سلام
من یه چند وقتی اینجا سر نمی زدم
چه خبره !!!
ما حدود دو ماه پیش یه پنل 3 گیگی به ایشون دادیم 20000 تومان !!!
ایشون در 10 روز اول حدود 20 GB پهنای باند مصرف کردن با سیستم rapidkill (البته مشکل ما این نیست)
دامنه ایشون رو توی هر whm که ثبت می کنیم بعد از چند روز خود به خود پاک میشه
ما حتی از دوستان دیگه ( و حتی شرکتهای خارجی ) برای ایشون به خرج خودمون هاست گرفتیم ولی باز هم این مشکل پیش اومد
به ایشون پیشنهاد دادیم یک دامین واسطه بگیرند و rapid.ir رو روش پارک کنن که همکاری نکرند به هر حال یک میل به ایشون فرستاده شد مبنی بر اینکه تا پایان دیماه صبر کنند تا بلکه بشه برای این مشکل راهی پیدا کرد و در غیر اینصورت تمام پولشون !!! ( با اینکه بیشتر از 20 تومان برای ما خرج داشتن ) بهشون بر گردونده میشه
در ضمن اینقدر هم ارزش نداره که به خاطر 20 تومان 20 تا مشتریه به درد بخورو بی خیال بشیم
در آخر واقعا برای ایشون متاسفم و به شما پیشنهاد می کنم اشتباه ما رو تکرار نکنید
یا حق
به به دوست عزيز
خوب من دونه دونه جملات ايشون رو براتون توضيح ميدم:
به اين تاپيك برين تا علت ارزون دادن 3 گيگ فضا رو بفهمين:
عنوان تاپيك:
3 گیگابایت فضا 20000 تومان (فقط تا فردا) - شدیدا پول لازم دارم
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=60511
در مورد مصرف پهناي باند من قبل از خريد همه چيز رو در اين مورد گفته بود - در ضمن در عرض 10 روز من نميتونستم 20 گيگ دانلود كنم چون با اين سرعتي كه من دارم فوقش براي 24 ساعت 1 گيگ ميرسه
البته هربار كه دامنه پاك ميشد ايشون با پشتيباني قوي كه داشتن بعد از گذاشتن 10 ها پي ام توسط بنده بعد از يكي دو روز بعدش جواب ميدادن و سايت كه همه چيز پاك شده بود راه ميافتاد
من در مورد خريد دامين ديگه بهشون گفتم كه اين كار برام مقدور نيست
من هيچ ايميلي دريافت نكردم
البته بعد از گذشت نزديك به دو سه هفته بعد (پشتيباني رو حال ميكنيد ... ايشون كه شماره تلفن نداشت كه من تماس بگيرم) كه من از پي ام گذاشتن براشون خسته شده بودم و ديگه نا اميد از جواب دادن ايشون ، يك پي ام در مورد اينكه تا آخر دي ماه صبر كنيد دريافت كردم
خوب شما بيايين و قضاوت كنيد
شما جاي من بودين چيكار ميكردين
چه فكري راجع به ايشون ميكردين
جناب asdzade خداييش ، با تمام وجدانت جواب بده
اين يعني چي
من نا اميد شدم انقدر بهتون پي ام زدم
بابا لااقل يه جوابي يه بهانه اي چيزي ميدادي
لطفا همه دوستان با انصاف جواب بدن