كسي تونسته مشكل زبان فارسي رو در Macromedia Breeze حل كنه؟

omid020

Member
سلام

اين Macromedia Breeze Presenter خيلي نرم افزار جالبيه منتها يك مشكل بزرگ اينه كه با زبان فارسي بد فرم مشكل داره و تمام حروف رو از عقب به جلو و به صورت جدا از هم مي نويسه . بدبختي اينجاست كه كه از نرم افزار هاي فارسي نويس نميشه در PowerPoint استفاده كرد و PowerPoint با برخي از حروف اين نرم افزار ها مانند (م) و (ك) مشكل داره . لااقل تو فارسي نويس پرند و فارسي نويس مريم (نسخه قديمي) كه اينجوري بود .
شما نمي دونيد كه راه درست كردن زبان در Breeze Presenter كه در واقع پلاگيني در PowerPoint جهت تبديل فايل ppt به swf هستش ، چيه ؟
يا لااقل نرم افزار فارسي نويسي سراغ داريد كه بتونه بدون مشكل در PowerPoint بنويسه . چون اگه بشه با فارسي نويس تو پاورپوينت نوشت اونوقت ميشه يك خروجي سالم و بي عيب از Breeze گرفت .:wink:

به نام خدا::
منم اين مشكل رو دارم و نميتونم كه در فايل هاي خودم از زبان فارسي استفاده كنم.اگه ميشه راهنمايي كنيد.

درصورتي كه ويندوز شما فارسي ساپورت باشه منظورم اينه كه بتونيد حروف گ چ پ ژ رو به عنوان نام در پوشه ها استفاده كنيد پس در صورت استفاده از office ورژن 2003 يا 2007 نبايد مشكلي داشته باشيد درصورتي كه مشكلي داريد از برنامه مريم ورژن 4 به بعد استفاده كنيد

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

همونجور كه دوستمون گفت از فارسي نويس مريم نسخه 4 استفاده كن

موفق باشيد

dragon008

New Member
می تونی از برنامه هایی مثل فارسی نویس مریم استفاده کنی . اول متن مورد نظرت رو داخل این فارسی نویس نویس ، بعد همشو کپی کن و داخل برنامت paste کن . ( البته امکان داره که عملی نشه ؛ به هر حال راه حله دیگه )!:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا