كسي مي تونه اين كارت گرافيكي ما رو تو ويندوز 98 استاد كنه

mehdionline

New Member
سلام
من يه مشكلي داشتم كه ويندوز 98 كارت گرافيكي را نمي شناسد وقتي كارت گرافيكي نصب مي شود ويندوز بالا نمي آيد ولي ويندوز ايكس پي مي شناسه حتي من كارت گرافيكي را هم عوض كردم ولي بازم 98 نشناخت لطفا اگه كسي در اين زمينه تجربه داره از كمك هاش ما رو بي دريغ نكنه
يا حق

Hwt

Active Member
كارت گرافيكت چي هست ؟‌
توضيح بده راجبش تا بشه كمك كرد

mehdionline

New Member
سلام
من زياد در مورد سخت افزار نمي دونم كارت گرافيگي ATI است و 2 نوعشم امتحان كردم كه هيچ كدوم را نشناخت قبلا مي شناخت ولي اين دفعه كه ويندوز رو عوض كردم ديگه قاط مس زنه
يا حق

divaneh_to

Member
mehdionline گفت:
سلام
من زياد در مورد سخت افزار نمي دونم كارت گرافيگي ATI است و 2 نوعشم امتحان كردم كه هيچ كدوم را نشناخت قبلا مي شناخت ولي اين دفعه كه ويندوز رو عوض كردم ديگه قاط مس زنه
يا حق
سلام
من كامبيز
كارت گرافيك ATI يكي از كارتهايي است كه هماهنگي نرم افزاري خوبي با ويندوز 98 ندارد مخصوصا با ويندوز 98 عربي كه نصب كردن آن كار حضرت فيله آنقدر بايد بايد آن كلنجار بري تا نصب بشه .....
در ضمن كارت گرافيك ATI در بازار ما داراي انواع تقلبي زيادي با درايورهاي نرم افزاري مختلف است . شما اگر ويندوز 98 عربي داري حتما آن را به 98SE تغيير بده و يك راه ديگر هم اينكه در ويندوز XP از قسمت Search Driver
ويندوز در Device Manager استفاده كنيد و ببينيد كه آدرس درست Driver در Cd شما كجاست و از همان آدرس در ويندوز 98 براي نصب كارت گرافيك خودتان استفاده كنيد........

mehdionline

New Member
سلام
خيلي سالاري
از راهنمايت خيلي ممنون اميدوارم درست بشه
يا حق

جدیدترین ارسال ها

بالا