BeHnAm_akb
Active Member
من سورس يه كانتر كامل رو مي خوام كه تعداد بازديد كلي روزانه تعداد افراد آنلاين رو نشون بده
كنتر رو كه دوست عزيزمون محلشو گفتن . ولي براي نشان دادن تعداد افراد آنلاين بايد از برنامه نويسي استفاده بكني .bakhanbeigi گفت:من سورس يه كانتر كامل رو مي خوام كه تعداد بازديد كلي روزانه تعداد افراد آنلاين رو نشون بده
bakhanbeigi گفت:من سورس يه كانتر كامل رو مي خوام كه تعداد بازديد كلي روزانه تعداد افراد آنلاين رو نشون بده
ACTIVE گفت:كنتر رو كه دوست عزيزمون محلشو گفتن . ولي براي نشان دادن تعداد افراد آنلاين بايد از برنامه نويسي استفاده بكني .bakhanbeigi گفت:من سورس يه كانتر كامل رو مي خوام كه تعداد بازديد كلي روزانه تعداد افراد آنلاين رو نشون بده
مثل جاوا اسكريپت من يه موقع همچين چيزي داشتم بازم ميگردم اگه پيدا كردم اسكريپتشو ميدم .
موفق باشي
خب حالا چرا حرفتون رو يه وركي ننوشتي " خب بگو تو جاوا اسكريپت نميشه نوشت " چرا نفستون رو حروم ميكنيد .Masih-Evanescence گفت:ACTIVE گفت:كنتر رو كه دوست عزيزمون محلشو گفتن . ولي براي نشان دادن تعداد افراد آنلاين بايد از برنامه نويسي استفاده بكني .bakhanbeigi گفت:من سورس يه كانتر كامل رو مي خوام كه تعداد بازديد كلي روزانه تعداد افراد آنلاين رو نشون بده
مثل جاوا اسكريپت من يه موقع همچين چيزي داشتم بازم ميگردم اگه پيدا كردم اسكريپتشو ميدم .
موفق باشي
سلام!
تعداد افراد online با جاوا اسكريپت؟! بايد جالب باشه! مرسي اگر پيداش كني! جوينده يابنده بود!
موفق باشي (در پيدا كردنش!)
ACTIVE گفت:خب حالا چرا حرفتون رو يه وركي ننوشتي " خب بگو تو جاوا اسكريپت نميشه نوشت " چرا نفستون رو حروم ميكنيد .Masih-Evanescence گفت:ACTIVE گفت:كنتر رو كه دوست عزيزمون محلشو گفتن . ولي براي نشان دادن تعداد افراد آنلاين بايد از برنامه نويسي استفاده بكني .bakhanbeigi گفت:من سورس يه كانتر كامل رو مي خوام كه تعداد بازديد كلي روزانه تعداد افراد آنلاين رو نشون بده
موفق باشي
سلام!
تعداد افراد online با جاوا اسكريپت؟! بايد جالب باشه! مرسي اگر پيداش كني! جوينده يابنده بود!
موفق باشي (در پيدا كردنش!)
من خودم زياد بلد نيستم ٬ گشتم و اون چيزه خواسته شده رو پيدا نكردم { با مضمون خواسته شده }
من موقع خواندن اين تاپيك به ذهنم يه چيزه ديگه رسيد و خيال كردم كه اسكريپتشو دارم . حالا هم ديدم كه بله حرف شما درسته ٬ ولي لازم نبود با طعنه حرفتون رو بزنيد !
موفق باشيد
ACTIVE گفت:پس حالا كه اينطورشد لطف بكنيد سورس ASP تون روبديد تا ما هم به فيض برسيم .
معذرت ميخام كه يه كم تند رفتم !
موفق باشيد .
bakhanbeigi گفت:ممنون خيلي توپه