mehdinasiri
پارس لند گروپ
سلام. اين كاتالوگ رو براي يك شركت خصوصي كار كردم.
نماي شبيه سازي شده

آخرین ویرایش:
سلام زيبا شده فقط يه چيزي رنگ قرمز زياد رو زمينه آبي ننشسته و اگه تكست را برعكس اين حالت بزاري يعني روي حالت خواب موج ها فكر كنم جالب تر بشه
سلام دوست قدیمی. مرسی وقت گذاشتی و کار رو بررسی کردی. هدف اصلی انگشت اشاره اشاره کردن هست بعد کلیک دیگهعالیه
خیلی خوب شده. منم با نظر GILAS موافقم رنگ قرمز خیلی تنده
اون دست (موس) که رنگ زرده کلا برداشته بشه بهتره چون اسم سایتی رو ننوشتی . معنی نداره
البته شما استاد مایید
با تشکر![]()
سلام دوست قدیمی. مرسی وقت گذاشتی و کار رو بررسی کردی. هدف اصلی انگشت اشاره اشاره کردن هست بعد کلیک دیگهخواستم کمی سنت شکنی هم باشه
نه من فکر میکنم اونجوری اصلا خونده نمیشه.سلام زيبا شده فقط يه چيزي رنگ قرمز زياد رو زمينه آبي ننشسته و اگه تكست را برعكس اين حالت بزاري يعني روي حالت خواب موج ها فكر كنم جالب تر بشه
نه من فکر میکنم اونجوری اصلا خونده نمیشه.
کاملا عمود بر صفحه میشه.
البته ببخشیدا من فکرم مشکل داره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خیلی خوبه چیزی به ذهنم نمیرسه..
ولی یکمی رنگش رو شاید بشه بهتر کرد! نمیدونم کجاشو کلاً !
نفرماييد ما كي باشيم از اين كارا بكنيم. نظرات سازنده شما دوستان عزيزم هست كه باعث پيشرفت من در كارام ميشهخواهش ميكنم دوست عزيز
شما استادي هر چي شما بگيد چرا ميزني؟من فقط نظرمو دادم گله![]()
سلام دوست عزیز .
خسته نباشید .
زیباست ...
فکر کنم بقیه دوستان ایراد ها رو گفتن .
من ترجیح میدم چیزی نگم .
موفق باشید .
من ارادت دارم دوستم. كم سعادتيم بخدا. جبران كنيم انشا ا...سلام استادقبلا ها لينك ميداديد ! حالا بايد خودمون كاراتونو پيدا كنيم ؟!
آقا كارت خيلي خوب شده تبريك ميگم .
موفق باشيد !![]()
سلام دوستم.سلام مهدي جان !
كارت بعد از چاپ خيلي خوب در اومده ! پولش حلالت
راستي شما كه تو شركتت از اين مانيتوراي crt نداشتي ! از اون lcd گنده ها داشتي كه !نكنه سيستماتو ارتقا دادي !
راستي هزينه ي تك كار چند در اومده و چه تعداد زدي ؟ بعدم سلفون مات زدي يا براق ؟
موفق باشي ، منتظر كارهاي بعدي شما هستيم !![]()