كارت ويزيت هوتو سازه (شركت مهندسي ساختماني)

astalavista

Member
علی جان کارت عالی شده. نیازی به ادیت هم نداره همه چی سره جای خودشه و ترکیب رنگیت خوبه.
تبریک
به نظر من آرمو بزار وسط " هـ " کلمه سازه یعنی نقطه مشکی رو حذف کن یه جاش آرمو بزار با رنگ مشکی اینجوری ترکیب کارتم به هم نمیریزه.

موفق باشی
:wink:

aliseven

Member
علی جان کارت عالی شده. نیازی به ادیت هم نداره همه چی سره جای خودشه و ترکیب رنگیت خوبه.
تبریک
به نظر من آرمو بزار وسط " هـ " کلمه سازه یعنی نقطه مشکی رو حذف کن یه جاش آرمو بزار با رنگ مشکی اینجوری ترکیب کارتم به هم نمیریزه.

موفق باشی
:wink:

مرسي دوست عزيز ...
حتما پيشنهاد و تو رو هم امتحان ميكنم
موفق باشي

GsGraphic

Well-Known Member
سلام دوستان
اگه لطف كنين نظرتون رو در باره اين طرح (كارت ويزيت ) بدين ممنون ميشم
اين كارت واسه يه شركت مهندسي ساختماني طراحي شده
البته بعد از تموم شدن طرح فهميدم كه بايد لوگوي شركت هم بهش طرح اضافه بشه يه كمك هم واسه قرارگيري لوگو تو طرح بدين كه آخرشه ...
به نظر شما رو چه جنسي چاپ شه بهتر ميشه ؟
نرم افزار طراحي : PS CS4

توضيح لوگو : اين لوگو زير كار من نيست و از قبل خود شركت داشته و بعد اينكه من كارت ويزيت رو آماده كردم اونا يادشوم اومد و دادن تا من به كارت اضافه كنم .. اگه يه كمكي كنين كه من كجاي كار اينو اضافه كنم ممنون ميشم ..:-?

بهتون تبریک میگم خیلی کار شیکی شده موفق باشی:rose:

yaiiaj

کاربر VIP
سلام علی جان
مرسی واقعا کار خوبی شده رنگ بندیت عالیه
در مورد آرم هم فک کنم اگه بذاریش وسط ساختمونا یه کم گم بشه البته این خیلی بستگی به شما داره که چطور کارش کنید(که حتما توپ کار می کنی)ولی منم جایی رو بهتر از همون وسط ساختمونا مناسب ندیدم پس همونو کار کن:green:
موفق باشی رفیقم:rose:

aliseven

Member
سلام
کارت حرف نداره
جای لو گو رو توی ساختمون ها بکار ببر:rose:
مرسي ممد جان :rose:

سلام علی جان
مرسی واقعا کار خوبی شده رنگ بندیت عالیه
در مورد آرم هم فک کنم اگه بذاریش وسط ساختمونا یه کم گم بشه البته این خیلی بستگی به شما داره که چطور کارش کنید(که حتما توپ کار می کنی)ولی منم جایی رو بهتر از همون وسط ساختمونا مناسب ندیدم پس همونو کار کن:green:
موفق باشی رفیقم:rose:

سلام واقعا مرسي

Ps.Graph

Member
سلام .

كارت عاليه .

در مورد لوگو هم با نظر astalavista مواقم .

جنس چاپ هم به نظر من لَمينت بزن گرون هست ولي ارزششو داره . كار هم شيك و با دوام هست و حيفه اين طرح روي كار ديگه اي بخوره .

aliseven

Member
سلام .

كارت عاليه .

در مورد لوگو هم با نظر astalavista مواقم .

جنس چاپ هم به نظر من لَمينت بزن گرون هست ولي ارزششو داره . كار هم شيك و با دوام هست و حيفه اين طرح روي كار ديگه اي بخوره .

مرسي دوست عزيز
لمينت خيلي خوبه پينهاد منم همين بود
موفق باشي :rose:

kamifa1986

Well-Known Member
آفرين. كارت از كلاس كاري بالايي برخورداره. رنگبندي و فونتا و چينش همه خوبن. موفق باشي

hojat-mhm

New Member
میتونی به صورت کم رنگ به بک گران کارتت کنی البته آرم شرکت ها معمولا در یکی از زاویه ها قرار میگیره

hojat-mhm

New Member
میتونی به صورت کم رنگ به بک گران کارتت کنی البته آرم شرکت ها معمولا در یکی از زاویه ها قرار میگیره:-?

جدیدترین ارسال ها

بالا