كار نكردن header توسط سرور

Mohammadreza

Well-Known Member
با سلام دوستان
من تجربه ي زيادي در اين زمينه ندارم ،
اولين باره با اين مشكل بر مي خورم كه header در server كار نمي كنه !
به جاي كد
PHP:
header("Location: ./login.php");
از اين استفاده كردم !
PHP:
echo "<script> document.location=\"./login.php\";</script>";
ولي نمي دونم براي اين از چه كدي استفاده كنم ؟
PHP:
header('Content-type: image/jpeg');
ممنون مي شم راهنمايي كنيد ،

sunrise

Member
براي اين مورد جايگزيني سراغ ندارم (يعني نمي دونم اصلا وجود داره يا نه چون تابحال خودم همچين مشکلي نداشتم!) اما آيا هيچ خطايي هم بر روي صفحه ظاهر نميشه؟

ضمن اينکه اين تابع براي نسخه هاي 4 و 5 هست که البته بعيد مي دونم نسخه شما کمتر از 4 يا 5 باشه.

Mohammadreza

Well-Known Member
سلام دوست من ،
اين من يه سرچ دقيق تري كردم ، اين مشكل بارها پيش اومده تا اندازه اي كه خيلي ها فك مي كنند راهي نداره و نبايد از header استفاده كرد ، همونطور كه دوستان به من گفتند ،
ولي من وقتي بيشتر سرچ كردم ديدم كه راهش اينه كه اين كد رو بالاي سايت قرار بديم !
من تست كردم همه ي مشكلات header ام حل شد ...
ممنون از شما

ob_start();
session_start();

sunrise

Member
سلام دوست من ،
اين من يه سرچ دقيق تري كردم ، اين مشكل بارها پيش اومده تا اندازه اي كه خيلي ها فك مي كنند راهي نداره و نبايد از header استفاده كرد ، همونطور كه دوستان به من گفتند ،
ولي من وقتي بيشتر سرچ كردم ديدم كه راهش اينه كه اين كد رو بالاي سايت قرار بديم !
من تست كردم همه ي مشكلات header ام حل شد ...
ممنون از شما

ob_start();
session_start();
خوشحالم که مشکل حل شد.

البته تابع ob_start به تنهايي مشکل شما رو حل مي کنه و نيازي به استفاده از تابع session_start هم نيست، چون کار تابع ob_start اين هست که از خارج شدن اطلاعات بافر که غير هدر هستند جلوگيري مي کنه و بستري هم که header براي اجرا شدن بصورت صحيح نياز داره اين هست که قبلش خروجي ديگه اي نداشته باشيم و اگه قرار هست خروجي ديگه اي هم داشته باشيم بايد بعد از اين تابع قرار بگيره.

موفق باشيد.

جدیدترین ارسال ها

بالا