قیمت مناسب برای این سایت لطفاً اعلام کنید

Cyletech

Member
سلام،
اگر زحمتی براتون نیست ، از وبسایت http://www.avama.ir دیدن کنید. طراح و برنامه نویسش خودم هستم اما هدفم تبلیغات نیست. تصمیم به فروش دامنه و نرم افزارش گرفتم. میخوام یه قیمت خوب روش بزارید که هم حق الزحمه خودم توش باشه هم یه مقدار کوچکی سود. البته ارزش واقعیش ولی از قیمت الکی دادن جداً پرهیز کنید.

قیمت پایه: **
محتوای پایگاه داده: بیش از 25 هزار تا متن ترانه
موضوع وبسایت: موتور جستجوی متن ترانه وابسته به پایگاه داده خود
هزینه راه اندازی: 47 هزار تومان (دامنه و فضا)
تعداد لینک های موجود بر روی گوگل: 28 هزار و 500 تا (اطلاعات بیشتر)
رتبه گوگل: 1 از 10 (اطلاعات بیشتر)
رتبه الکسا: 11 هزار و 338 (اطلاعات بیشتر)

منتظر قیمت هاتون هستم،
خریداری هم باشه باهاش صحبت می کنم.
متشکرم :rose:

آخرین ویرایش:

Divar68

Member
سایت خیلی جالبی داری:paint:
ولی خوب به کار من نمیاد.
متاسفانه عادت ما ایرانیها اینه که چون خودمون سایت و وبلاگ نداریم نمی خوایم بلاگ کسی دیگه رو بخریم (حسادت)
به همین دلیله که کسب کار اینترنتی توی کشور در هر زمینه ای پیشرفتی نداره :sad:

m.mirzakhani

New Member
چند تا سوال+قیمت پایه؟

سلام
سایت خوبیه
اما چند تا سوال دارم
اول اینکه میشه مثلا به جای متن ترانه هرچیز دیگه ای را پیدا کنه؟(البته از توی همون پایگاه داده خودش)
دوم اینکه چجوری میشه متن های جدیدی به پایگاه داده اش اضافه کرد ؟
سوم اینکه میشه طراحی صفحات داخلی را تغییر داد؟
چهارم اینکه قیمت پایه خود شما چنده؟

samanil

Member
اسکریپت عالیست...
ولی اگه گسترشش بدید خیلی خیلی بیشتر هم جواب میده...
الان فکر میکنم قیمت حدود 1 تومان باشد.

Cyletech

Member
سایت خیلی جالبی داری
ممنونم.

ولی خوب به کار من نمیاد.
خیلی ها دوست دارن وقتی ترانه ای رو می خونن از رو متن باهاش بخونن. بدرد اون دسته از افراد می خوره.

متاسفانه عادت ما ایرانیها اینه که چون خودمون سایت و وبلاگ نداریم نمی خوایم بلاگ کسی دیگه رو بخریم (حسادت)
به همین دلیله که کسب کار اینترنتی توی کشور در هر زمینه ای پیشرفتی نداره
دقیقاً

اول اینکه میشه مثلا به جای متن ترانه هرچیز دیگه ای را پیدا کنه؟(البته از توی همون پایگاه داده خودش)
توی پایگاه داده فقط شعر ترانه ها هست. شما هر عبارتی جستجو کنید هزار ها نتیجه میده بهتون که در صفحه اول نزدیک ترین نتایج رو نمایش میده.

دوم اینکه چجوری میشه متن های جدیدی به پایگاه داده اش اضافه کرد ؟
به آدرس http://www.avama.ir/suggest/ برین.

سوم اینکه میشه طراحی صفحات داخلی را تغییر داد؟
خود کاربر نه ولی با موتوری که من برای پوسته اش نوشتم سخت ترین کارها و پیچیده ترین اونها رو براحتی میشه انجام داد.

چهارم اینکه قیمت پایه خود شما چنده؟
من هیچوقت الکی از خودم قیمت نمیدم برای همین دو جا از دوستانم درخواست کردم قیمت پیشنهادی بدن. کم ترین قیمت 1 میلیون تومان بود و بیشترین قیمت 10 میلیون تومان که این قیمت ها تا قبل از انتشار نسخه 2.4 بود که دو هفته پیش منتشر شده. قیمت پایه من 2 میلیون تومان و نهایتاً 10 میلیون تومان (فعلاً)

اسکریپت عالیست...
thanks

ولی اگه گسترشش بدید خیلی خیلی بیشتر هم جواب میده...
من ایده های بیشتری دارم که روش پیاده کنم و هر روز یکمی میشینم پاش ولی خب میدونی هرچی قیمت بره بالاتر خریدار کمتر پیدا میشه چون از پس پرداخت هزینه اش بر نمیاد. گرچه من تصمیمم عوض شد بفروشمش ولی اگر قیمت مناسبی یکی بهم بده حتماً می فروشمش.

جدیدترین ارسال ها

بالا