كارت ويزيت ( سينا رحيمي)

سلام دوستان:green:
اين كارت ويزيت رو براي دوستم طراحي كردم. اين دوستم خيلي ساده پسند هستش بخاطر همين سعي كردم كمتر بهش جزئيات اضافه كنم :rose: منتظر نظراتتون هستما:wink: نييايد نگا كنيد بريد:green:

attachment.php

پیوست ها

• preview1.jpg
    preview1.jpg
    502.5 کیلوبایت · بازدیدها: 155
  • preview2.jpg
    preview2.jpg
    383.4 کیلوبایت · بازدیدها: 40

PrinceofCs

Well-Known Member
کارخوبی شده از رنگ بندیش خوشم اومد ولی نباید هر دو طرف رو به یک شکل کار میکردی !و باید هدف از کارت وبزیت زدن رو مشخص کنی توی کار .

سلام

اصلا کار خوبی نشده

خیلی ساده هست و اصلا هم رنگش خوب نیست

ببخشید که رک گفتم

آخرین ویرایش:
کارخوبی شده از رنگ بندیش خوشم اومد ولی نباید هر دو طرف رو به یک شکل کار میکردی !و باید هدف از کارت وبزیت زدن رو مشخص کنی توی کار .

خوب مشكل از خودشه گفت يه طرفش انگليسي يه طرفش هم فارسي :rose: منم ديدم اگر بخوام بين پشت كارت وجلو كارت تغيرات بيارم شايد خوشش نياد :green:فقط ميخواد اسمش ايميلش و تلفنش تويه كارت باشه ديگه هدف خاصي نداره:rose:

MOSTAFA

کاربر فعال
کار قشنگی شده، رنگ بندی خوبی داره
یکم ساده هست، شاید اگه از یه پترن در بکگراند استفاده میکردی بهتر میشد، اما خب نظر سفارش دهنده در اولویته :دی
موفقیتـ:rose:

ghasemrayaneh

Active Member
سلام خیلی ساده طراحی کردی ولی جالب شده .

به نظر من از رنگ ابی استفاده می کردی هم خوب می شد .

کار قشنگی شده، رنگ بندی خوبی داره
یکم ساده هست، شاید اگه از یه پترن در بکگراند استفاده میکردی بهتر میشد، اما خب نظر سفارش دهنده در اولویته :دی
موفقیتـ:rose:
ممنون:rose:
پترن كه داره يكم بيشتر توجه كنيد:green:آره ديگه همون حرف معروفه طراحا ( هرجور شما بخوايد):green:
سلام خیلی ساده طراحی کردی ولی جالب شده .

به نظر من از رنگ ابی استفاده می کردی هم خوب می شد .

مرسي:rose:
آبي يكم سرده به نظرم:green: نارنجي رو بخاطر حس گرم و شادي كه داره انتخاب كردم:rose:

tarhe8

Well-Known Member
خیلی خوب شده :paint:
ولی سینا رحیمی، چیه؟ نقاشه، گرافیسته، نقاش ساختمانه..... چیه؟
یه توضیح مختصر در حد دوکلمه میدادی بهتر بود( البته این نظر منه)

خیلی خوب شده :paint:
ولی سینا رحیمی، چیه؟ نقاشه، گرافیسته، نقاش ساختمانه..... چیه؟
یه توضیح مختصر در حد دوکلمه میدادی بهتر بود( البته این نظر منه)

اين دوستم چاپ خونه داره:green: اين كارت رو شخصي واسه خودش ميخواد:green: يعني به جايه اينكه شماره تلفنش رو روي كاغذ بنويسه يه كارت ميده به طرف مقابل:wink: اين ايميل و شماره تلفن هم الكيه من نوشتم زنگ نزنيد يه وقت:green:
آره ديگه اينا چاپخونه دارن هرچي دلشون خواست چاپ ميكنن:green:

Mandana

Active Member
حداقل با فونت ریز زیرش مینویشتی چکاره ست این بنده ی ساده دوست خدا:green: بعلاوه که فونت فارسی و انگلیسیش اصلن به هم نمیخورن.ببخشید رک گفتم ولی زیاد خوشم نیومد کارای دیگه ات رو ترجیح میدم:rose:

حداقل با فونت ریز زیرش مینویشتی چکاره ست این بنده ی ساده دوست خدا:green: بعلاوه که فونت فارسی و انگلیسیش اصلن به هم نمیخورن.ببخشید رک گفتم ولی زیاد خوشم نیومد کارای دیگه ات رو ترجیح میدم:rose:
مگه پست بالا رو نخوندي:green: نميبخشم:rose: پس چرا به اون كارام نظر ندادي:green:

hamid

Well-Known Member
رنگش جالبه
فونت فاریسیش جالب نیست
خیلی سادس ولی شیک شده
من دفه اول که دیدم فکر کردم این کارت فقط واسه شماره دادن :دی
بعد نوشه بودی واسه چاپخونس
به این میگن Business Card ، کارت ویزیت باید یه معرفی از کاری چیزی باشه
ولی خوشم اومد

رنگش جالبه
فونت فاریسیش جالب نیست
خیلی سادس ولی شیک شده
من دفه اول که دیدم فکر کردم این کارت فقط واسه شماره دادن :دی
بعد نوشه بودی واسه چاپخونس
به این میگن Business Card ، کارت ویزیت باید یه معرفی از کاری چیزی باشه
ولی خوشم اومد

واسه چاپخونه نيست واسه صاحب چاپ خونه اس دلش نميخواد بنويسه چاپخونه مگه زوره:green: خوب شما فك كنيد كارت خاليه:green:

mosi34

Member
کار خیلی جذابی شده و خیلی هم رنگ گرمش بهش میآد . فونت ها هم با دوستان مخالفم خیلی بهم میآد . درکل کار جالبی شده خییلی خوشم اومده .

فقط یه سوال من خیلی وقته دوست دارم این حرکتو یادبگیرم . (نوع ارائه کارت) این عکسی که شما گذاشتین انگار چاپ شده و گذاشت رو میز . ممکنه psd این قالبو به من هم بدین . خیلی دوسش دارم :green:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
خسته نباشيد
كار ساده اي شده
اما به نظر من فاصله بين سينا رحيمي خيلي كمه
فونت انگليسي هم با نوع فونت روي كار مچ نيست اين خودش كار رو ضعيف ميكنه!
شما فرض كنيد اين كارت رو يكي از دوستانتون بهتون نشون ميده
اولين نكته اي كه قاعدتا توجهتون رو جلب ميكنه نوع بيزنس هست كه شما اشاره اي نكرديد!
اين هم يكي از اصول طراحي كارت ويزيت هست
اما تركيب رنگش جالبه قرمزش ميتونست پخته تر باشه
موفق باشيد

جدیدترین ارسال ها

بالا