كارت ويزيت هوتو سازه (شركت مهندسي ساختماني)

aliseven

Member
سلام دوستان
اگه لطف كنين نظرتون رو در باره اين طرح (كارت ويزيت ) بدين ممنون ميشم
اين كارت واسه يه شركت مهندسي ساختماني طراحي شده
البته بعد از تموم شدن طرح فهميدم كه بايد لوگوي شركت هم بهش طرح اضافه بشه يه كمك هم واسه قرارگيري لوگو تو طرح بدين كه آخرشه ...
به نظر شما رو چه جنسي چاپ شه بهتر ميشه ؟
نرم افزار طراحي : PS CS4

توضيح لوگو : اين لوگو زير كار من نيست و از قبل خود شركت داشته و بعد اينكه من كارت ويزيت رو آماده كردم اونا يادشوم اومد و دادن تا من به كارت اضافه كنم .. اگه يه كمكي كنين كه من كجاي كار اينو اضافه كنم ممنون ميشم ..:-?

آخرین ویرایش:
Ow

سلام به تو دوست عزیز
خسته نباشید
کارت خیلی خوبه به نظر ذهن بازی داری در مورد طرح اول بگم که زیبا طراحی شده فقط یکم بعضی قسمت هاش خالیه
در مورد لوگو دوم هم بگم که واقعا باید بهش توجه کرد تا متوجه طرح شد اینجور باعث سر در گمی و بی خیال شدن ببیننده میشه بهتره یه چیز شیک تر در همون سطح طراحی کنی :-?
امید وارام تونسته باشم کمکت کرده باشم

aliseven

Member
كسي واسه قرار گرفتن لوگو تو اين طرح نظري نداره ؟ يه جورايي فكرمو تعطيل كرده :shock:

aliseven

Member
نه آخه لوگو كار من نيست خودشون قبلا آماده كرده بودن يعني يه فرد ديگه و دادن تا من تو كارت ويزيتشون جا كنم .. چون بعد طراحي كارت دادن نمي دونم كجاش بذارم

flashpro

کاربر فعال
خیلی عالی شده
همه چیر در مکان خودش قرار داره فوع و سایز فونت ها هم عالی شده :rose:

L-B

Well-Known Member
میتونی بیاریش رو قسمت روی کارت با شفافیت کم !
راست گوشه یا پشت کل کار بزرگ !

خوبه

لوگو روو اگه میتونی بزاریش تو یه دایره یا یه گوی وسط ساختمونا بزارش

این نظر من بود چون هر جا ی دیگه باشه ....

aliseven

Member
مرسي از راهنماييت حتما اين كار رو آزمايش ميكنم و طرح با لو گو رو ميذارم تا بازم نظر بدين:rose:

3pideh

Member
کار خوش رنگ و خوش ترکیبی شده
خسته نباشی
اما واسه اون لوگو من فکر می کنم اگه داخلش که تو خالیه یعنی قسمتای سفید رو با رنگ تقریبا طلایی پر کنی و بالای اسم شرکت وسط ساختمونا یه جای خوب برای بذاری عالی میشه:rose:

aliseven

Member
کار خوش رنگ و خوش ترکیبی شده
خسته نباشی
اما واسه اون لوگو من فکر می کنم اگه داخلش که تو خالیه یعنی قسمتای سفید رو با رنگ تقریبا طلایی پر کنی و بالای اسم شرکت وسط ساختمونا یه جای خوب برای بذاری عالی میشه:rose:

مرسي آره منمم فكر ميكنم اينطوري بهتر شه .. حالا امتحان مي كنم و طرح با لوگو رو هم حتما براي نظرخواهي ميذارم ... بازم تشكر از نظرت
:rose:

amin3672

New Member
سلام دوست من و همشهری محترم.:-?
من امین هستم و کمی از فوتوشاپ سر می آرم میخاستم بدونم من چطوری میتونم کارهای خودم رو برای devantart , مجید آنلاین ( که بقیه ببنن) بذارم ) جوابت برای من خیلی مهمه اگر میشه باتوضیح بگو.
با تشکر:-?:-?:-?:-?
درضمن من میخام که نماد برای خوم بزارم ولی نمیشه
بازم ممنون:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:green:

aliseven

Member
سلام دوست من و همشهری محترم.:-?
من امین هستم و کمی از فوتوشاپ سر می آرم میخاستم بدونم من چطوری میتونم کارهای خودم رو برای devantart , مجید آنلاین ( که بقیه ببنن) بذارم ) جوابت برای من خیلی مهمه اگر میشه باتوضیح بگو.
با تشکر:-?:-?:-?:-?
درضمن من میخام که نماد برای خوم بزارم ولی نمیشه
بازم ممنون:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:green:

سلام دوست عزيز
از اينكه همشهري مني خوشحالم و ورودت رو هم به دنياي مجيد‌آنلاين تبريك ميگم
براي مجيد آنلاين شما بايد اول كارها رو توي http://img.majidonline.com/ آپلود كني و لينك اصلي عكست رو دريات كني و توي سايت ازش استفاده كني ترجيحا بعد از آپلود از كد BBCODE code for using in forums استفاده كن

و براي نماد بايد وارد صفحه ی کنترل کاربر شده و بعد تو بخش تنظیم ها و انتخاب ها روي ويرايش ویرایش نماد كليك كن و ارر اونجا نماد خودت رو تغيير يا اضافه كن و از منوي Your Profile و انتخاب ویرایش تصویر مشخصات ميتوني تصوير مشخصاتت رو هم تغيير بدي ....
در مورد deviantar هم توضيحاتش رو سر فرصت بهت ميدم

جدیدترین ارسال ها

بالا