majid-khan
New Member
يک isp از من خواسته است که يک سايت تبليغاتي برايشان طراحي کنم.
اين سايت فقط با کارت اينترنتي اي که خود isp توليد مي کند باز مي شود . يعني خاصيت اين کارت اين است که فقط سايت تبليغاتي isp را باز مي کند و نه سايتهاي ديگر
همچنين اين سايت بايد اين ويژگي را داشته باشد که از طريق يک نوار آدرس که در آن تعبيه شده , کاربر بتواند به تمام سايتهاي مورد نظر خود دسترسي داشته باشد (در واقع خاصيت اين کارت را نقض کند)
براي عملي شدن اين کار بايد تمام سايتها درون سايت تبليغاتي ظاهر شوند
من توانستم تا قسمتي پيش بروم اما به مشکلاتي برخوردم
فايلهاي تصويري يک سايت درون سايت تبليغاتي اصلا ظاهر نمي شود (چه آدرس عکس کامل باشد چه نسبي)
چرا که برنامه isp به گونه اي تنظيم شده که به آدرس ها حساس است
شايد يک راه حل اين باشد که به گونه اي محتواي يک سايت اعم تصوير و لينک و متن و ... درون سايت اصلي کپي شوند و سپس از آنجابه کاربر نشان داده شود
اگر اين کار ممکن است چگونه بايد انجام شود؟
آيا در صورت امکان ، کار آيي و سرعت افت نخواهد کرد؟
شما چه پيشنهادي داريد؟
متشكرم
اين سايت فقط با کارت اينترنتي اي که خود isp توليد مي کند باز مي شود . يعني خاصيت اين کارت اين است که فقط سايت تبليغاتي isp را باز مي کند و نه سايتهاي ديگر
همچنين اين سايت بايد اين ويژگي را داشته باشد که از طريق يک نوار آدرس که در آن تعبيه شده , کاربر بتواند به تمام سايتهاي مورد نظر خود دسترسي داشته باشد (در واقع خاصيت اين کارت را نقض کند)
براي عملي شدن اين کار بايد تمام سايتها درون سايت تبليغاتي ظاهر شوند
من توانستم تا قسمتي پيش بروم اما به مشکلاتي برخوردم
فايلهاي تصويري يک سايت درون سايت تبليغاتي اصلا ظاهر نمي شود (چه آدرس عکس کامل باشد چه نسبي)
چرا که برنامه isp به گونه اي تنظيم شده که به آدرس ها حساس است
شايد يک راه حل اين باشد که به گونه اي محتواي يک سايت اعم تصوير و لينک و متن و ... درون سايت اصلي کپي شوند و سپس از آنجابه کاربر نشان داده شود
اگر اين کار ممکن است چگونه بايد انجام شود؟
آيا در صورت امکان ، کار آيي و سرعت افت نخواهد کرد؟
شما چه پيشنهادي داريد؟
متشكرم