازم مخصوصا كليپهاي مذهبي بدردم بخوره
باز حالا شما بهتر ميدونين چه كليپهاي اماده اي بيشتر كاربرد داره توي مستندهاي مذهبي يا فيلم هاي مذهبي
خيلي تشكر و ممنونم

ببخشيد اگه ممكنه كليپهاي اماده مخصوصه مذهبي باشه ، همين از كوه دشت دمن ، آسمان هم توش باشه ممنونم وسپاسگذارم درحد 12000 تومان باشه كه بودجم برسه

massomeh1

Member
خب شما اینها رو چطوری از من تحویل می گیرید شما تهران هستید ؟

آخرین ویرایش:
نه منزل ما قزوين هست ولي براي همين هفته ميخام بيام نمايشگاه قرآن ، از اون طرف هم بيام اين پكيج رو از شما ميگيرم

massomeh1

Member
ببخشید شما امکانش هست هفته دیگه تشریف بیارید تهران چون من این هفته یک مقدار کار دارم فرصت نمی کنم کلیپها رو براتون آماده کنم چون باید وقت زیادی برای کار شما اختصاص بدم از میان کلیپهایی که دارم وخیلی تعدادشون زیادهست یک تعدادی متناسب با بودجه شما براتون گلچین کنم البته اگر شما بودجه داشتید و بیشتر از اینها حاضر بودید هزینه کنید من کارم راحتر بود به هر حال گزینش ، کار را یک مقدار سخت می کنه و وقت بیشتری هم نیازه پس خواهش می کنم تا اواسط هفته دیگه به من فرصت بدید نمایشگاه قرآن هم که تا آخر ماه رمضون ادامه داره پس فکر می کنم مشکلی نباشه . بازهم بابات این تاخیر اجباری معذرت می خوام واقعا ببخشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا