دوستان اگه كسي كامپوننت داونلود براي مامبو رو سراغ داره لينكش بذاره ممنون ميشم
Hosein.NET Member Aug 8, 2005 #1 دوستان اگه كسي كامپوننت داونلود براي مامبو رو سراغ داره لينكش بذاره ممنون ميشم
T Taher Doroudi Member Aug 8, 2005 #2 كامپوننت دانلود مامبو سلام من لنكش رو ندارم ولي خود فايل رو اپلود مي كنم و شما استفاده كنيد كامپوننت خيلي خوبيه و تعداد دانلود هر فايل و همچنين راي گيري براي هر فايل مي ذاره و اجازه مي ده همه يا فقط افراد رجيستر شده دانلود كنن
كامپوننت دانلود مامبو سلام من لنكش رو ندارم ولي خود فايل رو اپلود مي كنم و شما استفاده كنيد كامپوننت خيلي خوبيه و تعداد دانلود هر فايل و همچنين راي گيري براي هر فايل مي ذاره و اجازه مي ده همه يا فقط افراد رجيستر شده دانلود كنن
Hosein.NET Member Aug 8, 2005 #3 سلام دستت درد نکنه پس من منتظرم که آپلود کنی راستی واسه 4.5.2 هستش دیگه؟
baboli Member Aug 13, 2005 #6 سلام دوست من بیا اینم لینکش: http://mamboforge.net/frs/?group_id=26 امیدوارم مفید باشه
Hosein.NET Member Aug 14, 2005 #7 سلام خیلی آقایی ولی از این همه کدوم یکی رو داونلود کنم؟ فکر کنم اکثرا mod هستن :d شرمنده iq اومده پایین آخرین ویرایش: Aug 14, 2005
سلام خیلی آقایی ولی از این همه کدوم یکی رو داونلود کنم؟ فکر کنم اکثرا mod هستن :d شرمنده iq اومده پایین