كار با جدول‌ها در Dreamweaver

ttvd

New Member
من تو انتخاب يك عكس واسه پس زمينه‌ي cell به طوري هي تكرار بشه (حالت pattern) مشكل دارم (Dreamweaver CS4). اصلا انگار چنين گزينه‌اي توش تعريف نكردن!:shock:
قسمت تنظيمات مربوط به cell اين شكليه:
q0on2dkzub819wr32iww.png

كه قاعدتاً بايد در قسمت Bg يه چيز ديگه هم باشه كه عكس انتخاب كنيم ولي نيست! چيكار كنم؟

asheri

Member
دوست عزیز از css استفاده کن
از امکانات قدیمی که از استاندارد هم خارج شده دیگه خبری نیست

ttvd

New Member
دوست عزیز از css استفاده کن
از امکانات قدیمی که از استاندارد هم خارج شده دیگه خبری نیست

زير همون قسمت يك گزينه با عنوان CSS هست كه روي اون هم وقتي كليك مي‌كنم هيچ گزينه‌اي واسه ايجاد چنين پس زمينه‌اي نيست! توي Help خودش نوشته كه بايد Bg (upper text field) و Bg (lower color swatch and text field) داشته باشه در حالي كه اين طور نيست و فقط دومي رو داره! يني حواسشون نبوده يادشون رفته بذارن؟

asheri

Member
دوست عزیز , راهای ایجاد Css زیاده که خود CS4 هم این امکان رو داره , این روشی که دارم میگم برا یاصلاح CSS است نه برای ساختن , اگر ساختن رو بلد نیستی بگو تا راهنمائیت کنیم , نزنی کل کار رو بترکونی !
اول : SHIFT + f11 منوی CSSمیاد
دوم:یک ازstyle ها رو انتخاب کن
سوم:در بخش پائینیش Add propeties رو بزم
چهارم:Background image رو انتخاب کن
و باقی داستان ..... و اگر تکرار هم میخواهی همین جوری یک گزینه دیگه داره

حالا که اینها رو ساختی باید به موردت اختصاصش بدی
موفق باشی

ttvd

New Member
چه جوري اختصاص بدم؟

دوست عزیز , راهای ایجاد Css زیاده که خود CS4 هم این امکان رو داره , این روشی که دارم میگم برا یاصلاح CSS است نه برای ساختن , اگر ساختن رو بلد نیستی بگو تا راهنمائیت کنیم , نزنی کل کار رو بترکونی !
اول : SHIFT + f11 منوی CSSمیاد
دوم:یک ازstyle ها رو انتخاب کن
سوم:در بخش پائینیش Add propeties رو بزم
چهارم:Background image رو انتخاب کن
و باقی داستان ..... و اگر تکرار هم میخواهی همین جوری یک گزینه دیگه داره

حالا که اینها رو ساختی باید به موردت اختصاصش بدی
موفق باشی

اول بايد تشكر كنم چون خيلي كمكم كرد. دستت درد نكنه.
نه من بلد نيستم css بسازم. تا قبل از اين با share point كار مي‌كردم كه نيازي به اين چيزا نداشت.
وقتي اون كار كه گفتي رو مي‌كنم عكسم مي‌شه پس زمينه‌ي كل صفحه. چه جوري بايد به يك cell اختصاصش بدم كه فقط توي اون بشه پس زمينه؟

آخرین ویرایش:

asheri

Member
سلام دوست عزیز
ببین دوست من همین اتفاق 2 ماه پیش برای من افتاده , 3 سال کار طراحی نکرده بودم و یکهو افتادم وسط چند تا پروژه گردن کلفت.
کاری که خودم کردم رو بهت میگم برو انجام بده , البته قصد جسارت ندارم
چون همه چی عوض شده , اگر CSS بلد نیستی خیلی اذیت میشی و نمیتونی کار کنی , الان همه چیز رو بدون جدول و با CSS میسازن.
دوست خوبم الان فرصت خیلی خوبیه ,2 روز تعطیلیه , الان برو انقلاب یک خود آموز 24 ساعتCS5 Dream Weaver بگیر برای کانون نشر علوم جلدش سبز رنگه , خیلی خلاصه است ,3 تا 4 ساعت میشه هشو خوند چون من و شما به بعضی از عناوینش آشنای داریم.
دوست من قصد جسارت نداشتم , اما این کاری بود که خود من انجام دادم چون مبحث کمی نیست که اینجا بگم
سرحال و موفق باشی

ttvd

New Member
سلام دوست عزیز
ببین دوست من همین اتفاق 2 ماه پیش برای من افتاده , 3 سال کار طراحی نکرده بودم و یکهو افتادم وسط چند تا پروژه گردن کلفت.
کاری که خودم کردم رو بهت میگم برو انجام بده , البته قصد جسارت ندارم
چون همه چی عوض شده , اگر CSS بلد نیستی خیلی اذیت میشی و نمیتونی کار کنی , الان همه چیز رو بدون جدول و با CSS میسازن.
دوست خوبم الان فرصت خیلی خوبیه ,2 روز تعطیلیه , الان برو انقلاب یک خود آموز 24 ساعتCS5 Dream Weaver بگیر برای کانون نشر علوم جلدش سبز رنگه , خیلی خلاصه است ,3 تا 4 ساعت میشه هشو خوند چون من و شما به بعضی از عناوینش آشنای داریم.
دوست من قصد جسارت نداشتم , اما این کاری بود که خود من انجام دادم چون مبحث کمی نیست که اینجا بگم
سرحال و موفق باشی

اختيار داري ممنون از راهنماييت. نه خب من زياد حرفه‌اي نيستم. فقط يه چيزايي از اينترنت بلدم. در باره HTML يا هر زبون برنامه نويسي وب كه هيچي نمي‌دونم. بازم ممنون:rose:

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
پیشنهاد میکنم آموزش های سایت w3schools رو بخونی خیلی ساده و روان توضیح داده و میتونی کد هارو همزمان با آموزش امتحان کنی و نتیجه رو ببینی
http://www.w3schools.com/

موفق باشید
پیمان

جدیدترین ارسال ها

بالا