كسي كتاب خوب فارسي PHP سراغ نداره ؟

oxygenws

Active Member
نیست.
کلا دو تا کتاب نیست (تا آخرین خبری که من دارم) یکی کلفت!! یکی نازک، شاید اون کوچیکه (نازکه) بد نباشه، اسمش یادم نیست، از اون سری یه که روش عکس خرگوش داره.

crazyboy

New Member
php4
profesional
گروه مهندسی ساحر- مرجع کامل هست
همونی که میگن کلفته

oxygenws

Active Member
این کتاب رو نگیر "php4 profesional" که آغاز نفرت شما از PHP خواهد بود!!

oxygenws

Active Member
چون ایشون تازه کارند و این کتاب برای تازه کار ها، "اصلا" و برای کهنه کارها، "به هیچ عنوان" توصیه نمی شه!!!!

با روش برخوردی که این کتاب با PHP داشته، برای یک تازه کار که هیچی از PHP نمی دونه اصلا مناسب نیست.
برای کسانی که PHP بلدند نیز به درد نمی خوره، چون نصفش رو می دونند و نصف دیگش هم نمی دونند و نسبت به اون نصفه ای که نمی دونند "تازه کار" اند، پس باز هم نمی فهمند!!!!! :)

این دلایلم رو زیاد جدی نگیرید :) ولی مترجم های این کتاب فقط زبان بلد بودند!!! نمی دونم والا، این گروه "گروه مهندسی ساحر" احتمالا مهندسی کشاورزی داشتند!!

موفق باشید، امید

AliReza26

Active Member
من مي گم هر كي مي خواد كتاب PHP بخره يه مدتي صبر كنه
چون كتاب هاي تازه اي در رابطه با PHP در حال ترجمه و انتشار است.
(اين طور كه من تو نمايشگاه كتاب امسال متوجه شدم)

oxygenws

Active Member
من هم می گم بره با کتاب لاتین شروع کنه و بعد از اون خود manual های PHP و MySQL از هر کتابی (البته نه هر کتابی) بهترند.

eeran

New Member
من ميگم خودتون که یه گروه درست کنید و یه کتاب بره PHP بنویسید اگه حوصله و امکاناتشو دارین

edalat

New Member
بررسی Iq

دوست عزیز این کتاب برای افرادی که دارای Iq بالای 60 دارند نوشته شده واگر چیزی از آن نمیفهمی زیاد خودت رو ناراحت نکن .

edalat

New Member
با سلام به مدیر انجمن -
میخواستم بگم این کتاب برای Iq بالای 60 نوشته شده واگه چیری از اون نمیفهمی زیاد خودت رو ناراحت نکن
من این کتاب رو خوندم . این کتاب در سال 1381 ترجمه شده و اگه یکسال مراحل ترجمه و چاپ اون طول کشیده شده باشه میشه 1380 . در اون سال تو فرق بین Php با Hiv رو نمیدونستی چیه .

worldman_safa

Active Member
edalat خان فکر نمیکنی تند رفتی ؟ ( لطفا عفت کلام یادتون نره )

فرمایش امید جان خیلی هم درست بود . نه تنها من ، بلکه خیلی از دوستان نیز نظر ایشون رو تایید میکنند .

خیلی ها هستند که با وجود استعداد و علاقه ، با این کتاب به جایی نرسیدند . (به IQ هم ربطی نداره )

موفق باشید

آخرین ویرایش:

Ghamnevis

Well-Known Member
edalat گفت:
با سلام به مدیر انجمن -
میخواستم بگم این کتاب برای Iq بالای 60 نوشته شده واگه چیری از اون نمیفهمی زیاد خودت رو ناراحت نکن
من این کتاب رو خوندم . این کتاب در سال 1381 ترجمه شده و اگه یکسال مراحل ترجمه و چاپ اون طول کشیده شده باشه میشه 1380 . در اون سال تو فرق بین Php با Hiv رو نمیدونستی چیه .
اتفاقا آقا اميد پارسال اين توصيه را به افرادي مثل جنابعالي کردند !

ظاهرا هم پر بيراه نگفتند ! چيزي که از پستهاي شما بر مياد اگر ديگه خيلي بخواي بچلونيش 29 هستش ! تا 60 خيلي راه داره تا حرفهاي آقا اميد را بفهمي ! پس زياد خودت را ناراحت نکن عزيز !

oxygenws

Active Member
شرمنده، این تاپیک رو ندیده بودم، وگرنه خودم جواب این دوست iq بالا رو می دادم :)
از مابقی دوستان هم ممنونم. :)

knox

Member
با سلام خدمت دوستان عزيز.
اين دوست ماmehdi siavashian يه سوالي پرسيد ولي شما به جاي جواب درست حسابي،همتون كتاب ها رو نقد و بررسي ميكنيد(اين كلفته اينو نخر،اين نازكه 18 عياره اينو بخر!!!!!!؟!)!
بهترين پيشنهاد براي آموزش PHP به صورت مبتدي تا پيشرفته،كتاب:

خودآموز سريع و ويژوال PHP

نوشته ي لاري يومن و از انتشارات ناقوس هست.
با خوندK اين كتاب به PHP علاقه مند ميشي و حتي ممكنه اونو تا حد حرفهاي ادامه بدي!
موفق باشي دوست من

کاظم

New Member
من یه کتاب تقریبا قطوری رو از دیباگران دیدم ولی راستش خودم نخوندم چون هنوز نگرفتمش ...یکی هم که جعفر نژاد قمی نوشته که تقریبا برای شروع مناسبه ....

جدیدترین ارسال ها

بالا