كرك محصولات ماكرومديا2004

جيگرت خنك شد

• حال كردم

رای: 0 0.0%
  • آقا اين محصولات چه بدرد مي خوره كه كركش بدرد بخوره!!

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    3

behsa

Member
Majid گفت:
اقا واسه اينكه خيال خودت راحت بشه بيا توي lycos يك اكانت باز كن بريز اونجا..كه اگر فردا تختش كردن ضرر نبيني :wink:

راستي آقا فردا نيان دكان دستگاه مارو جمع كنن بگن شما داري واسه ماكرومديا تبليغات سو ميكني :?

مجيد

مجيد جان ظاهرا بصورت مستقيم نميشه از اين lycos دانلود كرد.

saman_sweden

Active Member
behsa1110 گفت:
Majid گفت:
اقا واسه اينكه خيال خودت راحت بشه بيا توي lycos يك اكانت باز كن بريز اونجا..كه اگر فردا تختش كردن ضرر نبيني :wink:

راستي آقا فردا نيان دكان دستگاه مارو جمع كنن بگن شما داري واسه ماكرومديا تبليغات سو ميكني :?

مجيد

ميشه لينك را درست بنويسيد و به كلمات بزرگ و خرد توحه كنيد lycos براي اونا حساس است
يادتون نميايد phpnuke6.8 كه دانلود ميكنيد از سايت lycos دان لود ميكنيد پس ميشه

Pooriya_Online

Active Member
سلام

البته ببخشيد كه جپاب ميدم.
ولي تا اونجايي كه من ميدونم سايت www.harcd.com همين محصولات جديد ماكرو مديا رو با كركش (بدون محدوديت زماني) عرضه ميكنه. :roll:

حالا ديگه اگه اشتباه كردم به خوبي خودتون ببخشيد. :wink:

gootik

Member
Pooriya_Group گفت:
سلام

البته ببخشيد كه جپاب ميدم.
ولي تا اونجايي كه من ميدونم سايت www.harcd.com همين محصولات جديد ماكرو مديا رو با كركش (بدون محدوديت زماني) عرضه ميكنه. :roll:

حالا ديگه اگه اشتباه كردم به خوبي خودتون ببخشيد. :wink:

salam
agha inja bahse pool o majani boodane :lol: :wink:

behsa

Member
saman_sweden گفت:
behsa1110 گفت:
Majid گفت:

مجيد

ميشه لينك را درست بنويسيد و به كلمات بزرگ و خرد توحه كنيد lycos براي اونا حساس است
يادتون نميايد phpnuke6.8 كه دانلود ميكنيد از سايت lycos دان لود ميكنيد پس ميشه

سامان جان متوجه نشدم ! صحبت شما اعتراض آميز بود يا خبر رساني بود ( متوجه لحن شما نشدم )
در ضمن من يك مدت پيش توي همين سايت يك لينك دادم واسه دانلود هر كس ميخواست دانلود كنه ميگفت كه به 404 Error بر ميخوره . خودم هم بارها امتحان كردم نشد . اما با دانلود نرم افزار هاي Download Manager مشد دانلود كرد. نميدونم والا نظر شما چيه؟

behsa

Member
دوستان من دانلودش كردم اين Macromedia - Dreamweaver MX 2004
يك كم طول كشيد اما به نظر من كه ارزشش را داشت. :wink:
p9.gif

saman_sweden

Active Member
نه من منظورم علت اينكه دان لود نميشه lycos به بزرگي و كوحكي كلمات توحه داره

shahrokh_xp

Active Member
parisa_62 گفت:
منم اين كرك را ميخوام اما لينكهاي بالا كار نميكنه ....چيكاركنم ؟ :cry: :cry:
من خودم براتون به آدرس ایمیلتون سند میکنم.اگه اشتباه نکنم همان ایمیل در یاهوتون باید باشه :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا