كاراكتر عدم نمايش موضوعات

شروع موضوع توسط Alirezaok ‏28 آگوست 2003 در انجمن سیستم‌های انجمن ساز

  1. Alirezaok

    Alirezaok New Member

    ارسال‌ها:
    17
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام
    با سلام
    من يك مشكلي دارم!
    گاهي موقعها وقتي كاربري موضوعي درست مي كند و پست مي كند. در نمايش آن موضوع در تالار انتهاي عنوانش علامت " ؼ/a>" زده مي شود و وقتي روي آن كليك مي شود محتواي آن نشان داده نمي شود.
    من خودم حدس مي زنم اگر عنوان طولاني باشد اين مشكل پيش مي آيد.
    كسي اين مشكل را ندارد؟
     
    نوشته شده توسط Alirezaok در ‏28 آگوست 2003
  2. Majid

    Majid مدیر سایت عضو کادر مدیریت

    ارسال‌ها:
    9,315
    تشکر شده:
    11,337
    امتیاز دستاورد:
    113
    سلام

    احتمالا شما از nuke استفاده ميكنيد و از نسخه 6.5 كه انجمنهاي phpBB روي آن نصب هستش..
    درسته؟

    اين مشكل به خاطر اينه كه كاربر موضوع نوشته رو طولاني انتخاب ميكنه و چون توي ديتا بيس فقط تا يك تعداد خاص ذخيره ميكنه بهم ميريزه...

    راهش اينه كه بريد توي ديتا بيس و از اونجا اون ركورد رو پاك كنيد..

    اگر هم ميخواين اين مشكل رو نداشته باشيد استايل فارسي subSilver كه توي اين سايت هست رو دانلود كنيد و نصب كنيد

    مجيد
     
    نوشته شده توسط Majid در ‏28 آگوست 2003
  3. Alirezaok

    Alirezaok New Member

    ارسال‌ها:
    17
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    اتفاقا من از استايل شما استفاده مي كنم. اما مال 2 - 3 ماه پيش قبل.
    آيا آن استايل اين مشكل را داشت؟
    شما براي حل اين مشكل حداكثر كاراكتر هاي Input را كم كرده ايد؟ :arrow:
    مرسي
     
    نوشته شده توسط Alirezaok در ‏29 آگوست 2003

به اشتراک بگذارید