كسي چيزي راجه به go-daddy ميدونه ؟

DC-Master

Member
سلام
من ميخوام از اين شركت host بگيرم
خواستم ببينم كسي از كيفيت سرويس هاش و يا مشكلات انها اطلاعي داره يا نه ؟

Parham

Well-Known Member
بهت پیشنهاد می‌کنم که دامین را از اونجا بگیری چون این سیستم در مورد هاستینگ زیاد مطرح نیستش میتونی‌ با همون مقدار پول از سایت های بهتر هاستینگ بگیری که لیست اونها را از اینجا و http://www.top10webhosting.com/ ببینی‌ ، GoDaddy بهترین سیستم مدیریت و قیمت را برای دامین داره اما در هاستینگ زیاد مطرح و با کیفیت نیست
، من به شخصه بهترین هاستینگ خارجی‌ که می‌تونم بهت پیشنهاد کنم PowWeb هستش

par_ham گفت:
بهت پیشنهاد می‌کنم که دامین را از اونجا بگیری چون این سیستم در مورد هاستینگ زیاد مطرح نیستش میتونی‌ با همون مقدار پول از سایت های بهتر هاستینگ بگیری که لیست اونها را از اینجا و http://www.top10webhosting.com/ ببینی‌ ، GoDaddy بهترین سیستم مدیریت و قیمت را برای دامین داره اما در هاستینگ زیاد مطرح و با کیفیت نیست
، من به شخصه بهترین هاستینگ خارجی‌ که می‌تونم بهت پیشنهاد کنم PowWeb هستش
دقيقاً

DC-Master

Member
راستش من يك كم از ارزوني زيادش ميترسم كه تو كار اذيت بكنه
من يكبار گذرم به اين رسالت نت افتاده براي 85 پشتم كافيه

شما خودتان از سرويسهاي اين استفاده كرديد و اگر بله براي چه مدتي است

( راستي من سرويس هاست ويندوز ميخوام بگيرم )

آخرین ویرایش:

Parham

Well-Known Member
ارزون ؟!!! شما به اون میگین ارزون قیمت ها رو در اون 2 تا سایت که به شما دادم مقایسه کنید !
من 4 تا هاست دارم یکی‌ از GoDaddy و 2 تا از Canaca و یکی‌ هم از PowWeb ، و از همه بیشتر PowWeb را پیشنهاد می‌کنم درست هستش که شاید قیمت بالا باشه اما باز هم از لحاظ امنیت و کیفیت حرف اول را می‌زنه به نظر من ، اگر ویندوز هم می‌خوای بگیری چرا راه دور میری بهترین سیستم و سرویس که دیدم مال ParsData خودمون هستش به نظر من اونم !

Parham

Well-Known Member
به نظر من اگر برای ویندوز می‌خوای همین ParsData خیلی‌ خوب هستش البته بنا به تعریف هایی‌ که دوستان کردن اگر هم لینوکس می‌خوای که همین سیستم Canaca خیلی‌ خوب هستش اگر هم یه چیز عالی‌ می‌خوای که بر روی FreeBSD باشه بهت می‌تونم PowWeb پیشنهاد کنم

* البته من زیاد تخصص در هاستینگ ویندوز ندارم اما به هر حال چیزی که شنیدم و یکی‌ 2 بار هم برای دوستان گرفتم گفتم

آخرین ویرایش:

Parham

Well-Known Member
الان از یکی‌ از بچه ها که بیشتر تو کار سیستم ویندوز هستش سوال کردم گفت که iPower Web سیستم های خوبی‌ با قیمت های نسبتا خوبی‌ ارائه میده

DC-Master

Member
par_ham گفت:
به نظر من اگر برای ویندوز می‌خوای همین ParsData خیلی‌ خوب هستش البته بنا به تعریف هایی‌ که دوستان کردن اگر هم لینوکس می‌خوای که همین سیستم Canaca خیلی‌ خوب هستش اگر هم یه چیز عالی‌ می‌خوای که بر روی FreeBSD باشه بهت می‌تونم PowWeb پیشنهاد کنم

* البته من زیاد تخصص در هاستینگ ویندوز ندارم اما به هر حال چیزی که شنیدم و یکی‌ 2 بار هم برای دوستان گرفتم گفتم

آقا اين پارس ديتا كه قيمت خون باباشه من نگاه كردم
من حدود 1GB فضا ميخوام با پهناي بندي حداقل 50GB
توي اين پارس ديتا كه اگر بخواهم بگيرم بايد براي 1Gb سالي 500 هزار تومان بدهم كه باهاش 10 تا سرور ميگيرم تو جاهائي مثل go-daddy

كسي اگر سرور ويندوز خوب و با قيمت مناسب سراغ داره پيشنهاد بده به من
در ضمن مشكل credit card هم ندارم
خودم سرويس باهو را پسنديدم كه ماهي 19$ است ولي ميترسم سر جريان تحريم ها يك دفعه هر چي به ايراني ها ربط پيدا كنه را ببندند ( يكي ديگه حالشو ميكنه با هسته آلو و هلو ما بايد بدبختيشو بكشيم )

Parham

Well-Known Member
یاهو ؟!!! خوب هستش اما از لحاظ قیمت ... من از اون بهتر را در پست قبلی‌ گفتم میتونین از iPowerWeb که در بالاتر آدرس دادم استفاده کنین ! که در چندین جا به عنوان یکی‌ از بهترین هاستینگ های ویندوز های شناخته شده هستش البته برای 3 ماه و 6 ماه از شما قیمت 30 $ برای Setup میگیره اما اگر بخوای برای 12 ماه بگیری قیمت 9.95$ در میاد، در مورد ParsData هم باید بگم من ندیدم یا نشنیدم که مشکلی‌ بر بخوره و واقعا سرویس خوبی‌ هستش درست هستش که قیمت بالایی‌ نسبتا داره اما خوب سرویس و امنیت و ... هم به جاش داره به هر حال آخرین نفر که باید تصمیم بگیره خود شما هستی‌ هر کدوم که ترجیح میدی بگیر

دوستان عزيز،
اگر هاستينگ ويندوز ميخوايد، به نظر من يكي تو ايران
هست كه هم از نظر قيمت خوبه و هم از نظر كيفيت.
اسمش هست http://iranhostingltd.net
قيمت 1 گيگابايت فضا، 8 گيگابايت پهناي باند +
كلي امكانات ديگه ميشه: 50.000 تومان در سال.
به نظر من كه عالي هست.

ولي سر قيمت‌هاي لينوكسش يك ذره سوتي داده !!!

موفق باشيد.

ToFaN

Well-Known Member
جادوي سبز گفت:
دوستان عزيز،
اگر هاستينگ ويندوز ميخوايد، به نظر من يكي تو ايران
هست كه هم از نظر قيمت خوبه و هم از نظر كيفيت.
اسمش هست http://iranhostingltd.net
قيمت 1 گيگابايت فضا، 8 گيگابايت پهناي باند +
كلي امكانات ديگه ميشه: 50.000 تومان در سال.
به نظر من كه عالي هست.

ولي سر قيمت‌هاي لينوكسش يك ذره سوتي داده !!!

موفق باشيد.
نه من قصد خريدن سرور دارم دوست عزيز

ToFaN

Well-Known Member
par_ham گفت:
یاهو ؟!!! خوب هستش اما از لحاظ قیمت ... من از اون بهتر را در پست قبلی‌ گفتم میتونین از iPowerWeb که در بالاتر آدرس دادم استفاده کنین ! که در چندین جا به عنوان یکی‌ از بهترین هاستینگ های ویندوز های شناخته شده هستش البته برای 3 ماه و 6 ماه از شما قیمت 30 $ برای Setup میگیره اما اگر بخوای برای 12 ماه بگیری قیمت 9.95$ در میاد، در مورد ParsData هم باید بگم من ندیدم یا نشنیدم که مشکلی‌ بر بخوره و واقعا سرویس خوبی‌ هستش درست هستش که قیمت بالایی‌ نسبتا داره اما خوب سرویس و امنیت و ... هم به جاش داره به هر حال آخرین نفر که باید تصمیم بگیره خود شما هستی‌ هر کدوم که ترجیح میدی بگیر
ياهو ميگن سرور هاش از نظر امنيت ضعيف هستن
اخه از لينوكس دارن استفاده ميكنند

Parham

Well-Known Member
والا من تا اونجا که خبر دارم از سیستم FreeBSD هستش یاهو البته الان رو نمیدونم اما من تقریبا 4،5 سال پیش که از سرویس اون استفاده می‌کردم FreeBSD بود حالا شاید تغییر رویه داده و Linux شده ...

ali-p30soft

New Member
هاست قدرتمند با كيفيت عالي

سلام از اون جا كه هيچ بقالي نميگه ماستم ترشه منم نميگم سرور ترشه !!!
ولی جدا از شوخی بیا 1 گیگ بهت می دم با 50 گیگ پهنا 162 تومان سالی با دامنه
فقط یه چیز می تونم بهت بگم راحتت کنم از سرور ما قویتر تو ایران گیر آوردی این 1 گیگ رو مجانی بهت میدم از همه نظر سرعت و قدرت و پشتیبانی :)
www.p30host.com
سرورهای فوق قدرتمند لینوکس فقط ادعا نمیکنیم در عمل اثبات می کنیم

آخرین ویرایش:

Parham

Well-Known Member
به هر حال این وسط هم جای خوبی‌ هستش که از آب گل آلود ماهی‌ گرفت !

ali-p30soft

New Member
آب گل آلود !!!!!

نه عزیز این حرفا رو دارم با اطمینان می زنم
مشخصات سرورو برات از whm کپی میکنم اینجا ببین ببن اصلا" قصد تبلیغات و خراب کردن چهره دیگه همکارانم رو ندارم چون همشونو دوست دارم و با همشون دوستم

Processor InformationProcessor #1 Vendor: GenuineIntel
Processor #1 Name: Intel(R) Xeon(TM) CPU 3.40GHz
Processor #1 speed: 3192.135 MHz
Processor #1 cache size: 0 KB

Processor #2 Vendor: GenuineIntel
Processor #2 Name: Intel(R) Xeon(TM) CPU 3.40GHz
Processor #2 speed: 3192.135 MHz
Processor #2 cache size: 0 KB

Processor #3 Vendor: GenuineIntel
Processor #3 Name: Intel(R) Xeon(TM) CPU 3.40GHz
Processor #3 speed: 3192.135 MHz
Processor #3 cache size: 0 KB

Processor #4 Vendor: GenuineIntel
Processor #4 Name: Intel(R) Xeon(TM) CPU 3.40GHz
Processor #4 speed: 3192.135 MHz
Processor #4 cache size: 0 KB

Memory InformationMemory: 4022944k/4784128k available

با دیتا سنتر اول جهان یعنی ev1 بازم دارم ماهی میگیرم به نظرت؟

oxygenws

Active Member
نه عزیز این حرفا رو دارم با اطمینان می زنم
اطمینانت منو کشته....
من هیچی نمی گم..... چون اگه چیزی بگم، باز ی گن دارم بازار خراب می کنم.
ولی.... مطمئنا سرورت قویست :) دو تا پردازنده زئون 3 و خورده ای با 4 گیگ رم.

در مورد پاسخ اون دوست دیگه....
سیستم عامل freebsd از لینوکس امن تر تشخیص داده شده بود (پارسال) و طبق تجارب خود من، پایدار تر از لینوکس می باشد.

و دیگه اینکه من شخصا در مورد پارس دیتا صحبت های بد زیاد شنیدم، خیلی زیاد. توصیه من اینه که از اونجا نگیری. از مشکلات دامنه گرفته تا ساپورت افتضاح و ...

DC-Master

Member
مرسي از راهنمائي همه
ولي از آنجائي كه من به كار ايراني ها خيلي اطمينان دارم ( چون معمولا ميرن ميگردن يك چيز بز بدردنخور پيدا ميكنند بعد ميان روش كلي تبليغ ميكنن و با قيمت بالا ميفروشند - البته با عرض معذرت از شركت هائي كه واقعا سرويس ميدهند ) در نتيجه ترجيح ميدهم خودم از سايتهاي خارجي بگيرم
من يك هاست ويندوز ميخواهم با مشخصات زير
1GB فضا
حداقل 50GB انتقال اطلاعات
ساپورت برنامه هاي ASPmail - ASPupload - PHP - SMTP ( Outgoing mail
امكان پشتيباني از چند دومين و همچنين امكان mirror كردن بين چند دامين
ترجيحا اگر اين دو امكان را هم داشته باشه كه بهتر
1- Dedicate IP
2 - يك Trafic Manager خوب و كامل

مرسي

جدیدترین ارسال ها

بالا