سلام خواستم بدونم ایا این سرویس در شهرهای استان همدان هم پشتیبانی میکنه ممنون
دقیقا با نظر شما موافقم بنده در شیراز از فروشگاهی در اهواز یک محصول خریداری کردم با سیستم ایران مارکت دقیقا یک هفته بعد دستم رسید و من هم تحویلش نگرفتم وبعد میگن ما هزینه برگشت رو نمیگیریم واقعا خنده داره اگه اینا با چاپار هم میفرستادن زودتر از اینا میرسید این اعتبار فروشگاه رو پائین میاره
خود شرکت پست که من پرسیدم هیچ هزینه ای نمیگیره یعنی اینا 2تا هزینه از فروشنده میگیرن؟دوست عزيز
ايران ماركت هزينه برگشت رو مي گيره ؛ جريمه برگشت نمي گيره
پرداخت ؛ علاوه بر هزينه برگشتي ؛ جريمه هم مي گيره!!
خود شرکت پست که من پرسیدم هیچ هزینه ای نمیگیره یعنی اینا 2تا هزینه از فروشنده میگیرن؟
در سيستم ايران ماركت گويا تمام ايران رو ساپورت مي كنند
بابت هزينه برگشتي
در صورتيكه خريدار ؛ محصول رو نگيره ؛ هزينه ارسال از حساب فروشگاه كم ميشه.از اونجايي كه پست پيشتاز موظف به عودت مرسوله هست ؛ قاعدتا هيچ هزينه اضافي اي نبايد اخذ بشه.ولي چون پرداخت پست سفارشي هم داره ، دو تا هزينه رو كم مي كنه
البته اين به نفع پرداخت هست ؛ يعني پرداخت خيلي خوشحال ميشه سفاشات پيشتاز شما برگشت بخوره!!!
من تو نمایشگاه کتاب مشهد - همین یک ماه پیش - با یکی از مسئولین ایران مارکت سنتر صحبت میکردم میگفت فریمان سرویس میدن. هیچ شک و شبههای هم نداشت !!!با سلام
شركت پست تعيين ميكند كه اين سرويس در كدام شهرستانها ارائه شود. در مورد ارائه سرويس در شهرهاي مختلف
، تمامي شركت ها يكسان هستند.
هر شهري را كه پست پشتيباني كند ، پارس پيك نيز پشتيباني خواهد كرد.
در مسالي كه مربوط به شركت پست ميشود تمام شركت ها مشترك هستند.
دوست عزيز ممنون از پاسخگويي شما
در اين كه شركت پست خيلي بدحسابه هيچ شكي نيست.و تقريبا اين براي همه ثابت دست.حالا بماند كه اين شده بهانه اي براي بعضي از شركت ها (خاصه پرداخت!)
آقا من يك چيز برام خيلي سواله؟
واقعا چرا پست بد حسابه ؛ يعني خود شما و سران شركت هاي ديگه نمي تونيد با پيگيري مستمر پست رو وادار به تغييري در سيستم كاريشون كنيد؟
البته شما بهتر از من مي دونيد.متاستفانه كارمندان پست(اكثرا)از سطح سواد و فرهنگ خيلي پاييني برخوردارند.به نحوي كه هيچكدوم از مسئولين دفاتر پستي آشنايي چنداني با سيستم ندارند!اين خودش مي تونه دليل و عامل مهمي باشه
البته تو تهران و شهرستان هاي بزرگ وظع خوبه ؛ در شهرستان ها كه فاجعست.طرف سفارش رو برده درب خونه مشتري ، طرف خواسته پول بده ؛مامور معظم نگرفته!!!
سلام
هنوز قرارداد من ارسال نشده پریروز گفتند ارسال میکنند اما هنوز ارسال نشده
میشه توی بخش پنل یه قسمتی قرار بدید که وزن تقریبی محصولات رو نوشته باشه
من معمولاً محصولاتم cd یا dvd هستند و با یک کاور معمولی میفروشم اگرمیشه وزن تقریبی یک cd یا dvd رو بگید تا در انتخاب وزن مشکلی نباشه
با سلام
لطفا با شركت تماس حاصل فرماييد.
66369063
در مورد درخواست شما :
بنا به درخواست فروشنده طي يك پيام خصوصي اوزان تقريبي در پنل اعلام خواهد شد.
دوست عزیز داری اسپم میکنی هر جا که رسیدی که نباید پست بزاری این تاپیک موضوش چیز دیگست پس قوانین رو رعایت فرمائیدعضویت وهمچنین سرمایه گزاری در این سایت برای خود درآمد داشته باشید. حداقل پرداختی ۵ سنت و شما در روز اول براحتی ۵ سنت درآمد خواهید داشت. این سایت عالیه چون کاملا فارسی و براحتی می توانید با آن کار کنید. پس وقت رو از
برای عضویت روی لینک زیر کلیک کنید:
http://www.Power2Click.com/?ref=asdolasdol
با سلام
هزينه سالانه :
5% --- 100000 تومان
10% -- 50000 تومان
20% -- بدون پيش پرداخت
براي كسب اطلاعات بيشتر به سايت parspeik.com مراجعه فرماييد.
اگر سوالی داشتيد تماس بگيريد.
موفق باشيد
با سلام خدمت شما و همه دوستان
شما گفتین 20% -- بدون پیش پرداخت ولی در سایتتون نوشته شده 20% -- 25000 تومان !!!
میشه توضیح بدین؟
و یه شوال دیگه شما که اینجا جواب سوالات دوستان میدادید سمتتون در این شرکت چیه ؟! (بی ادبی نباشه فقط جهت اطلاع بود که میتونین جواب ندین)
نوشته ها در سایت شما:
1- اشتراک سالیانه به مبلغ 000/000/1 ریال و به ازای هر سفارش وصول شده 5 %
2- اشتراک سالیانه به مبلغ 000/500 ریال و به ازای هر سفارش وصول شده 10 %
3- اشتراک سالیانه به مبلغ 000/250 ریال و به ازای هر سفارش وصول شده 20 %
و منبع این نوشته ها: ==> http://www.parspeik.com/overview/manage.php?pageid=16
با تشکر![]()