كـــمـــك اررور هنگام ورود به ادمين........

guguli

New Member
سلام اميدوارم اينجا جوابمو بگيرم
من يه اسكريپت دوست يابي رو فارسي كردم ولي الان كه ميخوام وارد ادمين بشم اين اررور ميده اگه كسي ميتونه كمكي كنه ممنون ميشم.
اگه سوال هم داريد بپرسيد تا توضيح بيشتري بدم

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/gugulii/public_html/love/languages/default/default.php:1) in /home/gugulii/public_html/love/admin.php on line 52

sunrise

Member
فايل رو توسط يک اديتور استاندارد و مناسب باز کنيد، احتمالا ابتداي فايل default.php دچار مشکل هست، که اون نوشته توسط اديتورهاي مناسب قابل مشاهده هست، اون قسمت رو از فايل حذف کنيد و بعد ذخيره کنيد، مشکل شما حل خواهد شد. مثلا مي تونيد از phpDesigner استفاده کنيد.

guguli

New Member
Sunrise عزيز من برنامه phpDesigner هم دانلود كردم باهاش فايل ديفالت رو هم باز كردم منظور از اولش كجاشه ؟
من كه مشكلي پيدا نميكنم :?:

P.H.P

Member
دوست عزیز شما اگه notepad++ داشته باشی راحت میتونی encode رو تغییر بدی

این مشکل بخاطر اینه که encode رو به utf تغییر دادی اگه notepad++ رو داری از منوی Format گزینه Encode In ANSI رو انتخاب کن حل میشه

guguli

New Member
نه عزيز اگه Encode رو تغيير بدم فونت فارسي بهم نميريزه ؟
كاربر ميتونه متن فارسي رو ببينه ؟

guguli

New Member
:tavajoh: :tavajoh: :tavajoh: :tavajoh: :tavajoh: :tavajoh:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/gugulii/public_html/love/languages/default/default.php:1) in /home/gugulii/public_html/love/admin.php on line 52

P.H.P جان ANSI كه گفتيد هم امتحان كردم نشد [گريه]

P.H.P

Member
اوه این اررور session نبود :Dاین header هست

PHP:
ob_start();

رو اول صفحه قرار بده

این خطا واس اینه که صفحه انتقال داده نمیشه

اگه نشد کد های default رو بزار

guguli

New Member
آقاي پي اچ پي نشد عزيز اگه آيدي ياهو داريد پي ال زد بديد كه فيس تو فيس بپرسم............... :cry:

جدیدترین ارسال ها

بالا